• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    SALVATOR: Akorát sem s tim jdu... Tak nic.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    SALVATOR: To je vozová hradba, tomu nerozumíš.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Právě sem koukal do auditkách vše za 150 a premejšlím, jak se pozná, že je dětská autosedačka husitská, když na sobě nemá vzor malých kalichů a palcátů, není vybavena malým příručním okovaným cepem, nebo podobně. No, mělo to být Husitská, ne husitská...
    MARI
    MARI --- ---
    "72 chobotů na výstavě v Centru Robot"
    Hmm, tady je nějaké centrum, které se jmenuje Robot? A koho by zajímaly choboty, že by na ně chodil na výstavu...
    Aha
    "72 robotů na výstavě v Centru Chodov"
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Můj drahý otec, kolega a učitel v jednom napsal :
    Podkožní, puklinově propustné slínovce křídového stáří. (Správně je podložní).

A hned, jak jsem se dosmála, mi došlo, že musím rozešít 15 složek papírů a chybnou stránku vyměnit.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    když na začátku července přišel seznam věcí, co mají mít děti na tábor, hned jsem ty méně běžné věci nakoupila, ať to neřeším na poslední chvíli.
    no, v neděli se vrátili... tak už vím, kam jsem schovala ty prádelní šňůry, co nebyly k nalezení! do skříně k tábornickým potřebám, abych je měla na očích, až budu balit.

třeba budou příští rok potřeba znova...
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    PARTYBUS – CZECH REPUBLIC . . . . . . . . . . ️
    BRNO - HUSTOPEČE - BŘECLAV - ZÁMRDÍ a zpět...

eee cože?
    Aha, je to ZAMÁRDI. (Nevím sice kde to je, ale asi nějaký město s moc party people).
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    Čínské bistro, nápis na dveřích:
    Z etnických důvodu zavřeno

He?
    Jo z technických
    CAVANSIT
    CAVANSIT --- ---
    Náročný víkend, je třeba rozganizovat, stihnout a sbalit spousu věcí.
    Pobíhám ve spodním prádle po bytě a balím věci. Ještě tohle, támhleto... dvě hodinky čistého chaosu. Konečně mám sbaleno a můžu se i s věcmi přesunout ven.
    Stojím venku, na chodbě, zamykám za sebou dveře a přemýšlím: Nezapomněla jsem fakt nic?
    Letmý pohled dolů na tašky u nohou a na své spodní prádlo. Áááá! Obléct, obléct jsem se zapomněla!
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Dneska sem vstaval trosku pozde, vylejzam ze sprchy, vycistim si zuby, muj pohled spocine na uchošťourech a zároveň vím, že se musím ještě namatlat deodorantem...vysledkem bylo letme posimrani uchostourem v podpazi...
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Tak som si na navsteve umyla ruky pastou na zuby, aj ked mi prislo divne to nezvykle balenie. Samozrejme normalne mydlo stalo hned vedla a na danom mieste ho pouzivam vcelku pravidelne.
    MARI
    MARI --- ---
    Tuhle večer, když jsme šli spát, jsem si dala ruku pod hlavu tak, že jsem ji natáhla směrem k spícímu muži a ucítila jsem pod svými prsty jeho prsty a přišly mi nějaké studené... Tak jsem ho chtěla chytit za ruku... ale byly to jen nohy gumové žirafy mého syna. :D
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    CASTROL: Nebo že by tě šlo nahradit...*virbl*...čipsy. *badum tssss*
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Tak ted zase cteme Harariho Homo deus. Je to hrozne zajimavy a hodne o tom diskutujeme. Zvlaste me zaujal nazor: "co kdyz ale na jistem vyvojovem stupbi nahradi cloveka chipsy?" dalo by se rict, ze nepatrim k moc pozornym ctenarum, ze?
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Jedeme Norskem a predcitam muzi v aute Norske dejiny. Po chvili uz dava najevo dost vyrazne rozruseni. Ukazalo se, ze jsem roky 965 a podobne cetla celou dobu jako 1965. Takze si predstavte, jak dobyvacni Vikingove v roce 1965 zotrocuji Brity a maji jmena jako erik krvava sekera a svein medvedobijec. Honza sice neni dejepisne uplne zdatnej, ale tohle ho dost prekvapilo.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "Primář k pacientovi svolal všechny souložící lékaře."
    Sloužící, aha.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Některé mozkové zkraty přichází záhadnými cestami. Dneska paní s odrostlým štěnětem shi-tzu, na otázku, kolik pes váží, okamžitě a suverénně odpověděla "35 kg". Vážil 4 :D
    ELWERINE
    ELWERINE --- ---
    Dnes ráno před sebou matně vnímám reklamní nápis na autě (bílé auto, růžovo šedá reklama, to zaujme). A tak na kufru čtu: "Vezmeme Vám zdraví". Hmmm... seems legit, kdo si dělá tuhle hodně upřímnou reklamu? "pilulka.cz". Aha, tak to je jasný, respect!

Moje úvaha pokračovala záhy. Že by fakt farmaceutická firma nebo distributor přiznával, že lidi chce zabít? To asi ne... Tak ještě jednou. No jasně, nápis zněl: "Vezeme Vám zdraví"
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    IVUSHA: jestli tě to utěší... onehdá jsem synovi koupila balení pěti boxerek. Jala jsem se ustříhávat cedulky, aby si nestěžoval, že ho to tlačí... na ČTYŘECH Z PĚTI jsem prostříhla i látku?
    tak nevím, jestli mám volšový ruce, nebo jsem prostě už nějaká vyčerpaná (chtělo se říct blbá, ale nebudu si nadávat, že)
    IVUSHA
    IVUSHA --- ---
    Stříhla jsem si natí i tašku

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Potkala jsem cestou z oběda hezkou květinu a chtěla si ji vyfotit. Čtečkou.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam