• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    FAT: To já si čtu na netu noviny, koukám na fotku, říkám si, blbý úhel, natočím si pohled trochu zprava, hrábnu po myši a taky nic!
    FAT
    FAT --- ---
    Dneska jsem četl noviny a byl tam článek o nějakém výtvarníkovi. Fotka jeho dílny s popiskem: I sám xy tvrdí, že v jeho dílně se vyzná jen on sám. Chtěl jsem cosi k tomu dodat, tak jsem kliknul na obrázek, že přidám komentář...
    A ono NIC?!
    Njn...
    :-D
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Originální vánoční výzdoba? Kýchněte si do pudru, to jsou závěje! Fakt jedu bobmy :/
    DIGITALIS
    DIGITALIS --- ---
    Zkusím to nějak vysvětlit, předem se omlouvám, pokud to nesvedu. Je to technicky error už ze soboty, ale odhalen byl až před pár hodinami...
    Dnes jsem totiž hlídala sestře děti kvůli třídním schůzkám. Už předevčírem jsem se tedy jako svědomitá teta doptala táty na klíče od jejího bytu, pověsila tyto na své klíče a dál neřešila. Dnes (po drobném stresu s nestíháním vlaku na Prahu) dorazím i s jejími dětmi vyzvednutými ze školy k ním a před barákem a zjistím, že na mém svazku žádné klíče od jejího bytu nejsou...wtf? WTF?!? Vždyť si jasně pamatuju, že jsem si je tam v sobotu vešela...
    No, ukázalo se, že jsem si sice skutečně připevnila svazek klíčů k těm svým. Ale nešlo o klíče od sestry bytu, nýbrž o klíče táty od baráku. Ten si je ještě včera, při svém brzce ranním odjezdu do lázní, z mých klíčů zase sundal (poté, co je docela dlouho hledal všude možně), aby měl jak zamknout a vůbec ho nenapadlo, že jsem žila v přesvědčení, že jsou to klíče od bytu sestry...
    No, jak už to tak bývá, všechno zlé je k něčemu dobré...ujal se nás nakonec kamarád soused a vypadá to, že díky této neplánované návštěvě bude v rodině další zapálený akvarista, nakonec všechny děti rozhodně ocenili objevnou výpravu do jeho království rybiček, žabiček a kytiček a vůbec, příjemné to bylo...
    SHINING_KATE
    SHINING_KATE --- ---
    Právě jsem své drahé málem naservírovala gin a sobě víno s tonicem… Teď mám víno s trochou tonicu. Na zdraví :)
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    RANDOM_NIGHT: ještě že ne půlka Poličky
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    „… měl by někdo zájem o šatní skříň, půlka poličky, půlka ramínka…“
    Cože? K čemu mi bude půlka poličky a půlka ramínka?
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    Dneska jsem málem odešla do práce v kalhotech, co mají na zadku dvě dlouhé horizontální díry...
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Takže jsem si vzala rukavice, sněží, co kdybych musela škrábat auto, je zima. U auta zjistím, že jsem si vzala ty vysoké plesové...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Tak jsem si na plavání místo postřiku na brýle vzala dezinfekci na erotické pomůcky. A odmlzuje taky.
    ADD
    ADD --- ---
    "Hledám opraváře kontaktních čoček"
    Vždyť už ani opravny punčoch nefungují, proč kontaktních čoček...
    Hledám kontakt na opraváře praček.
    Umět číst středem je fajn, číst cikcak je blbost.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Byla jsem nakoupit. Nákup jsem náruče vysypala na kapotu a pak naskládala do auta.
    Jedem pracovat, 20 km daleko, pak po lese s mnoha zastávkama. Na konci koukám, co mi to leží na stěrači. Parmazán.
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    Společně v piči?? Co?
    Ne, Spálené Poříčí.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    "Kravské miminko Louis: Takhle za půl roku chlapec vyrostl" Tele? Minotaur? Cože? Aha!
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Nevěřícně koukám na ty internety a čtu „... snaží se ho přede všemi odčervit“... aha, „očernit“! Zřejmě jsem opět málo spala.
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Pračku sirkou nepustíte, to jste věděli? Kombinace připraveného prádla v pračce a nutnosti rozpálení trouby před pečením mi také nesvědčí.
    ZITOSLAVA23
    ZITOSLAVA23 --- ---
    na Zitu mi nešahejte!
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    ATUARFIK: Já si to musel přečíst dvakrát - "co je divně na Zitě?"
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Co si to ty její rodiče vymysleli, to nemohli chudáka holku pojmenovat normálně Dita nebo Rita?

ELLIE
    ELLIE --- ---
    Já jsem už zase klikala na papírovou knihu, aby nezhasla...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Máme doma odpadkový koše ve vysokým šuplíku úplně dole a na tom šuplíku takovýto udělátko co otevře dvířka/šuplík, když se na ně zatlačí. V práci máme taky odpadkáč ve vysokým šuplíku dole u země, ale bez udělátka. Kdo jak debil okopával neska v práci linku?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam