• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    IVUSHA
    IVUSHA --- ---
    CASTROL: Četla jsem: Koukám na dno moře a vyhlížím Nusle. Četla jsem to asi třikrát a pořád to nechápala a až pak to dočetla do konce.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: ok, to už je mínus :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    QUANTI: ale dost se to připalovalo! :-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: a tak jako rajská se stejně přislazuje, tak to by mohlo fungovat, ne? :))
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    dneska jsem vyrobila cibulový karamel.
    experiment dobrý, až na to, že to měla být jíška do rajské...
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    Bavíme se s kámošem o tom, že půjdeme zítra do hospody na zahrádku a tak se domlouváme, že by bylo fajn z ní vidět na to zatmění. Říkám: „Tak snad na něj bude přes to městský osvětlení vidět.“
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Auto s klimatizací je fajn. A je třeba zavřít okna, což jsem splnila. A taky je třeba zapnout tu klimatizaci :/
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Posílám mužovi SMSku, aby něco koupil, když je venku, a jeho mobil zavibroval na stole. I blesklo mi hlavou "tak to si to nepřečte, budu mu muset zavolat". Na realizacu už naštěstí nedošlo.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Zcela cerstvy: Koukam na dno more a vyhlizim musle. Najednou vidim v pisku takovou zajimavou, ruzovou... No, byl to muj palec od nohy
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Jak ja rada sdilim cizi errory!

Sestra prijela z Prahy na Colours a volala mi, ze mi musela koupit novou pumpicku na jar, protoze ta moje nefungovala.
    Chvili jsem badala, jak se tak dokaze rozbit pumpicka na jar, ale brzy se vse vysvetlilo. Ona by ji totiz segra musela zmacknout! Nemame u nas "na Ukrajine" vsechno na fotobunku!

Aby si nepripadala zas tak pitome, povypravela jsem ji, jak jsem po navratu z US kricela v Bille na vahu "mrkev!" a ona mi tu cenovku ne a ne vytisknout...
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    V metru je napytel signál, takže se načte nejdřív text, nebo někdy jenom text. Takže koukám na nyx, a říkám si "co jsem to proboha napsal, to ani vůbec nezní jako já, wtf!!!" No a pak se načtou ikonky. Aha, žádnej PISKVOR, ale PISISKVOR.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Stolní počítač se nevypíná zaklapnutím monitoru ke klávesnici, sakra.
    MAAJAA
    MAAJAA --- ---
    Důvěřuj, ale prdopeč!

*propeč
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    ETERNITY: OT update - pizdu* se podarilo vyreklamovat, ze nedetekovala schod (thx Tapina).

*Vysavac se jmenuje Pizda, the uber putzer. Vysledek "nevim, jak to pojmenovat a z prdele tomu zapnu nemcinu".
    ZITOSLAVA23
    ZITOSLAVA23 --- ---
    rybářské pohřeby, cože? to už je fakt trochu úchylný... jo potřeby, to by dávalo smysl
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    Hledáme zámečníka koktejlových vozidel. (kolejových)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    CORA_NEILLE
    CORA_NEILLE --- ---
    ETERNITY: nějak nemůžu z hlavy vymazat představu rozzářené roomby vyrážející do světa :o))
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    TAPINA: Vysavač, který odmítne vysát koberec, je už jen krůček od skutečné vzpoury strojů! :))
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ETERNITY: Ty jsou ale na to, když nechceš, aby jezdil do půlky pokoje. Ze schodů správně sjet nemá.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam