• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    Kupuju kecupy od Hellman´s v ty plastovy flasce uz roky, a pokazdy je pred pouzitim protrepu, aby tam nebyl ten hnusnej kucup pre-cum. No dostal jsem krabici kecupu od jiny firmy. Skleneny flasky na vicko, tak si rikam ok, ochutnam. Otevru, odsroubuju vicko a automaticky shakuju otevrenou lahev. Hadejte kdo ma Pollocka na strope, na zdi, na skrini a na zemi.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    tak jsme dneska zjistili, že náš klavír má úchytky. poté, co ho už potřetí stěhujeme, pokaždé nadáváme, že ho není za co chytit, a poté, co při každém stěhování v těch úchytkách utírám prach (dneska jsem si při tom myslela "který debil vymyslel ty díry na zadní straně, vždyť se jima akorát práší dovnitř!")
    tak jsem zvědavá, jestli si to do příště zapamatujeme!
    KAYLA
    KAYLA --- ---
    Opravila jsem v chystaném článku na intranet "vy jste" na "vyste". Jdu odevzdat placku grammar nazi.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    CAMELLA: Já jsem si ještě v patnácti myslela, že to jsou jména těch koní.
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Vejdu do koupelny a vykriknu, na podlozce je brouk! Pribehne dite, zkouma a vyzkouma chuchvalec vlasu. Ok. Rikam mu tedy, at to vyhodi do smeti. Asi za pul hodiny jdu do koupelny, vejdu a vykriknu! Zase ten brouk! (Uz je to uklizeny.)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Právě jsem se běžela schovat, protože ve videu začalo pršet…
    BETA_BOB
    BETA_BOB --- ---
    Podáš mi skleničku?
    Počkej chvíli mám tu ňáký... ...
    Jaký tuňáky?
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    IRINASH: nj, Svěrák a stěrače (stírají) komprimovaní do jednoho slova :))
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    IRINASH: v pohodě, já se zas nedávno přichytla, jak dceři zpívám “Soodomyyy, Felatio, Cunnilingus, Pederasty...”. Snad na mě nikdo nezavolá OSPOD.
    IRINASH
    IRINASH --- ---
    Už mi z těch písniček pro děti hrabe. Přistihla jsem se, že synovi zpívám: "Dej, pane bože dej, ať svěračům je hej"... Píseň se jmenuje Ať smolařům je hej od Zdeňka Svěráka, nějak se mi to v hlavě zmatlalo do kupy. A teď už se toho nezbavim, pořád mi tam naskakuje svěrač. :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    půjčila jsem si v knihovně antologii římských detektivek a čtu si předmluvu. "Sestavit antologii tohoto druhu povídek mě poprvé napadlo v roce 1987", začínal autor. "Super, tak to budou pořádné olschoolové detektivky, žádný mobily a sociální sítě!", zajásala jsem v duchu... a pak mi to došlo.

STENNY
    STENNY --- ---
    "V souhrnu si ale myslím, že už to děláme příliš častro." Dopíšu větu, koukám na ni a něco se mi nezdá. A jo, překlep a taky chybí velké písmeno. "V souhrnu si ale myslím, že už to děláme příliš Castro." To je lepší. Moment...

No, tak v tom tréninkovém plánu letos zase bude chybět odevzdání výrobních prostředků na Kubě proletariátu.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KOVOVAMINCE: Ale obojí je stejně kousavé.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    "Na Evropu se žene sarkastický vzduch ze Sibiře..."
    Arktický. No tak nic.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    KENJIRO: Zas mi nepřišlo divný, že čtu hrst prášků na spaní...
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    PAKOBYLKA_: Tuhle jsem potkal ovce v Praze, na rozhraní Novodvorský a Braníka...a nesněžilo ;)
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Cesta MHD. Zvednu hlavu a ziram, co tady delaji ovce? Uprostred Ostravy? Zacnu je ukazovat synovi. Podiva se na me velmi shovivavym pohledem a nezne pronese: “To jsou hroudy snehu mami!”
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Jo a než hrábnete holou rukou pro hrst prášku na praní, tak si vzpomeňte, že jste si před chvílí na dvou prstech seřízli bříška. Nebo nemusíte, ono se to připomene samo.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Při krájení cibule neposlouchejte vojenské pochody, nebo se aspoň nesnažte krájet do rytmu. Prsty to nemaj rády.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam