• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    JOSE_MAT
    JOSE_MAT --- ---
    začal jsem sledovat seriál Expanse ... začátek byl dost zmatečnej a o příběhu a postavách jsem se toho moc nedověděl, ale bylo to celkem zajímavý a zakoukal jsem se do toho ... u 10. dílu jsem zjistil, že jsem začal třetí sérií (zatracenej německej amazon)
    KAYLA
    KAYLA --- ---
    Kamarádka chodí kvůli zranění o berli. Byly jsme před chvílí v obchůdku pro pivo po vyčerpávajícím dni. Držela jsem jí berli při placení. A pak jsem se při odchodu automaticky opřela o berli a začala napadat na jednu nohu. Došlo mi to asi po pěti krocích ...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    víte, jak se hraje na Popelku?

to takhle při dokončování nedělního oběda celou misku právě uvařených nudlík vyklopíte místo do hrnce s polívku hezky do hrnce se zeleninovou směsí...
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Beowulf kladl vajíčka? To mi ve škole uniklo...

ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Dneska jsem si v polospanku chtela udelat bananovy shake. Ze jsem ty banany neoloupala mi doslo, az jsem zaregistrovala tu podivnou chut.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    ten pocit kdyz si málem (!) zalijete tu sklenici s kafem misto hrnku.. jen tak tak.. ehm jisteze nova koupena a plna,. to bylo o fous, takhle rozespala po ranu...
    MARI
    MARI --- ---
    A pak taková klasika... Syn nechtěl moc spát a vyžadoval mou společnost, ale já už měla docela hlad, tak jsem ho šoupla do nosítka. Ještě mu zpívám, aby usnul... Pak jsem si šla ohřát jídlo a zatímco se ohřívalo si říkám, že je v ložnici nějaké ticho, tak raději půjdu syna zkontrolovat. V postýlce není, v naší posteli taky ne, sakra, kde mám dítě!!!??? Aha, u sebe v nosítku a spí...
    MARI
    MARI --- ---
    Spánkový deficit matky na mateřské se začíná opravdu tvrdě projevovat. Nosím i doma kojící podprsenku, spím v ní, prostě pořád. Ráno přebaluju syna, převlíkám ho z pyžama do denního oblečení, beru do ruky jeho tričko a hledám, kde má podprsenku...
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Den válečné onkologie? To už se jim povedli weaponizovat rakovinu?
    Aha, dětské. Dětské onkologie.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    GURBON: Já před lety demontoval vybavení školních dílen před totální rekonstrukcí budovy. Jeden stroj měl orezlé průchodky a stržené šrouby, stěhováci už čekali na poslední věc do dnešního auta, všechny jističe v budově byly vyhozené, tak jsem vzal štípačky, rána, vypálený zub - a herna ve vedlejší budově zhasla.
    Po podrobnějším průzkumu se ukázalo, že soudruzi stavěli dva budovy pro ten samý podnik, tak na pár místech prostě radši prostrčili trojfázový kabel zdí odvedle, než aby se s ním táhli od jističe. Ušetří se, a jak je to s pojistkami si přece bude každej pamatovat...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ALAGAESIE: nejsi sám, já to tam viděla i potřetí...
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    Proč jsem četl, že ho zapálil?

Všem bezdomovcům se omlouvám...
    GURBON
    GURBON --- ---
    HRAFNAIN: Takhle jsem pripojoval digestor :) Od ty doby mam vypalenej zub na klestich.
    GOLDENDELICIOUS
    GOLDENDELICIOUS --- ---
    Hledala jsem něco v kabelce a zjistila jsem, že tam mám 2 otevřené balíčky žvýkaček. Podivila jsem se, že jsem si koupila (a načala) nový balíček, když jsem ten starý ještě nespotřebovala. Po nějaké chvíli jsem se do kabelky dívala znovu a uvědomila si, že mám opravdu jen jeden balíček a vedle něho zrcátko.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Drahnou dobu přemýšlím, jestli ten zakopaný pes je v tvaru nosu nebo ve dvojité bradě... málo pobývám na sociálních sítích, málo. [ ILLUZE @ Zjištění ]
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    HRAFNAIN: cesky ElectroBoom? :)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    FAIRIELLA: Coby elektrikář spravuju vysavač, a jó, jenom uklesanej přívod, stačí šňůru zkrátit o pár čísel.
    Vezmu štípky, cvak, blesk, šlůs!, tma ::: aha.
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    Kupuju kecupy od Hellman´s v ty plastovy flasce uz roky, a pokazdy je pred pouzitim protrepu, aby tam nebyl ten hnusnej kucup pre-cum. No dostal jsem krabici kecupu od jiny firmy. Skleneny flasky na vicko, tak si rikam ok, ochutnam. Otevru, odsroubuju vicko a automaticky shakuju otevrenou lahev. Hadejte kdo ma Pollocka na strope, na zdi, na skrini a na zemi.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    tak jsme dneska zjistili, že náš klavír má úchytky. poté, co ho už potřetí stěhujeme, pokaždé nadáváme, že ho není za co chytit, a poté, co při každém stěhování v těch úchytkách utírám prach (dneska jsem si při tom myslela "který debil vymyslel ty díry na zadní straně, vždyť se jima akorát práší dovnitř!")
    tak jsem zvědavá, jestli si to do příště zapamatujeme!
    KAYLA
    KAYLA --- ---
    Opravila jsem v chystaném článku na intranet "vy jste" na "vyste". Jdu odevzdat placku grammar nazi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam