• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    PISKVOR: fail fitler!
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    "I starý dobrý VLC má něco jako Motion Detect Hitler"...a to pomůže se sýkorkama jak? Kromě toho...! Jo aha, "Filter."
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Jo a taky bych asi klientovi neměla při snaze o lokalizaci říkat "Myslíte, jak jsme našli v sobotu odpoledne tu mrtvolu?". Naštěstí mě hned po "myslíte" přerušil a já to dokázala přeformulovat "Takže mezi Viktorkou a VŠE?". Uf.

Jsem zvědavá, co bude dál.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Od minulého čtvrtka probíhá LARP Pražská hlídka. Tradičně se na štábu frakce, za kterou hraju, chlastá ruská vodka na ruský způsob, tedy s uzeným a okurčičkami a čalamádou a podobně. Čas od času se prostě někdo zvedne, v kuchyni naleje kotel panáků, naloží na tácek tyhlety dobroty a rozdá vodku.

Po čtyřech dnech hraní jsem v práci.

Takže jsem dopoledne naprosto suverénně vstala, došla do kuchyňky, že udělám vodku a roznesu ji po dispečinku. Panáky nikde, tak že nejdřív vyndám vodku. Otevřu ledničku, tam nic. Až když jsem došla zpět na dispečink a na místě, kde jsem čekala šéfa naší frakce, seděl můj reálný šéf, došlo mi, že něco není správně.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Pročítám auditko Cukrárna a čtu: "Pečete péřové bundy sami doma, nebo…" Počkat, cože? Aha, v Cukrárně jsem skončila a přešla do Outdooru… A ne pečete, ale perete.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    QUANTI: Nikdy nezapomenu na akrobatickou akci naší korpulentnější kamarádky v naší staré koupelně, kde bylo mezi pračkou a umyvadlem místo tak akorát na jednoho stojícího člověka. Chtěla se předklonit k umyvadlu, ale zapomněla, že tam máme tu pračku, kterou tam ona nemá, takže do ní mocně narazila zadkem, odrazila se dopředu a přistála čelem v baterii :o)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    a takový to, že si chcete vypláchnout pusu a vyšťouchnete si oko o páku baterie...?!
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    "Pája-san je taky dost agresivní..." cože? "...dřevina-" COŽE? Aha, žádnej Pája: pajasan.
    ZITOSLAVA23
    ZITOSLAVA23 --- ---
    občas dělám něco na počítači a na facebooku odepisuju na mobilu, protože je mi to pohodlější, než na počítači. teď jsem měla nějak facebook otevřený zároveň na mobilu i na počítači, a na mobilu jsem odpovídala na nějakou zprávu a v tom mi na počítači vyskočilo fb upozornění. dotkla jsem se prstem notifikace na monitoru, ale neotevřela se mi :(
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Sbíhala jsem dneska nestejně široké a nestejně dlouhé schody osvětlené pouze jednou lampou nahoře, a jak už byla tma a místo došlapu bylo vždycky skryté v mém stínu, tak mě napadlo, že by to bylo bezpečnější, kdybych ukročila stranou a šla po té osvětlené části...

inovativní myšlenka, ale... tak nic, no :-)
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    V pátek jsem byla najít v Ďáblicích hrob babičky a dědy Procházkových. Našla jsem ho, postála jsem si tam, i slzu uronila. Dost nepříjemně ale ve mně hrklo, když jsem cestou zpátky šla kolem dalšího náhrobku s nápisem "Procházkovi". Představte si, že třeba pláčete na špatném hrobě! Naštěstí teda jsem odkonzultovala s příbuznými, že to byl ten správný :)
    KAERI
    KAERI --- ---
    Byli jsme dnes s mužem venku, pěšky. Domů jsme jeli autobusem, co nás vyhodil kousek od benzínky. Muž si vzpomněl, že potřebuje destilovanou vodu, tak jsme si ji tam koupili. Zaplatíme, vylezeme, kráčíme pryč, když tu mě napadne: "Kruci, když už jsme tady, tak jsme mohli aspoň natankovat! Taková zmarněná příležitost! Neotočíme to ještě?!"

Leda že by ne.
    ALLEERA
    ALLEERA --- ---
    čtu titulek a seznamu:
    Online ze sněmovny: Babiš je v háji
    tak ještě jednou - aha, Babiš se hájí
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    FAT: To já si čtu na netu noviny, koukám na fotku, říkám si, blbý úhel, natočím si pohled trochu zprava, hrábnu po myši a taky nic!
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Když chodím v práci kouřit, sejdu pěšky do přízemí, zavolám výtah, abych na něj pak nemusela čekat, a jdu si zapálit.

Včera jsem toho v práci měla nějak dost, takže jsem v devět večer vstala, sešla domů, zavolala výtah, počkala, nastoupila, vyjela zpět nahoru. Osvítilo mě až kolegovo konstatování, že to bylo opravdu rychlé cígo, když jsem si sedala na své místo.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    RANDOM_NIGHT: ty jo! už mi to došlo! včera jsem na ten příspěvek čuměla asi 3 minuty a vzdala jsem to :)
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    RANDOM_NIGHT: na to koukam a rikam si - asi blbej rozchod.. neco jako kdyz si v chobotnickach delili byt :)
    FAT
    FAT --- ---
    Dneska jsem četl noviny a byl tam článek o nějakém výtvarníkovi. Fotka jeho dílny s popiskem: I sám xy tvrdí, že v jeho dílně se vyzná jen on sám. Chtěl jsem cosi k tomu dodat, tak jsem kliknul na obrázek, že přidám komentář...
    A ono NIC?!
    Njn...
    :-D
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Originální vánoční výzdoba? Kýchněte si do pudru, to jsou závěje! Fakt jedu bobmy :/
    DIGITALIS
    DIGITALIS --- ---
    Zkusím to nějak vysvětlit, předem se omlouvám, pokud to nesvedu. Je to technicky error už ze soboty, ale odhalen byl až před pár hodinami...
    Dnes jsem totiž hlídala sestře děti kvůli třídním schůzkám. Už předevčírem jsem se tedy jako svědomitá teta doptala táty na klíče od jejího bytu, pověsila tyto na své klíče a dál neřešila. Dnes (po drobném stresu s nestíháním vlaku na Prahu) dorazím i s jejími dětmi vyzvednutými ze školy k ním a před barákem a zjistím, že na mém svazku žádné klíče od jejího bytu nejsou...wtf? WTF?!? Vždyť si jasně pamatuju, že jsem si je tam v sobotu vešela...
    No, ukázalo se, že jsem si sice skutečně připevnila svazek klíčů k těm svým. Ale nešlo o klíče od sestry bytu, nýbrž o klíče táty od baráku. Ten si je ještě včera, při svém brzce ranním odjezdu do lázní, z mých klíčů zase sundal (poté, co je docela dlouho hledal všude možně), aby měl jak zamknout a vůbec ho nenapadlo, že jsem žila v přesvědčení, že jsou to klíče od bytu sestry...
    No, jak už to tak bývá, všechno zlé je k něčemu dobré...ujal se nás nakonec kamarád soused a vypadá to, že díky této neplánované návštěvě bude v rodině další zapálený akvarista, nakonec všechny děti rozhodně ocenili objevnou výpravu do jeho království rybiček, žabiček a kytiček a vůbec, příjemné to bylo...
    SHINING_KATE
    SHINING_KATE --- ---
    Právě jsem své drahé málem naservírovala gin a sobě víno s tonicem… Teď mám víno s trochou tonicu. Na zdraví :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam