• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    SARGO: Otcovo "bumbanc," jemuž se naučil od mého mladšího bratra před patnácti lety, oblažuje rodinu dodnes.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ELIS: onehdá jsem svoji matku v autě upozorňovala, že támhle jede mašinka huhúúú!
    myslím, že by to poznala i bez mého komentáře :-)
    SARGO
    SARGO --- ---
    ELIS: Kéž by sama... Ale takové to "Jééé, podívej, to je ale véééliký auto!" se mi stávalo ještě tak pět let po té, co na to dítka začala shlížet se shovívavou soustrastí. A to i když jsem šla s někým dospělým.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    ELIS: Já jo. Dítě nemám.
    ELIS
    ELIS --- ---
    SARGO: ELLIE: A taky na ulici řvete: "Míchačka!" (...bagr, letadlo...), i když jdete samy?
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    PAKOBYLKA_: *pri vymyvani sitka
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Tak jsem dneska trpelive cekala, az se mi naplni sitko na caj, abych mohla vodu vylit!
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    SARGO: Pohupování "aby miminko v nosítku hezky spalo" je taky dobrý, hlavně když tvoje osmiletý a čtyřletý miminka kolem drandí na koloběžkách nebo tak...
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    SARGO: jj, uhoupávat mlíko a chleba v nákupním vozíku...
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MARI:
    SARGO:
    Žabařky;) Já dokonce při krmení otvírám pusu! Kdyby se tak ovšem nekrmil zrovna náš country manager na firemní večeři!
    SARGO
    SARGO --- ---
    MARI: Přešlapování při stání na místě aka "popojíždím s kočárkem" mě občas chytá dodnes, mladšímu je sedm. Pohupování přešlo naštěstí trochu dřív. Děsný tohleto. :-D
    MARI
    MARI --- ---
    Přistihla jsem se, že se "kolíbám" s telefonem v ruce ze strany na stranu, jako bych uspávala dvoutýdenního synka... Ale synek už spinká ve své postýlce.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MARTA_KLOFACOVA: Tady je chyb víc, jednak dát klec vedle topení a za druhý taky vypínat topení, když lidi odejdou, ale někdo živej zůstává doma. Ale ani jedna za chyba není klec.
    MARTA_KLOFACOVA
    MARTA_KLOFACOVA --- ---
    CAMELLA:
    TAPINA:
    Hele každej pes jiná ves ;) Určitě se dá pes zvyknout na ledacos a bude to v pohodě. Ale představa psa v kleci vedle rozpálenýho topení mě zkrátka uplně netankuje.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MARTA_KLOFACOVA: Zatímco když si v otevřeném prostoru nablije do pelechu... tak nad tím chvilku stojí a pak si tam stejně lehne, dyť je to nakonec pelech.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    MARTA_KLOFACOVA: věř mi, že ty klece nejsou nikdy tak malý, aby si pes musel nablejt pod sebe a pak v tom ležet. Samozřejmě to s tím topením je error, nicméně evidentně se psovi nestalo nic.
    MARTA_KLOFACOVA
    MARTA_KLOFACOVA --- ---
    ARRXEN: Problém je v tom, že zamčenej pes v kleci nemá možnost se nikam přemístit v tom prostoru, když nastane nenadálá situace - třeba když někdo zapomene vypnout topení. Nebo když se mu udělá blbě a poblije se, tak se v tom musí ráchat dokud paníček nedorazí domů.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    V neděli sem po chvíli hledání dospěl k názoru, že sem asi ztratil snubák. Ok, řikám si, aspoň sem ho neztratil jako první... No, neztratil sem ho vůbec, ale udělal sem si z něj stojánek na kaštan, kterej se mi válí na stole.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Ok, pokus o domaci pohodu, level dva. Pernicky jsem sice do trouby zvladla dat, ale error nastal jinde. Cela utahana a hladova jsem po peceni rozhodla, ze nejlepsi obed bude vylit zbytek naslehanych vajicek, kterymi jsem potirala pernicky, na panvicku, osolit, opeprit, sezrat.
    Akorat mi nedoslo, ze jsem je vyslehala s rumem.
    Byla to fakt divna vajecina.
    SHUKI
    SHUKI --- ---
    prave jsem si dala napustit vanu,pri kontrole,kolik je tam uz vody me dost prekvapilo,ze ne moc. jak by taky mohlo bejt,kdyz jsem ji nezaspuntovala.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam