• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Dělám něco v kuchyni, otočila jsem se k lince a najednou mám pocit, jako by se za mnou něco pohnulo. Zároveň jako by mě ovanul zvláštní chlad...
    Jo, nedovřela jsem pořádně ledničku a ta se za mnou otevřela dokořán.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Děti si s tatínkem večer tvořily ze stavebnice včelu. Mezitím tady běhaly, unavený, o strach, že se jim něco stane. Dělám večeři, z kuchyně napůl automaticky vydám povel "nelítej!" Pár vteřin poté rekapituluju, co jsem to vlastně řekla, a zapřemýšlím, jestli to není moc, chtít po včelce, ať nelítá... :D
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Čtu v Daruji, přenechám: “... psi mls pogesi...”
    Pé es í em el es, co to do háje zase je? Jo psí mls a pogesi je asi značka. To neznám. Hmm, Google to nezná. Tak co jsem to tam četla? Jo, pogesi... Aha.
    Zn.: Diakritika potěší.
    MUZA
    MUZA --- ---
    Jdu do prace a na dverich cedule: "porucha ohonu"
    Wut?
    Jo aha... "porucha pohonu"
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    "Jdu do Port-au-Prince pěšky." What. What what what! Jo "do Porta." Zjevně jsem outsourcoval myšlení do kafe (tj. bez něj jen tak volně asociuju).
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Kočky mňoukají, že mají hlad. Kouknu do misky a vidím, že tam ještě mají granule.
    No to jste uhodly, vy mrchy mlsné. Z konzervy nedostanete, dokud ty granule hezky nesežerete.
    Kočky krouží kolem misky, strkají do granulí čumákem, koukají po mně... no nezkoušejte to! Já znám to vaše ksichtění "my ubohé kočičky trpíme hlady"! Až budete mít misku prázdnou, tak vám dám, předtím ani ň!

Pak jdu kolem misky a náhodou o ni zakopnu. Přijde mi divné, že se granule nevysypaly, dokonce se v misce ani nepohnuly.
    Tak jsem do nich šťouchul taky... aha.
    Ony by je chuděry asi i žraly, kdyby ty granule nebyly k misce pevně přischlé...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Levicoví pstruzi... (ledovcoví)
    KAERI
    KAERI --- ---
    GWEEN: četla jsem "katatonický"...
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    to je fakt konec...
    Pondělí: v diáři mám tajemnou poznámku NV - nikdo se mi celý den neozval, tak to asi nebylo důležitý
    Úterý: popletu místo schůzky a čekám v Novém Městě místo v kanceláři
    Středa: jdu na schůzku, která se ale koná až příští týden a ve zcela jiný čas
    prosím tenhle týden mě očekávajte na nečekaných místech v nečekané hodiny a naopak neočekávejte, že přijdu tam, kde mě čekáte. (možná to souvisí s tím seriálem DARK o cestování časem, kterej teď sleduju?? ale muž tvrdí, že to je jen počínající demence)
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    GREATDRAKE: Já taky jednou, prosím....
    GWEEN
    GWEEN --- ---
    katabolicky kalendar...aha katolicky
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    „Vyrábějí se hlavně z dubu a ti, kteří chtějí designovku a nevadí jim vyšší cena, je můžou mít s modřinou.“

Cože??!! Jo, ahá…
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    “Zboží tam bude v 19.10, je 17.39, cesta je na dvacet minut, to je akorát...” řekl si mozek a poslal mě do Alzy hodinku si posedět.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Mě taky, prosím.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    MAR_TINA: Viz pošta, ať to nekazíme .)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    GREATDRAKE: už dva dny v tom hledám číselnou řadu 1, 2, 7, 58 a nevidím. Je tam nebo jsem vymatená až tak moc?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    vyplňuju při platbě na netu číslo karty... milionkrát jsem vyplňovala číslo karty, znám ho dokonce už i nazpaměť, takže suverénně ruce na klávesnici a začnu popaměti psát... rodný číslo?!
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    MAR_TINA: předpokládám že další číslo bylo 58?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    čísluju si řádky v diáři. 1, 2, 7 ...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Ragů z hlíny.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam