• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    SARGO
    SARGO --- ---
    Jak si zařídit procházku po Praze: objednala jsem si zboží Na Poříčí a dorazila do prodejny Na Perštýně. Ovšem zavolat při odchodu na prodavačku rozverně "Jste holt oba na 'Na P'...!" nebylo to pravé...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Znáte takové ty filmové scény, kde se hrdina snaží zbavit nějakého prokletého předmětu, ale jakmile ho někam zahodí, tak zjistí, že ho má zase v ruce? Tak já jsem seděla u počítače a hrála si s roličkou se zbytkem adhezivního obinadla. Pak jsem si uvědomila, že nevím, proč to mám tady, když to patří dozadu na druhý stůl. Uklidila jsem to. A teď sedím u počítače a zase si hraju s roličkou s zbytkem obinadla a vůbec netuším, kde se mi zase vzala v ruce.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    V demokracii existuje rozdělení moci na moc zákonodárnou, výkonnou a soudní, které se vzájemně vyvražďují.

...

ehm, vyvažují...
    NVT
    NVT --- ---
    RAHUF: To tě nenapadlo ho převinout normálně na propisce?
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    A jeden archivní error, z doby, kdy ještě frčely videopůjčovny a čerstvě do nich zavítala DVD:
    Zrovna jsem dokoukal prvního Shreka, vypůjčeného na disku. No jo , blesklo mi hlavou, musím ho ještě přetočit, jinak mi naúčtují poplatek. No jo, jenže já blbec jsem to už vypnul, takže když ho teď pustím, bude to na začátku a já to nebudu moct přetočit.
    A tak jsem se jal film zrychleným přehráváním dostat na konec, abych ho pak mohl znovu přetočit zpět na začátek.
    Naštěstí mi to došlo asi v půlce, jinak bych v sobě dodneška nenašel sebeúctu.
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    "Může být grafik invalida?" Co je to za otázku, vždyť stejně akorát sedí u počítače a kreslí, ne?... aha, "Může být grafika Nvidia?"
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NEI: No co, defragmentace v praxi.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Pamatujete případ ztraceného papíru?
    Náhradní balík i balík od Lištičky (díky) došly. Koupila jsem dva nové, jeden nesu domů, druhý chci dát v garáži na okýnko...

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Ztížené jsem to mělo tím, že vím, že Finové pijí ve středu (trochu) a v sobotu (hodně).
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAR_TINA: Ve středu schválili zákon. Zákon pro libovolný den v týdnu.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    pořád to nechápu :(
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ATUARFIK: Mně to došlo až po třetím přečtení. Uff, už to chápu.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    ATUARFIK: Už jsem chtěl psát, že Irové chlastaj furt, takže třeba kvůli pracovní morálce by ta středa dávala smysl, ale pak mi to došlo...
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "Ireland passed a landmark bill aimed at reducing alcohol consumption on Wednesday, following more than 1,000 days of debate in parliament." Zírám na to a říkám si, proč zrovna ve středu, vždyť nejvíc se vždycky chlastalo v pátek a sobotu?
    QUARATH
    QUARATH --- ---
    SULTHAN: dobry je nad tim nepremyslet - nejednou se mi stalo, ze sem si na pin navzpomnel, ale prsty si ho pamatovaly (blby je, ze mam stejnej pin i na netu a num klavesnice je jaksi naopak...)
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    GREENFAIRY: stalo se mi uz nekolikrat. Clovek dojde k bankomatu a najednou nevi.
    AQUARIUS
    AQUARIUS --- ---
    ETERNITY: vzpomnel jsem si diky tobe na Vymitace dabla od Lesak TV: https://www.youtube.com/watch?v=NhA6ROl2z6I
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Kdyz mate chut si neco upect a zaujme vas "posedla buchta s tvarohem a povidly"

Prosedlá buchta s tvarohem a povidly recept - TopRecepty.cz
    https://www.toprecepty.cz/recept/11367-prosedla-buchta-s-tvarohem-a-povidly/
    GREENFAIRY
    GREENFAIRY --- ---
    Zničehonic jsem zapomněla můj pin a dva dny jsem si nemohla vybrat peníze z bankomatu... průběžně jsem to zkoušela s myšlenkou, že už to mám tak naučené, že mi to prostě musí automaticky naskočit.. nic. Třetí den jsem ho už normálně věděla, nějaký zkrat asi.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    MAR_TINA: Jo, podobně mám u hymny na konci zásek "*nádech*...jo vlastně nic, neblýská." Co se v mládí naučíš...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam