• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Ke vzpouře strojů stačí chvilková nepozornost: "(...) děkuju, kurýrem na paprice nezhrdnu."
    IVUSHA
    IVUSHA --- ---
    Máma se mi přiznala, že když chtěla vycouvat s autem, tak tam zařadila D jako dozadu.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Suším už pár hodin v troubě houby a když se mi pořád zdály nějaké studené a vlhké, tak jsem zjistila, že je vlastně rozmrazuju. Ach jo a to mám ještě venku várku, co už se nevešla na plechy.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Moje příprava kafe se skládá ze čtyř kroků.
    1) uvařit vodu
    2) nasypat kafe
    3) přidat cukr
    4) přilít spoustu mléka

V posledních dnech jsem tento postup obohatila.
    1) uvařit vodu
    2) nasypat kafe
    3) přidat cukr
    4) přilít spoustu mléka
    5) uvědomit si, že to kondenzované mléko jsem vlastně nedopatřením koupila slazené
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    "Zahajlovačka a party"? Už aby ta volební agitace skončila...
    ELIS
    ELIS --- ---
    Jdu z farmářských trhů s taškou plnou petržele, rajčat, jablek, medu a pod. a s hřejivým pocitem z podpory lokálních prodejců si řikám, že jsem měla koupit ještě banány. No, farmáři z Ghany asi na ÍPák nejezdí.
    STENNY
    STENNY --- ---
    Někdy se stane, že má člověk zkřehlé ruce od máchání ve studené vodě, chce si je zahrát strčením do kapes a zároveň má na sobě kalhoty, které mají krom klasických kapes ještě malou "kapsu na telefon" na pravé nohavici. Empiricky jsem zjistil, že v takové situaci se zkřehlá ruka do kapsy na telefon vejde - ale v záblesku brilantního salónního kouzelnictví v tu chvíli zmizí kapsa na telefon a objeví se díra jako vrata.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Dneska jsem dopoledne pracovala doma s tím, že do práce pojedu po obědě, až dopere pračka, abych pověsila prádlo. No takže po obědě sedím doma u práce a čekám, až pípne ta pračka. A když pípla, tak jsem se okamžitě zvedla a disciplinovaně odjela do té práce. Že je prádlo pořád v té pračce mi došlo samosebou až v kanclu.
    SARGO
    SARGO --- ---
    Jak si zařídit procházku po Praze: objednala jsem si zboží Na Poříčí a dorazila do prodejny Na Perštýně. Ovšem zavolat při odchodu na prodavačku rozverně "Jste holt oba na 'Na P'...!" nebylo to pravé...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Znáte takové ty filmové scény, kde se hrdina snaží zbavit nějakého prokletého předmětu, ale jakmile ho někam zahodí, tak zjistí, že ho má zase v ruce? Tak já jsem seděla u počítače a hrála si s roličkou se zbytkem adhezivního obinadla. Pak jsem si uvědomila, že nevím, proč to mám tady, když to patří dozadu na druhý stůl. Uklidila jsem to. A teď sedím u počítače a zase si hraju s roličkou s zbytkem obinadla a vůbec netuším, kde se mi zase vzala v ruce.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    V demokracii existuje rozdělení moci na moc zákonodárnou, výkonnou a soudní, které se vzájemně vyvražďují.

...

ehm, vyvažují...
    NVT
    NVT --- ---
    RAHUF: To tě nenapadlo ho převinout normálně na propisce?
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    A jeden archivní error, z doby, kdy ještě frčely videopůjčovny a čerstvě do nich zavítala DVD:
    Zrovna jsem dokoukal prvního Shreka, vypůjčeného na disku. No jo , blesklo mi hlavou, musím ho ještě přetočit, jinak mi naúčtují poplatek. No jo, jenže já blbec jsem to už vypnul, takže když ho teď pustím, bude to na začátku a já to nebudu moct přetočit.
    A tak jsem se jal film zrychleným přehráváním dostat na konec, abych ho pak mohl znovu přetočit zpět na začátek.
    Naštěstí mi to došlo asi v půlce, jinak bych v sobě dodneška nenašel sebeúctu.
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    "Může být grafik invalida?" Co je to za otázku, vždyť stejně akorát sedí u počítače a kreslí, ne?... aha, "Může být grafika Nvidia?"
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NEI: No co, defragmentace v praxi.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Pamatujete případ ztraceného papíru?
    Náhradní balík i balík od Lištičky (díky) došly. Koupila jsem dva nové, jeden nesu domů, druhý chci dát v garáži na okýnko...

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Ztížené jsem to mělo tím, že vím, že Finové pijí ve středu (trochu) a v sobotu (hodně).
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAR_TINA: Ve středu schválili zákon. Zákon pro libovolný den v týdnu.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    pořád to nechápu :(
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ATUARFIK: Mně to došlo až po třetím přečtení. Uff, už to chápu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam