• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KENJIRO: a tak to já jsem si ještě dlouho po zkoušce z myslivosti představovala asfaltového holuba jako maketu ptáka.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Existuje střelecká disciplína "lovecké kolo". Vypadá tak, že máte vrhačku asfaltových holubů a dvanáct střelišť rozmístěných do kruhu, aby střelec střílel pokaždé z jiného úhlu.

Než jsem tohle zjistil, dlouho jsem nechápal, jak ten lovec dokáže střílet při jízdě na kole, a proč to sakra vůbec dělá.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Většinu věcí, které dělám pravou rukou, umím stejně tak i levou. Ale některé, některé věci při vší zručnosti prostě nejdou. Třeba přihlásit se na notebook otiskem prstu, když tam tu levou nemám nastavenou.
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    V rámci prokrastinace jsem na fb koukala na video, jakéhosi hloupého plastového kelímku, do kterého se vyklepne vajíčko a uvaří jako vajíčko na tvrdo, aby se pak nemuselo loupat. Čtu si k tomu komentáře a notuju si s lidma, jaký je to vynález, škoda, že vajíko nemá samo od sebe obal, ve kterém by se dobře vařilo, ještěže máme ty plasty...
    No a v zápětí na to si jdu vařit večeři a koukám do lednice, že jsem si koupila vajíčka. Tak jedno bych si k tomu dát mohla. Ale nemáme žádný tak malý hrnec na vaření. Ale v těch komentářích někdo psal, že to má a že s tím dělá vajíčka v mikrovlnce, tak bych to mohla taky zkusit.
    Tak dám celé vajíčko se skořápkou do misky, zaleju horkou vodou a dám do mikrovlnky...

Poznatek: Explodující vejce otevře dvířka mikrovlnky a ohodí vodou a vejcem stěnu do vzdálenosti více než metr. 90% hmoty vejce se rovnoměrně rozprostře po okolí v cuccích o velikosti cca 1mm3.
    JOSE_MAT
    JOSE_MAT --- ---
    začal jsem sledovat seriál Expanse ... začátek byl dost zmatečnej a o příběhu a postavách jsem se toho moc nedověděl, ale bylo to celkem zajímavý a zakoukal jsem se do toho ... u 10. dílu jsem zjistil, že jsem začal třetí sérií (zatracenej německej amazon)
    KAYLA
    KAYLA --- ---
    Kamarádka chodí kvůli zranění o berli. Byly jsme před chvílí v obchůdku pro pivo po vyčerpávajícím dni. Držela jsem jí berli při placení. A pak jsem se při odchodu automaticky opřela o berli a začala napadat na jednu nohu. Došlo mi to asi po pěti krocích ...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    víte, jak se hraje na Popelku?

to takhle při dokončování nedělního oběda celou misku právě uvařených nudlík vyklopíte místo do hrnce s polívku hezky do hrnce se zeleninovou směsí...
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Beowulf kladl vajíčka? To mi ve škole uniklo...

ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Dneska jsem si v polospanku chtela udelat bananovy shake. Ze jsem ty banany neoloupala mi doslo, az jsem zaregistrovala tu podivnou chut.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    ten pocit kdyz si málem (!) zalijete tu sklenici s kafem misto hrnku.. jen tak tak.. ehm jisteze nova koupena a plna,. to bylo o fous, takhle rozespala po ranu...
    MARI
    MARI --- ---
    A pak taková klasika... Syn nechtěl moc spát a vyžadoval mou společnost, ale já už měla docela hlad, tak jsem ho šoupla do nosítka. Ještě mu zpívám, aby usnul... Pak jsem si šla ohřát jídlo a zatímco se ohřívalo si říkám, že je v ložnici nějaké ticho, tak raději půjdu syna zkontrolovat. V postýlce není, v naší posteli taky ne, sakra, kde mám dítě!!!??? Aha, u sebe v nosítku a spí...
    MARI
    MARI --- ---
    Spánkový deficit matky na mateřské se začíná opravdu tvrdě projevovat. Nosím i doma kojící podprsenku, spím v ní, prostě pořád. Ráno přebaluju syna, převlíkám ho z pyžama do denního oblečení, beru do ruky jeho tričko a hledám, kde má podprsenku...
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Den válečné onkologie? To už se jim povedli weaponizovat rakovinu?
    Aha, dětské. Dětské onkologie.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    GURBON: Já před lety demontoval vybavení školních dílen před totální rekonstrukcí budovy. Jeden stroj měl orezlé průchodky a stržené šrouby, stěhováci už čekali na poslední věc do dnešního auta, všechny jističe v budově byly vyhozené, tak jsem vzal štípačky, rána, vypálený zub - a herna ve vedlejší budově zhasla.
    Po podrobnějším průzkumu se ukázalo, že soudruzi stavěli dva budovy pro ten samý podnik, tak na pár místech prostě radši prostrčili trojfázový kabel zdí odvedle, než aby se s ním táhli od jističe. Ušetří se, a jak je to s pojistkami si přece bude každej pamatovat...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ALAGAESIE: nejsi sám, já to tam viděla i potřetí...
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    Proč jsem četl, že ho zapálil?

Všem bezdomovcům se omlouvám...
    GURBON
    GURBON --- ---
    HRAFNAIN: Takhle jsem pripojoval digestor :) Od ty doby mam vypalenej zub na klestich.
    GOLDENDELICIOUS
    GOLDENDELICIOUS --- ---
    Hledala jsem něco v kabelce a zjistila jsem, že tam mám 2 otevřené balíčky žvýkaček. Podivila jsem se, že jsem si koupila (a načala) nový balíček, když jsem ten starý ještě nespotřebovala. Po nějaké chvíli jsem se do kabelky dívala znovu a uvědomila si, že mám opravdu jen jeden balíček a vedle něho zrcátko.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Drahnou dobu přemýšlím, jestli ten zakopaný pes je v tvaru nosu nebo ve dvojité bradě... málo pobývám na sociálních sítích, málo. [ ILLUZE @ Zjištění ]
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    HRAFNAIN: cesky ElectroBoom? :)
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    FAIRIELLA: Coby elektrikář spravuju vysavač, a jó, jenom uklesanej přívod, stačí šňůru zkrátit o pár čísel.
    Vezmu štípky, cvak, blesk, šlůs!, tma ::: aha.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam