• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    někdy před dvěma měsíci jsme se zbavili stříhacího strojku z Irska s britskou zástrčkou. Vyřadili jsme ho včetně redukce na naše zásuvky. Jednou ze dvou. Jsem myslela. A teď jsem zjistila, že nemám čím nabít epilátor, který mám taky odtamtud :D
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    BALAENA: ja to mam bliz na Cernak a okoli znam dostatecne na to, aby mi nedavalo smysl, ze by v okoli Ikey byla pristavaci draha (byt pro mala letadla) :D
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    LUCIASHECK: je psina, jak je člověk ovlivněn tím, kde bydlí, ergo kam to má blíž. já začala přemýšlet, jestli poliklinika na Čerňáku fakt potřebuje heliport :)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MUZA: ano, ano, žádná dráha, nýbrž vzletová a přistávací plocha, pro vrtulníky vždycky plocha (alternativně heliport nebo "takový to debilní místo, kam si sedaj helikoptéry" :-D) - byť ti budiž polehčující okolností, že v horších tiskovinách se objevuje i pro vrtulníky dráha.

Nicméně říct mi někdo, že "přistávací dráha u Ikey," tak teda začnu přemejšlet, jestli je na Zličíně nový letiště a co tam kurva dělaj mufloni :D
    MUZA
    MUZA --- ---
    MUZA: aha... Ona to nebude ani tak draha ale placek :DDD

Bohajeho... Asi js si to mela cely nechat pro sebe :DD
    MUZA
    MUZA --- ---
    LUCIASHECK: pro emery vrtulniky? :)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MUZA: Mate me pristavaci draha u ikemu :-D
    MUZA
    MUZA --- ---
    Jak zmas skupinu pratel? Staci pri vypraveni o muflonech na pristavaci draze zamenit Ikem za Ikeu...
    Pfff nechapavci jedni :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ISCH: Tak vysoko čůrat neumím, chybí mi na to vybavení :)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Kamarádka mi doporučila ječnou mouku, že jsou z ní prý výborné buchty, zdravější, dokonce ani manžel si nestěžuje. Ok, zkusím ječnou mouku, za to nic nedám...
    Jenže u nás obvykle tyhle věci nebývají, takže jsem si ji musela v jednom bio-eko obchodě objednat. Jedu přes půl města, abych zjistila, že mi vypadlo, jakou že to mouku vlastně chci. Když jsem paní říkala "...takovou tu z toho obilí, co normálně žerou koně, minulý týden jsem ji objednávala", koukala na mě shovívavě, trochu jako na dementa. Proso..ne...oves...ne....obrok...tak o obrokové mouce jsem fakt neslyšela.... no nakonec jsme se k tomu ječmeni dostaly.
    Splavená dorazím domů, mám borůvky, bude buchta. A když zadělávám těsto, prohodím naopak metličky (za celý život se mi to nestalo!!) a rozhodím těsto po celé kuchyni. Než mi to došlo, hnětala jsem tak dlouho, až se začalo kouřit z mixéru. No nic, potřebuju nový - odložím ho bezmyšlenkovitě do skříňky a jdu teda dodělat tu buchtu.
    Buchta je skvělá! Výborná! Rozhodně to stálo za to plahočit se přes půl města, znemožnit se v obchodě, zajebat si kuchyň a spálit mixér..... moment.... vtrhnu do kuchyně, je to tak! Ječná mouka sedí netknutá na lince, jakýmsi naprostým automatem jsem udělala úplně normální pšeničné těsto.
    Kecnu na zadek a brečím. Muž mě chlácholí - nevadí, ječnou uděláš příště. Neudělám. Shořel mi mixér.
    Ježišmarjá mixér!
    Otevřu skříňku, ta zevnitř celá očouzená, ostatní věci vtavené do plastu mixéru a celá ta hmota přilepená ke skříňce.
    Zkurvená ječná mouka!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Mám nové windows, většina věcí je stejná, ale občas pátrám.
    Chci vysunout SD kartu a pořád nemohu najít správný pokyn, pochopitelně. Není to erect ale eject.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    IVUSHA: To by byl ale nádherný error!
    IVUSHA
    IVUSHA --- ---
    CASTROL: Četla jsem: Koukám na dno moře a vyhlížím Nusle. Četla jsem to asi třikrát a pořád to nechápala a až pak to dočetla do konce.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: ok, to už je mínus :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    QUANTI: ale dost se to připalovalo! :-)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: a tak jako rajská se stejně přislazuje, tak to by mohlo fungovat, ne? :))
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    dneska jsem vyrobila cibulový karamel.
    experiment dobrý, až na to, že to měla být jíška do rajské...
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    Bavíme se s kámošem o tom, že půjdeme zítra do hospody na zahrádku a tak se domlouváme, že by bylo fajn z ní vidět na to zatmění. Říkám: „Tak snad na něj bude přes to městský osvětlení vidět.“
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Auto s klimatizací je fajn. A je třeba zavřít okna, což jsem splnila. A taky je třeba zapnout tu klimatizaci :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam