• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Některé mozkové zkraty přichází záhadnými cestami. Dneska paní s odrostlým štěnětem shi-tzu, na otázku, kolik pes váží, okamžitě a suverénně odpověděla "35 kg". Vážil 4 :D
    ELWERINE
    ELWERINE --- ---
    Dnes ráno před sebou matně vnímám reklamní nápis na autě (bílé auto, růžovo šedá reklama, to zaujme). A tak na kufru čtu: "Vezmeme Vám zdraví". Hmmm... seems legit, kdo si dělá tuhle hodně upřímnou reklamu? "pilulka.cz". Aha, tak to je jasný, respect!

Moje úvaha pokračovala záhy. Že by fakt farmaceutická firma nebo distributor přiznával, že lidi chce zabít? To asi ne... Tak ještě jednou. No jasně, nápis zněl: "Vezeme Vám zdraví"
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    IVUSHA: jestli tě to utěší... onehdá jsem synovi koupila balení pěti boxerek. Jala jsem se ustříhávat cedulky, aby si nestěžoval, že ho to tlačí... na ČTYŘECH Z PĚTI jsem prostříhla i látku?
    tak nevím, jestli mám volšový ruce, nebo jsem prostě už nějaká vyčerpaná (chtělo se říct blbá, ale nebudu si nadávat, že)
    IVUSHA
    IVUSHA --- ---
    Stříhla jsem si natí i tašku

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Potkala jsem cestou z oběda hezkou květinu a chtěla si ji vyfotit. Čtečkou.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Obvykle překliky a přehlédnutí nesdílím, to se stane každému denně třikrát, ale když jako vyřízená strhaná matka koukám ráno do regálů, přemýšlím, co uvařím, a padne mi pohled na kořenící směs "Vitana Prozření", to už má jistý filosofický rozměr.
    Mimochodem Vitana Rožnění, ale to už vlastně vůbec není důležité.
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    KENJIRO: To me taky dneska zblblo!

Ale jeste pred tim jsem pri skladani nadobi do mycky misto do drezu, vylila zbytek caje z hrnku na linku.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    "Zajatci umírají hladem, musí se vypouštět noví"

O.o ?!?

zajíci, vole...
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Děti při přesouvání šnečího příbytku dvakrát po sobě vylily do podestýlky vodu z talířku, co tam je jako jezírko, a odjely na prázdniny, takže jsem se o tu potopu musela postarat já. Vytáhla jsem šneky z bahniště, vyčistila bednu, hodila tam briketu suché podestýlky, větší, než jsme kupovali dřív, aby tam měli vyšší vrstvu, a na obalu si přečetla: "Vložte briketu do nádoby o objemu cca 10 litrů…" Chm chm chm, deset litrů? Na tu malou tabletu se lije jenom půl litru, to je zajímavé, nevypadá to dvacetkrát větší…
    Pečlivě jsem odměřila 10 l vody, nalila je tam a sledovala bobtnání. Když lignocel dobobtnal, přečetla jsem si znovu návod a dočetla až k: "… přilijte asi 4 litry vody a nechte bobtnat," přinesla si dva kyblíčky a sítko, celý močál přecedila a vymačkala z podestýlky přebytečných 6 l. Produktivní odpoledne.
    KAERI
    KAERI --- ---
    Seznam potřeb pro prvňačku obsahoval tajemnou položku: "hadřík na štětce" Už asi měsíc si říkám, co to sakra má být - jako nějaká násada (štětka) s hadříkem na konci asi? Ale nic takového jsem v životě neviděla. Bože, to jsou zas výmysly, jako kdyby nestačil obyčejný kus hadříku. A co tím vůbec sledují? Jako že se to dítě nezamaže a nepřijde do kontaktu se špinavým hadříkem? Kristepane, taková pitomost, už fakt nevědí, co kde hrotit. Kde já jen to budu shánět? A co když neseženu? Bude moje dítě hned od začátku out a na okraji společnosti, když mu zabalím prostě obyčejný hadřík?

Nebude. Neb není hadřík na štětce jako hadřík na ŠTĚTCE. Tak si přešlápneme...
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    QUANTI: Hele mýt si vlasy kondicionerem je teď hit, nejsi zmatená, jsi IN! ;-D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Byla jsem ráno u zubaře a pak pokračovala kamsi do terénu, foťák v ruce, zápisník v ruce, všechno dobrý, jen tím kartáčkem se psalo špatně.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    no a teď jsem si umyla vlasy kondicionérem... ve dvou dávkách, protože mi připadalo, že to nějak nemeje. A nedošlo mi to ani u tý druhý, nýbrž až potom, co jsem si šla nanášet šampon na konečky... Mám tu samou sadu šamponu a kondicionéru snad dva měsíce?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Podepisuju synovi pyžamo do školky, u toho přemýšlím, co budu dělat příští týden, a bleskne mi hlavou, že se chci podívat, jestli nebudou nějaké zajímavé speciality (takový ten řecký, francouzský, asijský týden) v Lidlu. Takže mám fixku v ruce a na cedulku suverénně místo jména píšu LIDL... :D
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Včera jsem připravovala tak trochu sváteční oběd pro naši obří rodinu plus návštěvy. Nějak jsem si na to zbyla sama. Zároveň však část rodiny to odpoledne odjížděla na týdenní dovolenou a v městečku se každoročně koná pouť, což také situaci se 4 dětmi v domě příliš neuklidňuje. Moje milovaná tchyně nevěří na popisky, cukr a sůl bydlí vedle sebe v totožných dózách. Tak jen pro úplnost jsem ty brambory osladila celkem 2x. Slívat hrnec s přílohou pro 19 lidí by snad už jednu mohlo donutit zamyslet se?!
    ADD
    ADD --- ---
    CASTROL: Kriminalnik je nadrazeny pojem k tem dvema? :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    CASTROL: Může být klidně vším, co vyjmenoval :))
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    CASTROL: Vidím tam i jistý překryv.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    CASTROL: tak kriminálník je z nabízených možnostní nejdůstojnější varianta.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam