• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    BEBEBE: Zatímco použití anglických uvozovek je na internetu tolerovaná typografická chyba, nahrazení uvozovek dvěma interpunkčními znaménky jiného významu, jakkoliv mohou na první pohled působit podobně, je na hlavu. Ruší to při čtení a hůř se to případně opravuje.
    BEBEBE
    BEBEBE --- ---
    MONIOUS: Mně třeba na mobilu nejdou napsat správně český uvozovky. Tak taky raději použiju dvě čárky za sebou, než obě horní...
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    MONIOUS: Aha, to jsem si na mobilu nevšiml.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    PISKVOR: spravny zapis by byly dolni uvozovky, ne dve carky za sebou. v cestine aspon.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    MONIOUS: To je naopak správný zápis, v češtině aspoň.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    ... ty užovky máš schválně takhle, nebo to je taky error?..... eh.... co...?
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    IVUSHA: ty uvozovky mas schvalne takhle, nebo to je taky error? :)
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    TRISSIE: Jo! Takhle se taky dobře tisknou třeba polepky na balík. Nejlíp oboustranně :-D
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    Na autobusové zastávce vytahuju z kabelky kapesník a při tom mi jiný upadnul. Když jsem se k němu shýbala, koutkem oka jsem zaznamenala, že hned u mě je koš a začala jsem se k němu s tím kapesníkem natahovat. V poslední chvíli mi došlo, že to není koš, ale taška paní, co stojí vedle mě.
    SUMIE_DH
    SUMIE_DH --- ---
    Mazu polozky ve webove administraci a kdyz je hotovo zmacknu Ctrl+S.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Procvakla jsem dusi o obrubnik a zalepila ji. Nicmene pred nalepenim jsem nesundala igelit ze zaplaty a tak to samozrejme nedrzelo.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    vyrábím popisky na dnešní dávku zavařenin, nadávám jak špaček, už jsem si vzala čtyři propisky, protože žádná nechce pořádně psát... a když s tím konečně skončím a jmu se polepit první skleničku, tak zjistím, že jsem celý štoček popsala zezadu, na ten voskovaný podkladový papír!
    IVUSHA
    IVUSHA --- ---
    Přijedu k našim a táta na mě volá z koupelny: ,, Kde stojíš?"
    Rozhlídla jsem se po předsíni a pravila: ,,Tady!"
    Táta: ,,Jsem myslel kde parkuješ!"
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    KAMPA: Já čekala pointu, že to štěňátko bylo k obědu.
    KAMPA
    KAMPA --- ---
    Byla jsem na chatě s dcerkou sama a druhý den přijel jeji tatinek s kamaradem a jeho dcerou. Stavili se cestou na obed v hospode a ličili, ze tam mel nekdo stenatko. a ja rikam - jeee to si holky musely uzit stenatka a co Any (nase dite, kt. sem mela celou dobu u sebe), jak se ji stene libilo, hladila si ho?
    oba chlapi na me koukaj jak na blazna a pak se zacnou smat...a ja furt nevim cemu. pak mi pritel musel vysvetlit, ze dite sem mela ja na chate, tudis s nima nebylo v hospode na obede a nemohlo se mazlit s tim coklikem...
    FRDK
    FRDK --- ---
    Hmm.
    Podle toho něco mála, co vím o RANDOM_NIGHT, se mi nějak nezdá, že by byla smažka...
    Tak jaképak ...čekala jsem už nějakou chvíli na matro... ?
    Počkat..!
    THEMAKARESH
    THEMAKARESH --- ---
    Taková ta klasika, cinkne mikrovlnka skončím v lednici. Jdu do lednice a otevřu mikrovlnku. Jen by se mi to nemuselo dít 3x denně.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    "Na Facebooku počin nasral sotva stovku fanoušků."

Jenom? Aha, "nasbíral."
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    uz snad pul roku ziju v tom, ze je rok 2019.. jako vazne je teprve 2018???
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    Dneska jsem se pekne vylekal, kdyz jsem odemknul ve fitku skrinku a zjistil jsem, ze je uplne prazda. Ztrata batohu s dvema laptopama neni legrace.
    Nastesti jsem pak zjistil, ze jsem jen pri prichodu dal visaci zamek na spatnou skrinku...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam