• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ADD
    ADD --- ---
    "Hledám opraváře kontaktních čoček"
    Vždyť už ani opravny punčoch nefungují, proč kontaktních čoček...
    Hledám kontakt na opraváře praček.
    Umět číst středem je fajn, číst cikcak je blbost.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Byla jsem nakoupit. Nákup jsem náruče vysypala na kapotu a pak naskládala do auta.
    Jedem pracovat, 20 km daleko, pak po lese s mnoha zastávkama. Na konci koukám, co mi to leží na stěrači. Parmazán.
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    Společně v piči?? Co?
    Ne, Spálené Poříčí.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    "Kravské miminko Louis: Takhle za půl roku chlapec vyrostl" Tele? Minotaur? Cože? Aha!
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Nevěřícně koukám na ty internety a čtu „... snaží se ho přede všemi odčervit“... aha, „očernit“! Zřejmě jsem opět málo spala.
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Pračku sirkou nepustíte, to jste věděli? Kombinace připraveného prádla v pračce a nutnosti rozpálení trouby před pečením mi také nesvědčí.
    ZITOSLAVA23
    ZITOSLAVA23 --- ---
    na Zitu mi nešahejte!
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    ATUARFIK: Já si to musel přečíst dvakrát - "co je divně na Zitě?"
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Co si to ty její rodiče vymysleli, to nemohli chudáka holku pojmenovat normálně Dita nebo Rita?

ELLIE
    ELLIE --- ---
    Já jsem už zase klikala na papírovou knihu, aby nezhasla...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Máme doma odpadkový koše ve vysokým šuplíku úplně dole a na tom šuplíku takovýto udělátko co otevře dvířka/šuplík, když se na ně zatlačí. V práci máme taky odpadkáč ve vysokým šuplíku dole u země, ale bez udělátka. Kdo jak debil okopával neska v práci linku?
    DIGITALIS
    DIGITALIS --- ---
    Už jste měli dvojmocné koláče?
    KAERI
    KAERI --- ---
    ONDRA_99: Jojo. Týden stará příhoda, cos mi připomněl:

Jdu vyzvedávat dítě do kroužku. Cestou to chci vzít kolem auta a dát si do kufru šuplíky pro své rodiče, ke kterým jsme jeli na víkend. Navleču se, obuju, sbalím, na záda batoh a hlavně nezapomenout ty šuplíky. Pěkně za úchyt, do každé ruky jeden, zamknout byt. Zavolám výtah, odhcytím ho včetně dvou sympatických důchodců z vyššího patra. Smalltalk o tom, jak jsou ty výtahy debilně řešené, že občas člověk jede krok-sun-krok a v každém patře měkoho nabere. V půli cesty povídám: "Aha---a ještě jsem si vás zavolala zbytečně. Já jsem si totiž nechala doma klíčky od auta, takže si dám další kolečko.." Smalltalk na téma to je ale den, paměť děravá... Dojedu domů, klíčky nikde. Samozřejmě byly v batohu. Tak vylézám z bytu a sama k sobě vlídně hovořím: "Nojo, tak ses zase zdarma projela výtahem, ty blbko..." Zvednu oči, tam stojí naše domovnice KTERÁ PRÁVĚ VYLEZLA Z VÝTAHU a tváří se dost wtf. Rychle zamknu byt, smalltalk na téma to je dnes ale den, hlava děravá, tralalá (čímž se snažím trochu vylepšit tu blbku), popadnu šuplíky a rudá až na zadku zapadnu do výtahu. Celou cestu dolů se modlím, abych ty klíče při hledání a po nalezení zase nevyndala. Nicméně zdá se, že na mě domovnice nezanevřela...
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ONDRA_99: Docela jsi mi pripomnel pribeh, jak spolubydlici prijel domu a zjistil ze nema klice od vnitrnich dveri...ze jsou v supliku v komode postavene naproti oknu...na tom okne jsou mrize...hodinu a pul vytvarel z klaciku a dratu aparat, aby si otevrel skrz mrize suplik...pak vyrobil drzak na telefon a natocil si obsah supliku...klice tam nebyly.
    Byly celou dobu v jeho batohu na zadech.
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    MARI: Neboj, k těhotenské demenci se přidá spánková deprivace :D Ale mateřský cit uchrání potomka před většími errory.
    MARI
    MARI --- ---
    MARI: Do měsíce by ze mě měla být pravá a nefalšovaná hospodyně, ale to se poddá. Doufám, jinak hrozí, že vyperu dítě a přebalím samotné dupačky. :D
    MARI
    MARI --- ---
    TERA79: Hovězí vývar... v čaji? To jsem ještě nevařila. :)

Já v poslední době nosím pečivo do koupelny, krabici mlíka do mikrovlnky, talíř s jídlem do pračky apod.
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    TERA79: Slila jsem to a snedla ten salat. :)
    TERA79
    TERA79 --- ---
    PAKOBYLKA_: Polévka z řepy je docela dobrá, jak to dopadlo?
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Takové ty autobusové trasy, kdy to v 7:20 jede z jednoho konce vesnice a v 7:30 z druhého, kdo si to má pamatovat. Ale zase člověk se proběhne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam