• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    Dneska si tak sednu do auta a snažím se nastartovat. A nic, vypínám vsemozny čudlíky, vytahuju USB nabíječku aby mi tam nešel proud a prd.. po asi minutě hledání co mám zapnutý a co mi mohlo sežrat baterku sem zjistil, že sem otáčel klíčem na druhou stranu, kam to ani nejde :))
    KAERI
    KAERI --- ---
    Automat na platbu výživného. Zajímavé. Na letišti. Ještě zajímavější.

Tak znovu a lépe.

Platba parkovného.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Kamoska mi z hecu venovala k narozeninam lak na nehty bloody mary, ja jsem si z hecu nalakovala nehty na nohou a ted se vzdycky hrozne vydesim, kdyz nahodou svoje nohy zahlidnu: "ci jsou to sakra nohy? "
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    SALVATOR: Akorát sem s tim jdu... Tak nic.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    SALVATOR: To je vozová hradba, tomu nerozumíš.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Právě sem koukal do auditkách vše za 150 a premejšlím, jak se pozná, že je dětská autosedačka husitská, když na sobě nemá vzor malých kalichů a palcátů, není vybavena malým příručním okovaným cepem, nebo podobně. No, mělo to být Husitská, ne husitská...
    MARI
    MARI --- ---
    "72 chobotů na výstavě v Centru Robot"
    Hmm, tady je nějaké centrum, které se jmenuje Robot? A koho by zajímaly choboty, že by na ně chodil na výstavu...
    Aha
    "72 robotů na výstavě v Centru Chodov"
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Můj drahý otec, kolega a učitel v jednom napsal :
    Podkožní, puklinově propustné slínovce křídového stáří. (Správně je podložní).

A hned, jak jsem se dosmála, mi došlo, že musím rozešít 15 složek papírů a chybnou stránku vyměnit.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    když na začátku července přišel seznam věcí, co mají mít děti na tábor, hned jsem ty méně běžné věci nakoupila, ať to neřeším na poslední chvíli.
    no, v neděli se vrátili... tak už vím, kam jsem schovala ty prádelní šňůry, co nebyly k nalezení! do skříně k tábornickým potřebám, abych je měla na očích, až budu balit.

třeba budou příští rok potřeba znova...
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    PARTYBUS – CZECH REPUBLIC . . . . . . . . . . ️
    BRNO - HUSTOPEČE - BŘECLAV - ZÁMRDÍ a zpět...

eee cože?
    Aha, je to ZAMÁRDI. (Nevím sice kde to je, ale asi nějaký město s moc party people).
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    Čínské bistro, nápis na dveřích:
    Z etnických důvodu zavřeno

He?
    Jo z technických
    CAVANSIT
    CAVANSIT --- ---
    Náročný víkend, je třeba rozganizovat, stihnout a sbalit spousu věcí.
    Pobíhám ve spodním prádle po bytě a balím věci. Ještě tohle, támhleto... dvě hodinky čistého chaosu. Konečně mám sbaleno a můžu se i s věcmi přesunout ven.
    Stojím venku, na chodbě, zamykám za sebou dveře a přemýšlím: Nezapomněla jsem fakt nic?
    Letmý pohled dolů na tašky u nohou a na své spodní prádlo. Áááá! Obléct, obléct jsem se zapomněla!
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Dneska sem vstaval trosku pozde, vylejzam ze sprchy, vycistim si zuby, muj pohled spocine na uchošťourech a zároveň vím, že se musím ještě namatlat deodorantem...vysledkem bylo letme posimrani uchostourem v podpazi...
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Tak som si na navsteve umyla ruky pastou na zuby, aj ked mi prislo divne to nezvykle balenie. Samozrejme normalne mydlo stalo hned vedla a na danom mieste ho pouzivam vcelku pravidelne.
    MARI
    MARI --- ---
    Tuhle večer, když jsme šli spát, jsem si dala ruku pod hlavu tak, že jsem ji natáhla směrem k spícímu muži a ucítila jsem pod svými prsty jeho prsty a přišly mi nějaké studené... Tak jsem ho chtěla chytit za ruku... ale byly to jen nohy gumové žirafy mého syna. :D
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    CASTROL: Nebo že by tě šlo nahradit...*virbl*...čipsy. *badum tssss*
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Tak ted zase cteme Harariho Homo deus. Je to hrozne zajimavy a hodne o tom diskutujeme. Zvlaste me zaujal nazor: "co kdyz ale na jistem vyvojovem stupbi nahradi cloveka chipsy?" dalo by se rict, ze nepatrim k moc pozornym ctenarum, ze?
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Jedeme Norskem a predcitam muzi v aute Norske dejiny. Po chvili uz dava najevo dost vyrazne rozruseni. Ukazalo se, ze jsem roky 965 a podobne cetla celou dobu jako 1965. Takze si predstavte, jak dobyvacni Vikingove v roce 1965 zotrocuji Brity a maji jmena jako erik krvava sekera a svein medvedobijec. Honza sice neni dejepisne uplne zdatnej, ale tohle ho dost prekvapilo.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "Primář k pacientovi svolal všechny souložící lékaře."
    Sloužící, aha.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Některé mozkové zkraty přichází záhadnými cestami. Dneska paní s odrostlým štěnětem shi-tzu, na otázku, kolik pes váží, okamžitě a suverénně odpověděla "35 kg". Vážil 4 :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam