Zkusím to nějak vysvětlit, předem se omlouvám, pokud to nesvedu. Je to technicky error už ze soboty, ale odhalen byl až před pár hodinami...
Dnes jsem totiž hlídala sestře děti kvůli třídním schůzkám. Už předevčírem jsem se tedy jako svědomitá teta doptala táty na klíče od jejího bytu, pověsila tyto na své klíče a dál neřešila. Dnes (po drobném stresu s nestíháním vlaku na Prahu) dorazím i s jejími dětmi vyzvednutými ze školy k ním a před barákem a zjistím, že na mém svazku žádné klíče od jejího bytu nejsou...wtf? WTF?!? Vždyť si jasně pamatuju, že jsem si je tam v sobotu vešela...
No, ukázalo se, že jsem si sice skutečně připevnila svazek klíčů k těm svým. Ale nešlo o klíče od sestry bytu, nýbrž o klíče táty od baráku. Ten si je ještě včera, při svém brzce ranním odjezdu do lázní, z mých klíčů zase sundal (poté, co je docela dlouho hledal všude možně), aby měl jak zamknout a vůbec ho nenapadlo, že jsem žila v přesvědčení, že jsou to klíče od bytu sestry...
No, jak už to tak bývá, všechno zlé je k něčemu dobré...ujal se nás nakonec kamarád soused a vypadá to, že díky této neplánované návštěvě bude v rodině další zapálený akvarista, nakonec všechny děti rozhodně ocenili objevnou výpravu do jeho království rybiček, žabiček a kytiček a vůbec, příjemné to bylo...