• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    SILVEIG: Kolik prostoru si myslíš, že obsáhne takový pes, když není nikdo doma?
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Tak uz "pecu" dvacet minut medvedi tlapky odlozene na sporaku. Zapla jsem troubu a zapomnela je tam dat. Sla jsem je vyndat... nebylo co.
    CUTOR
    CUTOR --- ---
    Dneska jdu sportovat. Převléknu se v šatně a zamknu skříňku čipem. Po tréninku odemknu skříňku a věci nikde. Zato ve vedlejší odemknuté skříňce věci jsou.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MAR_TINA: Vzhledem k mnozstvi muslimskych pristehovalcu to smysl dava:)
    ARRXEN
    ARRXEN --- ---
    Tak jsem včera málem uvařil štěně :/ . Odcházím do práce, klasika, blond moment, jako vždycky zapomenu JEDNU věc doma, takže jdu pro peněženku co mám na stole, rychle zkontroluji jestli jsou zamčené zadní dveře, ha! Nevypnul jsem topení! Jdu ke karmě, otočím vypínač, pohladím psa, zavřu do klícky a spokojeně jdu do práce. O pět hodin později přítel píše, že jsem nechal zapnuté topení, takže štěně pět hodin u vařícího radiátoru :/
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Poslouchám rádio, říkají, že žluté vesty demonstrovali i v Belgii a musel na ně být použit vepřový sprej. Vcelku mi to dávalo smysl.
    MARTA_KLOFACOVA
    MARTA_KLOFACOVA --- ---
    Jdu domu, odemknu si hlavni vchod, pak si vyzvednu poštu, dojdu ke dveřím bytu a s hruzou zjistuju, ze nemam klice. Ale zachovam chladnou hlavu a zacnu premyslet, kde jsem je videla naposled. Byla jsem v kanclu a tam jsem urcite zamykala, pak cesta domu a nakup. No dobre, neda se nic delat, musim jit holt zpatky do kramu, asi my vypadly, nebo jsem je tam nekde omylem polozila, no prinejhorsim teda dojedu az do kanclu, to zvladnu! Odhodlane se vydam absolvovat dlouhoou dobrodruznou pout za ztracenymi klici, ktera konci hned pod schody, kdyz je najdu viset na schrance :)
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    Chci se podívat, kolik je na teploměru na okně stupňů a v hlavě mi proběhne: venku je mínus pět a už je tma."
    Je tam, jen mimochodem, plus osm.
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    SLEEPLESS8: Nauč se vařit těstoviny.
    DIGITALIS
    DIGITALIS --- ---
    Ehm,právě jsem zjistila, že ten kondicionér, co mi došel,byla ve skutečnosti bezoplachová maska na vlasy...
    SLEEPLESS8
    SLEEPLESS8 --- ---
    PAKOBYLKA_: posol vodu uz za studena, rychlejc se zavari a nestane se ti, ze zapomenes na spagety
    DIGITALIS
    DIGITALIS --- ---
    Můj nový telefon se mi zdál dost (až neprakticky) tichý...jen do momentu, než mi včera při sundání z krytu odpadl prebytečný kousek plastu, zakrývající překvapivě výkonný reproduktor (zjevně měl být pryč už od výroby, ale nebyl)...
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Voda na testoviny vari, tudiz ji osolim, zmirnim plamen a odchazim dohrat partii prsi. Kdyz jdu nasledne slit spagety a udelat omacku, tak az ve chvili, kdy v jedny ruce s chnapkou drzim sito a v druhy hrnec s vodou mi dojde, ze jsem tam nedala ty spagety!
    CAVANSIT
    CAVANSIT --- ---
    Dnes ráno.
    V koupelně si všimnu, že jsem popelavá vyčerpáním. Bylo by dobré to aspoň trochu skrýt, než vyrazím do práce.
    Vracím se do ložnice k toaletnímu stolku. Ale vypravovala a oblékala jsem se za tmy, teď venku sotva začalo svítat, takže světla málo, já nemám rozsvíceno a k vypínači tak strááášně daleko.
    Ale co, pudr dodá barvu a ten si zvládnu rovnoměrně nanést i v tom šeru. Spokojeně provedu.
    Při odcházení z bytu ještě hodím očkem do zrcadla v předsíni a zjišťuju, že mám velmi úhledně a rovnoměrně po celém obličeji i dekoltu nanesenou tvářenku. Takže už ne zombík, ale mrkev. Áááá.
    ARRXEN
    ARRXEN --- ---
    Jdu kolem lékárny a čtu na ceduli: "Don´t get a flu. Get a job". Divná motivace, říkám si, než přijdu na to, že je to "jab"
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Dnešní reklama na jakýsi novinový článek "Začínáme s čoboly." Jako vážně? Aha, "Začínáme s coboty." (Prý robotičtí kolegové...hm. Za mejch mladejch byly rozdíly mezi skripty a Slováky typograficky výraznější.)
    FAT
    FAT --- ---
    GURBON: Vydržel jsem dvě minuty, dál jsem neměl trpělivost. Kdo vyhrál?
    :-)
    GURBON
    GURBON --- ---
    V zahlavi jednoho auditka jsem asi 3 minuty koukal na tohle a cekal kdo vyhraje :D
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Myslím, že tenhle už letos nepřekonám! Byla jsem dnes na manikúře, zákaznice po mně se omluvila, že dorazí později. Hanu vymyslela, že čas využije úpravou mého obočí. Dneska jsem to v plánu neměla, ale proč ne. Pustila se do práce, povídaly jsme si, smály se, probraly kde co. Pak mi zazvonil telefon, Hanu pravila, že už má hotovo, s barvou mohu i sedět. Pak dorazila zákaznice, rozloučily jsme se a já si šla po svých. Navštívila jsem snad každý krám v okolí, akorát v lékárně jsem nebyla. Všichni se na mě usmívali a byli laskaví. Potkala jsem sexy souseda z posledního patra a paní učitelku z MŠ. Doma jsem zjistila, že jsme tu barvu z obočí nesundaly! Takže ty hokejky místo obočí tam budu mít do Vánoc nejmíň, ale to bych řekla, že je ten nejmenší problém.
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    Titulek na idnesu: „Ledecká komplikuje dopravu.“
    Proč, proboha??!
    Ehm… ledovka.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam