• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    GINGERCAT: Gerald Durrell má v jedné knížce hezký popis situace, kdy jeho matka celé dopoledne něco pracně vařila, pak to pyšně předala služce a řekla jí něco, o čem byla přesvědčená, že řecky znamená "odnes to do jídelny". Služka se vytřeštila, pak pokrčila rameny a celý hrnec vylila do záchoda.
    (Detaily se mohou lišit, četla jsem to už dávno.)
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    WOJTISHEK: KAŽDÁ manželka takhle myslím někdy zaperlila :-D
    KAERI
    KAERI --- ---
    Muž dnes donesl nákup. Měl za úkol donést hodně ovoce a zeleniny. Došel domů, položil narvanou tašku na linku a poprosil mě, jestli bych to nevybalila. Tak jsem dala rajčata, papriku a hrozny do lednice a nektarinky na mísu, načež jsem vyndala z tašky dvě salátové okurky (nezapomeň na okurku!) a sundala z nich takové ty igelitové obaly. A pak jsem na ně tak koukala a říkala si, že bych ty instrukce stran vybalení ovoce a zeleniny neměla brát zas tak doslovně... a že bych si měla dát to druhý kafe.
    KAERI
    KAERI --- ---
    MAR_TINA: Jistota je jistota! :)
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    GREENFAIRY: Manzelka takhle jednou zcedila uvareny vyvar.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Mířím k poště, koutkem oka zahlédnu za sebou městskou policii, honem kontroluji, jestli mám zapnutý pás...
    Ups, já jdu dneska pěšky.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    GREENFAIRY: znameni, ze si mas dat dneska burty na pivu jako ja!
    GREENFAIRY
    GREENFAIRY --- ---
    Konečně si jdu udělat něco zdravějšího k obědu. Propláchnu quinou v cedníku (v tom cedníku, co má mnohem větší otvory, než jsou semínka) a se smutným pohledem dávám sbohem superpotravině mizící do výlevky.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Jedla jsem flapjack a najednou si v něm všimla kousků plastu zalisovaných mezi vločkami, stejně červených jako obal, takže se jim tam zřejmě kus obalu nějak přimotal… Vytahala jsem to a chvilku se děsila, kolik jsem toho už mohla sníst… než mi došlo, že jsou to brusinky.
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    Podepisujeme se epileptickými certifikáty.... cože? Nějaká nová aktivní forma řešení potíží ve zdravotnictví?

Podepisujeme se s eliptickými certifikáty, část II: proč to někde ještě drhne? - Lupa.cz
    https://www.lupa.cz/.../podepisujeme-se-s-eliptickymi-certifikaty-cast-ii-proc-to-nekde-jeste-drhne/
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Potkala jsem po ránu souseda na schodech a hned jsem se mu zčerstva začala omlouvat za včerejší rány, tu skříňku jsem musela přibít na zemi, nedala se jinam dát, podložila jsem ji, co to šlo...
    Vyslechl si můj monolog a taktně mi připoměl, že bydlí nade mnou a podemnou už je jen (zavřený) obchod.
    A to už tady žijem déle než dva roky.
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    Dneska si tak sednu do auta a snažím se nastartovat. A nic, vypínám vsemozny čudlíky, vytahuju USB nabíječku aby mi tam nešel proud a prd.. po asi minutě hledání co mám zapnutý a co mi mohlo sežrat baterku sem zjistil, že sem otáčel klíčem na druhou stranu, kam to ani nejde :))
    KAERI
    KAERI --- ---
    Automat na platbu výživného. Zajímavé. Na letišti. Ještě zajímavější.

Tak znovu a lépe.

Platba parkovného.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Kamoska mi z hecu venovala k narozeninam lak na nehty bloody mary, ja jsem si z hecu nalakovala nehty na nohou a ted se vzdycky hrozne vydesim, kdyz nahodou svoje nohy zahlidnu: "ci jsou to sakra nohy? "
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    SALVATOR: Akorát sem s tim jdu... Tak nic.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    SALVATOR: To je vozová hradba, tomu nerozumíš.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Právě sem koukal do auditkách vše za 150 a premejšlím, jak se pozná, že je dětská autosedačka husitská, když na sobě nemá vzor malých kalichů a palcátů, není vybavena malým příručním okovaným cepem, nebo podobně. No, mělo to být Husitská, ne husitská...
    MARI
    MARI --- ---
    "72 chobotů na výstavě v Centru Robot"
    Hmm, tady je nějaké centrum, které se jmenuje Robot? A koho by zajímaly choboty, že by na ně chodil na výstavu...
    Aha
    "72 robotů na výstavě v Centru Chodov"
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Můj drahý otec, kolega a učitel v jednom napsal :
    Podkožní, puklinově propustné slínovce křídového stáří. (Správně je podložní).

A hned, jak jsem se dosmála, mi došlo, že musím rozešít 15 složek papírů a chybnou stránku vyměnit.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    když na začátku července přišel seznam věcí, co mají mít děti na tábor, hned jsem ty méně běžné věci nakoupila, ať to neřeším na poslední chvíli.
    no, v neděli se vrátili... tak už vím, kam jsem schovala ty prádelní šňůry, co nebyly k nalezení! do skříně k tábornickým potřebám, abych je měla na očích, až budu balit.

třeba budou příští rok potřeba znova...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam