• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    PISKVOR: spravny zapis by byly dolni uvozovky, ne dve carky za sebou. v cestine aspon.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    MONIOUS: To je naopak správný zápis, v češtině aspoň.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    ... ty užovky máš schválně takhle, nebo to je taky error?..... eh.... co...?
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    IVUSHA: ty uvozovky mas schvalne takhle, nebo to je taky error? :)
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    TRISSIE: Jo! Takhle se taky dobře tisknou třeba polepky na balík. Nejlíp oboustranně :-D
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    Na autobusové zastávce vytahuju z kabelky kapesník a při tom mi jiný upadnul. Když jsem se k němu shýbala, koutkem oka jsem zaznamenala, že hned u mě je koš a začala jsem se k němu s tím kapesníkem natahovat. V poslední chvíli mi došlo, že to není koš, ale taška paní, co stojí vedle mě.
    SUMIE_DH
    SUMIE_DH --- ---
    Mazu polozky ve webove administraci a kdyz je hotovo zmacknu Ctrl+S.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Procvakla jsem dusi o obrubnik a zalepila ji. Nicmene pred nalepenim jsem nesundala igelit ze zaplaty a tak to samozrejme nedrzelo.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    vyrábím popisky na dnešní dávku zavařenin, nadávám jak špaček, už jsem si vzala čtyři propisky, protože žádná nechce pořádně psát... a když s tím konečně skončím a jmu se polepit první skleničku, tak zjistím, že jsem celý štoček popsala zezadu, na ten voskovaný podkladový papír!
    IVUSHA
    IVUSHA --- ---
    Přijedu k našim a táta na mě volá z koupelny: ,, Kde stojíš?"
    Rozhlídla jsem se po předsíni a pravila: ,,Tady!"
    Táta: ,,Jsem myslel kde parkuješ!"
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    KAMPA: Já čekala pointu, že to štěňátko bylo k obědu.
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    Byla jsem na chatě s dcerkou sama a druhý den přijel jeji tatinek s kamaradem a jeho dcerou. Stavili se cestou na obed v hospode a ličili, ze tam mel nekdo stenatko. a ja rikam - jeee to si holky musely uzit stenatka a co Any (nase dite, kt. sem mela celou dobu u sebe), jak se ji stene libilo, hladila si ho?
    oba chlapi na me koukaj jak na blazna a pak se zacnou smat...a ja furt nevim cemu. pak mi pritel musel vysvetlit, ze dite sem mela ja na chate, tudis s nima nebylo v hospode na obede a nemohlo se mazlit s tim coklikem...
    FRDK
    FRDK --- ---
    Hmm.
    Podle toho něco mála, co vím o RANDOM_NIGHT, se mi nějak nezdá, že by byla smažka...
    Tak jaképak ...čekala jsem už nějakou chvíli na matro... ?
    Počkat..!
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    Taková ta klasika, cinkne mikrovlnka skončím v lednici. Jdu do lednice a otevřu mikrovlnku. Jen by se mi to nemuselo dít 3x denně.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    "Na Facebooku počin nasral sotva stovku fanoušků."

Jenom? Aha, "nasbíral."
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    uz snad pul roku ziju v tom, ze je rok 2019.. jako vazne je teprve 2018???
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    Dneska jsem se pekne vylekal, kdyz jsem odemknul ve fitku skrinku a zjistil jsem, ze je uplne prazda. Ztrata batohu s dvema laptopama neni legrace.
    Nastesti jsem pak zjistil, ze jsem jen pri prichodu dal visaci zamek na spatnou skrinku...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: naštěstí jenom redukci :D blbost asi za padesát korun, ale omg.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    QUANTI: a už jsi objednala nový epilátor nebo novou redukci?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    QUANTI: kokot na druhou - teď jsem zjistila, že ten strojek včetně redukce je ještě pořád připravenej na vyhození v chodbě ve skříni -_-
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam