• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    FRDK
    FRDK --- ---
    Hmm.
    Podle toho něco mála, co vím o RANDOM_NIGHT, se mi nějak nezdá, že by byla smažka...
    Tak jaképak ...čekala jsem už nějakou chvíli na matro... ?
    Počkat..!
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    Taková ta klasika, cinkne mikrovlnka skončím v lednici. Jdu do lednice a otevřu mikrovlnku. Jen by se mi to nemuselo dít 3x denně.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    "Na Facebooku počin nasral sotva stovku fanoušků."

Jenom? Aha, "nasbíral."
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    uz snad pul roku ziju v tom, ze je rok 2019.. jako vazne je teprve 2018???
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    Dneska jsem se pekne vylekal, kdyz jsem odemknul ve fitku skrinku a zjistil jsem, ze je uplne prazda. Ztrata batohu s dvema laptopama neni legrace.
    Nastesti jsem pak zjistil, ze jsem jen pri prichodu dal visaci zamek na spatnou skrinku...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: naštěstí jenom redukci :D blbost asi za padesát korun, ale omg.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    QUANTI: a už jsi objednala nový epilátor nebo novou redukci?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    QUANTI: kokot na druhou - teď jsem zjistila, že ten strojek včetně redukce je ještě pořád připravenej na vyhození v chodbě ve skříni -_-
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    "Holky, nechtela byste nektera 65E?"

....65E, to je jaky typ? Nejaka Alpina...? BMW 65E neznam.... Oslovuje holky, tak to bude asi nejaka nakupni taska nebo auto pro barbinu, jako Audi TT...

Byla jsem v klubu o podprsenkach.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Jedu autem, poslouchám Vltavu, hlásí program na večer: "...a v pětadvacet patnáct Akademie, pořad ..."
    Říkám si, to je pozdě, to už budu spát. Vůbec mě nenapadne, že jsem přeslechla číslovku. (Jednadvacet patnáct.)
    ADD
    ADD --- ---
    Jsem na akci, byla jsem si v umyvarne vycistit zuby a vyndat cocky. Prijdu do stanu, uklizim zrcatko do kosmeticke tasticky, hledam mobil... panikarim, je tam jen pasta a kartacek, jak jen jsem mohlapo ceste ztratit mobil... Moment, cim ja si to do te tasticky celou dobu svitim?!
    KAERI
    KAERI --- ---
    Stojím frontu na chirurgické pohotovosti, najednou mě napadne, že k evidenci budu potřebovat tuhletu... modrou kartičku. A tak zalovím v peněžence a suverénně vytáhnu modrou kartičku. Platební.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Čekala jsem už nějakou chvíli na metro a dumala, kdo vymyslel deštníky, proč se to nedá držet tak, aby byl člověk krytý ze všech stran stejně, a vůbec, začínala mě bolet ruka... Ale tohle je tak krásný deštník - mám průhledný, se siluetami ptáků sedících na drátě - podívala jsem se skrz něj ke stropu...
    ...
    ...
    ...
    Podívala jsem se dolů a všimla si muže před sebou, který se na mě culil.
    ...
    ...
    Podívala jsem se na deštník.
    ...
    Složila jsem deštník.
    Šla jsem si důkladně pročíst velice poutavý plakát výjimečné důležitosti.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    "zdar, co děláš?"
    "ále, jen tak proliferuju"

ach ty termity,,, prokrastinuju, přeci, prokrastinuju!
    NVT
    NVT --- ---
    Až o tom zas budu číst,
    nebudu se smát.
    Teď už jsem si celkem jist,
    že i to se může stát.

Kde je zubní pasty tuba?
    Hmat -- to bude ona!
    Zrada! Mastná je huba,
    byla to Indulona.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    tohle není vedrem, to bude spíš mým politickým názorem...

čtu natuplý článek o fiktivních školách a dostala jsem se k pasáži:
    Celá tato škola [Moster High] slouží jen k vytváření čistého teroru. Což je jen tak mimochodem hlavní náplní teroristických organizací jako ISIS. Ano, Mike Wazowski, ten roztomilý jednooký šprýmař je stejně zlý jako celá ISIS.

Až když jsem si nemohla za živého boha vybavit, co za teroristickou organizaci je Mike Wazowski, mi došlo, že mezi "ISIS" a "Ano" je tečka, nikoli čárka...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MAR_TINA: asi to nezapadá do tématu, ale pobavil mě 3,5letý syn, když jsem v rámci úklidu před spaním zavírala okna v domečku z Dupla a on mi vyčítal, že tam teď budou mít vedro :D
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MAR_TINA: napoustim konev, abych zalila kytky a 10min mam jen ponorene ruce v ledove vode a cucim na to...vedro je super:))
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TRISSIE: já přemýšlela, jestli nezapnout myčku na studený mytí, aby nádobí nebylo horko
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    přehřívá se mi notebook, tak mě napadlo, že bych mu mohla taky přinést z mrazáku pár kostek ledu, ať se zchladí...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam