• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    MAGI
    MAGI --- ---
    Posílám milého na nákup a abych minimalizovala to, že nedonese všechny 4 věci na ovesnou kaši, začala jsem psát na papírek: „Vložky“. Ježiši. Přepisuju ž na č a jelikož nejsem spokojená s tím, jak je to ošklivě napsaný, škrtám a píšu znovu. „Vložky“. Doprdele! Škrtám opět. Nakonec utrhávam kus papírku a píšu znovu. „VloČky“. Sláva. Dál. „Babány“. Vzdávám to. A nakonec ty vločky stejně zapomněl, babán jeden :D.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Jsem to ale popletka, právě jsem v mailu upozornila účastníky, že mají zaplatit "účastnické popletky".
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ukrást na poli dva kedlubny je hřích
    zapomenout je dva dny v rozpáleném autě hloupost
    a ten strašný smrad co tam je, je trest
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Zkrachovalá kladenská huť polodebila... Koho? Aha, huť Poldi byla vydražena.
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    "Nová vláda zatím bez Pocheho. Řeznictvím ministerstva zahraničí byl dočasně pověřen Sergej Lavrov."

Cože? Co? Aha, tak takhle (ale nevím jestli o moc lepší, tedy...):

"Nová vláda zatím bez Pocheho. Řízením ministerstva zahraničí byl dočasně pověřen Sergej Lavrov."
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Kromě toho, že finišuju v práci čtyři projekty naráz (mimojiné vytváříme skladový systém), spadlo na mě ještě vyřízení opravy čelního skla našeho firemního auta. Píšu do servisu:
    "Dobrý den, před chviličkou jsem volala kvůli opravě čelního sklad. Jedná se o vůz xxx, Výr.číslo karoserie:xxx."
    "Zajímá mě možnost opravy a pokud by to nebylo možné, pak doba vyřízení výměny sklad."

Už jsem ten překlep dneska jednou napsala do mejlu, ale tam jsem ho opravila. Teď koukám, že jsem to vysmrkla znovu a hned dvakrát ... ti si tam asi budou myslet, že nemám šajna, co to vlastně chci nechat opravit.
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Říkám si, že se podívám do nového auditka KNIHOVNA. Hned první příspěvek je o nabídce knížek za odnos. Říkám si, "To je divné, myslel jsem, že tohle auditko má být na půjčování, a ne na rozdávání." Kouknu na druhý příspěvek, a tam je nabídka televizního stolku. Aha, nejsem v Knihovně, ale v Daruji, přenechám. Vrátím se zpět na historii navštívených diskuzí, otevřu Knihovnu a koukám - ten samý příspěvek o darování knih.
    Nevím, jestli chyba v mozku, nebo v Matrixu.
    BAZILISKA
    BAZILISKA --- ---
    "Paper with natural Arabic cum". Jo aha, gum...
    SHINING_KATE
    SHINING_KATE --- ---
    MUZA: Jednou jsem takhle klíč zlomila ve dveřích do domu.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Říkala jsem si, že ten sprchový gel s vůní kokosu a ananasu sice docela pěkně voní, ale jinak je nějaký divný.
    Samozřejmě se myjí už skoro měsíc šamponem :D
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Dostala jsem od hostitelky prášky na nauseu. Prý zaberou za deset minut, nechávají se rozpustit v puse. Po hodině je mi pořád stejně blbě. No jo, ale vždyť já si nepamatuju, že bych ho nechala rozpouštět v puse, já jsem ho asi spolkla celý. Ale že by kvůli tomu zabral o tolik pomaleji? Řeknu to takhle. Dokud bude ten prášek v platíčku na stole, asi mi blbě bude. A ano, jak jsem právě zjistila, tohle jsem šla napsat, než jsem si ho vzala.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Koukám v metru na reklamu:

"Starám se o Vaše úspory. Ing. David Vodrážka, starosta P13"

cože? Jo aha, je tam

"Starám se o naše seniory..."
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: Já to přečetla tak, že jsi hodil bůra do kafe pánovi, co vypadal skoro jako bezdomovec. A ono to bylo asi trošku jinak. Slovosled je svině.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Dneska sem málem bezdomovecky vypadajícímu pánovi u Masarykáče hodil bůra do kafe, protože si kelímek položil na zem.
    MUZA
    MUZA --- ---
    Neni to ani tak erorr... Ale taky se vam stava, ze si odemknete, ale jeste nez vyndate klic ze zamku uz pochodujete dal... Necitite zadne velke napeti ale klic se neda vyndat... A zjistite ze jste jeho spicku ohnuly o 90stupnu?

Prosim ze se vam to taky stava... Pripadam si jako lamac klicu :(
    ADD
    ADD --- ---
    ETERNITY: Ja se dnes snazila narvat rychlovarku do skrine k cukru a lahev s kafem umistit na podstavec zapojeny do zasuvky. ;-) Dokaz, ze jsem to kafe fakt potrebovala. :-)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    NVT: to mi pripomina, jak se nam v pokoji na koleji pres noc ztratila varna konvice. Zustal jen podstavec. Hledaly jsme vsude mozne a konvici jsem objevila az po rezignaci, kdy jsem si chtela dat snidani - byla v lednici.
    Svoje spolubydlici medicky jsem v te dobe uprimne litovala. Nasledky neustaleho biflovani byly fakt tvrde.
    MARI
    MARI --- ---
    A na odchodu z práce jsem si chtěla odpíchnout pracovní dobu na záchodech o dávkovač mýdla.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NVT: ne, ale už jsme v koupelně ve skříňce s mycími věcmi nějaký jogurt nebo sýr našli :)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    NVT: Ne, ale uz jsem sla hledat cesnek do pracky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam