• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    STENNY
    STENNY --- ---
    "V souhrnu si ale myslím, že už to děláme příliš častro." Dopíšu větu, koukám na ni a něco se mi nezdá. A jo, překlep a taky chybí velké písmeno. "V souhrnu si ale myslím, že už to děláme příliš Castro." To je lepší. Moment...

No, tak v tom tréninkovém plánu letos zase bude chybět odevzdání výrobních prostředků na Kubě proletariátu.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KOVOVAMINCE: Ale obojí je stejně kousavé.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    "Na Evropu se žene sarkastický vzduch ze Sibiře..."
    Arktický. No tak nic.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    KENJIRO: Zas mi nepřišlo divný, že čtu hrst prášků na spaní...
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    PAKOBYLKA_: Tuhle jsem potkal ovce v Praze, na rozhraní Novodvorský a Braníka...a nesněžilo ;)
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Cesta MHD. Zvednu hlavu a ziram, co tady delaji ovce? Uprostred Ostravy? Zacnu je ukazovat synovi. Podiva se na me velmi shovivavym pohledem a nezne pronese: “To jsou hroudy snehu mami!”
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Jo a než hrábnete holou rukou pro hrst prášku na praní, tak si vzpomeňte, že jste si před chvílí na dvou prstech seřízli bříška. Nebo nemusíte, ono se to připomene samo.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Při krájení cibule neposlouchejte vojenské pochody, nebo se aspoň nesnažte krájet do rytmu. Prsty to nemaj rády.
    KAYLA
    KAYLA --- ---
    Profesní deformace. Vidím na děcku dupačky s nápisem "rocker". Čtu to docker a seriózně přemýšlím, co asi to děcko provozuje za software...
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    RANDOM_NIGHT: Doslova Random tvaroznik:)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    RANDOM_NIGHT: NP-hard recept! Už jsem viděl leccos...
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    ELWERINE: Vymazat ne. :P
    ELWERINE
    ELWERINE --- ---
    RANDOM_NIGHT: pockej, a nezapomnela jsi vymazat formu? :))
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Tvarožník

500 g tvarohu
    150 g krupice
    200 g cukru
    150 g másla
    4 vejce
    1 kypřicí prášek

Utřeme žloutky s cukrem a změklým máslem. Smícháme tvaroh s krupicí a kypřicím práškem a vmícháme žloutkovou směs. Opatrně vmícháme sníh z bílků. Vymažeme formu máslem a vlijeme do ní těsto. Vylijeme těsto z formy zpět do mísy. Umyjeme formu. Vymažeme formu. Vlijeme do formy těsto. Vrátíme těsto do mísy. Umyjeme formu. Vymažeme formu. Vysypeme formu krupicí. Vlijeme do formy těsto. Pečeme na 175 stupňů asi 50 minut.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Dneska jsem se po dlouhé době vyspala, takže se na to nemůžu vymlouvat. Přijdu do práce se sluchátky v uších. Vypnu ipod, sednu k počítači a po půl hodině si říkám, že bych si dala nějakou hudbu. Zapínám youtube, ale ono nehraje. Jo, ještě jsem nevyndala sluchátka a nepřendala je do počítače.
    DIGITALIS
    DIGITALIS --- ---
    Babička (zapálená stavitelka modelů vláčků) si dnes zakoupila novou "mašinku", z čehož vznikl docela zajímavý rozhovor:
    Já: kolik stála? (S nepředstíraným zájmem, neboť například kvůli Vánocům jsem projela půl Prahy, abych sehnala modely domečků těch správných rozměrů)
    B: levná byla, jen patnáct tisíc...
    Já: jen jo? No, tak to ode mne fakt nikdy žádnou nedostaneš,na víc než na hrad se nemůžu...
    B: Jakej hrad?
    J: No hrad, a i ten mi přišel dost drahej...
    B: ? (+velmi nechápavý pohled)
    Já: no, na mašinku za patnáct tisíc prostě mít nebudu, to se budem muset složit na hromadný dárek.
    B: a proč? Mě jeden stačí...
    J: fakt?
    ...
    A pak vytáhla novej laptop... holt není mašinka jako mašinka....
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    U samoobslužné pokladny (naštěstí!) jsem zaplatila nákup a hrabu v kabelce.po složené látkové tašce. Nahmatala jsem povědomou měkkou šustivou věc, vytáhla, ale furt to nějak nebylo ono. Koukám, že držím v ruce dětskou plenku.
    ELWERINE
    ELWERINE --- ---
    MADIETTA: no a dneska jsem určitě kvůli tobě přečetla v metru reklamu "rasistická předsevzetí". U zelenýho mimozemšťana mi to nepřišlo divný, pak mi došlo, že už jsem tu reklamu viděla a je tam něco jiné...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MADIETTA: četla jsem bůhvíproč Den zavřených dveří. Ještě o level výš :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam