• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    PISKVOR: Pěkný :(
    Ten muj novej (A8) ma IP68 + pojisteni proti poskozeni a kradezi (od alzy). Jestli by ani jedno nezabralo, sla bych ho nekomu omlatit o hlavu.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    TATONKA: Jeden "IP67" Samsung už jsem utopil. Výrobce zamítavou reklamaci odůvodnil víceméně "je sice vodotěsný, ale jen v suché vodě."
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    CEKANKATERKA: V prosinci se mi to stalo se samsungem. Nepřežil to. Ten novej je "nepromokavej", ale upřímně doufám, že plavání v hajzlu nezažije.
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    A minulý pondělí mi z kapsy od mikiny vyklouzla peněženka rovnou do záchodové mísy.
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    V zimě jsem si omylem strčila zapálený cigáro do kapsy kabátu.
    Vyšla jsem z hospody, značně veselá, v rukou jsem měla asi 8 věcí (klíče, peněženka, zapalovač, mobil, krabička cigaret, cigareta), který jsem potřebovala nastrkat do dvou velkých kapes kabátu. Jenomže jsem zapomněla, že jsem to jedno cigáro už stihla zapálit. No a a díra jako hrom byla na světě. Musela jsem si nechat přešít kompletně celou kapsu.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    A ještě jsem si vypral peněženku, takže krom prádla věším na sušák i bankovky.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    A to jste věděli, že v Beskydech hořel pes?
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    NELLAS: Pistáciový jogurt má mít i kožíšek?
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    NELLAS: Což je ovšem ta lepší varianta.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Říkám si, že ten jogurt je divně zelený. Možná to bude mít něco společného s tím, že je pistáciový.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Jak jsem ztratila adaptér ke kočárku
    Byla jsem s kočárem na otočku autem v obchodě, to vždycky jenom nacvaknu autosedačku na podvozek. Nakoupila jsem, strčila tašku pod kočárek a šla k autu, vyndala sedačku, dala do auta, sundala z podvozku adaptéry (takové dvě černé plastové věci), dala do košíku k té tašce. Při skládání podvozku se ukázalo, že takhle to nepůjde, je tam těch věcí moc, takže jsem vyndala tu tašku s nákupem a dala ji bokem. Potud dobrý. Doma vyndavám kočárek a jéje, problém. V košíku je jen jeden adaptér k sedačce. No to je jasný, to mi musel vypadnout na tom parkovišti přitom, jak jsem vytahovala tu tašku. Tak nakládám dítě zpátky do auta a jedu tam, ale na parkovišti nic neleželo, ani na blízkém trávníku, ani v nejbližším odpadkovém koši. No, to je pěkný. Doma jsem zjistila, že nové adaptéry stojí šest stovek, tolik se mi za blbost dávat nechtělo, i poptala jsem se na internetu, jestli se někomu neválí doma nepotřebné a opravdu se mi jedna paní ozvala, že by je prodala za 250. Domluvila jsem si s ní schůzku.
    Druhý den doprovázím s kočárkem staršího syna na kroužek a v šatně při přezouvání nevěřím vlastním očím - vpředu na černém stupátku kočárku, které je momentálně nevyužívané (jeho chvíle přijde až po přestavění na sporťák) se už druhý den nepozorovaně a tiše vozí můj ztracený černý adaptér, byl se mnou v dalším obchodě, u dětské lékařky a kdoví kde ještě.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZUZKAOU: mám fixy, byly v prádelně mezi kolíčky na prádlo.
    IVUSHA
    IVUSHA --- ---
    Se mi nějak daří, dnešní několikanásobnej. Ráno se vracím z venčení psa, vytáhnu klíče a zjistim, že jsou od auta. Tak zvonim na sousedku, ale spletla jsem si zvonek a omlouvala se pánovi. Pak zazvonim na správnej, sousedka se ozve a já se chytře zeptám, zda je doma. Kupodivu kladná odpověď. Tak mě vpustila do baráku, jdeme k mým dveřím, aby mi odemkla. Nebylo třeba, mé klíče byly připraveny z venku v zámku již od večera.
    ZITOSLAVA23
    ZITOSLAVA23 --- ---
    IVUSHA: jednou jsem takhle mámě volala, že si doma nechala telefon... když začal v bytě zvonit, chtěla jsem jí ještě říct, že jí i někdo volal
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    tenhle sice není můj, ale vzhledem k tomu, že je to výslech svědka před soudem, mozková dysfunkce je zřejmá :-D

- Pane svědku, a vy jste byl pod nějakým vlivem?
    - No, byl sem na drogách.
    - A to jste si vzal před tím incidentem nebo až potom?
    - Předtím.
    - A co jste si vzal?
    - Pervitin.
    BIDA
    BIDA --- ---
    Jím oběd a koukám na krabičku, ve které jsem si přinesla snídani. Obě mají stejná víčka. Krabičku od snídaně dávám hned do tašky a držím v ruce druhé víčko a hledám druhou prázdnou krabičku od jídla, abych ji tam nezapomněla. Že stojí přímo přede mnou a mám v ní právě ohřátý oběd, mi došlo až po dvojí kontrole stolu a přilehlé skříňky.
    IVUSHA
    IVUSHA --- ---
    Není to tak dávno, co jsem v kanclu nemohla najít mobil, tak jsem si na něj zavolal z pevné a našla ho. Po nějaké době kouknu na mobil a vidím zmeškaný hovor, tak volám zpátky a kupodivu mi začala zvonit pevná. Pobavila jsem se svou blbostí a pracovala dál. O nějaký čas později kouknu na pevnou a tam zmeškaný hovor a už jsem to začala vytáčet zpět....
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    "Ta vana je tak horká, že se do ní nevejdu"
    MARI
    MARI --- ---
    Dneska jsem si chtěla udělat překapávanou kávu přes filtr a dripper. Skoro obřadně jsem nachystala hrnek, na něj položila ten dripper, opláchla jsem filtr, dala do dripperu... ale že bych si tam mohla nasypat i tu kávu (resp. si ji vůbec donést z kanclu do kuchyňky), mě napadlo až ve chvíli, když jsem tam chtěla lít tu vodu...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ZUZKAOU: máš kočky? Co nějaké vrchní plochy - na knihovně, skříni, lednici? Pomáhá mi stoupnout si na židli nebo stůl a rozhlédnout se.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam