• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    DENYNKAA
    DENYNKAA --- ---
    Poslat si dokument do tiskárny v chodbě a pak stát v kuchyňce u kavovaru a divit se, ze netisne, to je blby. Ale vrátit se ke stolu, dat tisknout znovu a ano, jít znovu do kuchyňky, to je už asi porucha.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    PEDRONITOS: já nedávno jen těsně nevylila sklenici vody do koše. Nepříjemné.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Celý týden je takový těžší. Dnes to ale vyvrcholilo tím, že jsem si šla udělat kafe, přijdu s hrnkem do kuchyňky, postavím hrnek na místo tomu určené v kávovaru, opřu se o kuchyňskou linku a čumím. Co jsem to vlastně v té kuchyňce chtěla? ... jo aha, udělat si kafe!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Jdu vyhodit tříděný odpad. Poberu to do jedné ruky a hledám klíče. Nacházím jen rezervní. Panika... nenechala jsem je večer v zámku? Ale tam nejsou. Obrátím celý byt naruby, zatímco v pravé ruce držím rezervní klíče, v levé odpad na vyhození, knížku, pod kterou jsem hledala a... klíče, které celou dobu hledám. Oddechnu si, je to v pořádku. Vracím rezervní klíče na místo a jdu vyhodit ten odpad. V půlce schodů si uvědomím, že ještě pořád držím tu knihu. Naštěstí jsem nevylezla ze dveří bez klíčů a knížku jsem donesla zpátky. Ale dalo mi to zabrat.
    PEDRONITOS
    PEDRONITOS --- ---
    přemýšlet o práci ráno u čištění zubů = vyplivnout pastu do odpadkového koše vedle umývadla
    přemýšlet o práci na balkoně při kouření cigarety = típnout cigaretu do kafe místo popelníku

u obojího jsem naštěstí zadržel půlvteřinu před dokonáním skutku. poučení je ale jasné = přemýšlet o práci jen při práci
    ADD
    ADD --- ---
    MAR_TINA: Dej vedet, kam nakonec dorazis. :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ADD: domnívám se, že jsme si objednala Lázně Mšené na listopad. Uvidíme.
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Uznavam, vcerejsi kalba se povedla.

Dukazem je jit na jednani, rikat si, proc na mne protistrana tak blbe cuci a na druhem si uvedomit, ze mam na sobe tricko, zadelane od barev, ve kterem doma spavam.

No, neni to nejbystrejsi rano...
    ADD
    ADD --- ---
    MAR_TINA: Byt tebou, necham si tolik potrebnou dovolenou objednat nekym jinym, protoze timhle stylem poletis s cestovkou na Krym nebo tak neco.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Jdu domů. Dveřmi. A na dveřích v krabičce na očích - sirky.

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MCD: nedá se to pít ani. Ale cukr bych mohla najít...
    Taky jsem si do kanceláře přinesla vonnou svíčku. Dneska jsem se těšila, že ji zapálím. Tak sirky jsem nedonesla.
    MCD
    MCD --- ---
    MAR_TINA: Ještě to osol a bude to dokonalý ;-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    tak jsem si zalila čaj kafem :(
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Nejdřív jsem zapřemýšlela, který je rok, zda 2020 nebo 2019, po zjištění aktuálního data si pomyslela, že je státní svátek a nakonec jsem is v kavárně neobjednala kafe.
    Nic k smíchu, ale dohromady mi to říká, že chci volno s výhledem do zahrady a masáž nohou.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    ALAGAESIE: to už je na zdravotní dovolenou
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    Čtu: Jednorožci na dráze...???!!! Znovu: jednotné jízdné...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Manžel mi právě píše, že máme k večeři pizzu, jen si ji budeme muset ohřát. Chtěl si k obědu objednat jednu, ale omylem naklikal dvě a k nim byla třetí zdarma. No tak dobrá tedy :o)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Přijdu domů, a že se převlíknu do domácího oblečení. Svlíknu se, vezmu si jiné ponožky. Pak si oblíknu zase totéž, co jsem měla na sobě venku.

Ale tak hlavně že mám domácí ponožky, no.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Selfpwn - čtu po sobě "Bierhanzlova mast, na [lyzinu] past"...cože? Inspektor Trachta v Jurském parku?
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Potřeboval jsem v Národní technické knihovně vyplnit nějaké dokumenty ve Wordu, a protože mi na notebooku vypršela licence Office, rozhodl jsem se použít knihovní počítač.

Nedávno je obměňovali a místo Windows na ně nainstalovali Linux, takže mi chvíli trvalo se zorientovat, ale nakonec se mi podařilo přihlásit se, otevřít mail a stáhnout daný soubor. Otevřu stažené soubory a... dokument nikde. Zkusím to znova, podruhé, potřetí, pořád nic. Prolezu všechny dostupné složky, jestli se to nestáhlo jinam, zkouším vyhledávat, nic. Zkouším při stahování měnit "Otevřít dokument" a "Uložit", zkouším měnit cílový adresář, pořád nic - ať dělám cokoliv, dokument se do počítače prostě neuloží. Dospěju k jedinému možnému závěru: při instalování nového systému museli nastavit, že si uživatelé už nemůžou ukládat soubory do počítače. "To je ale debilní nápad - dát sem počítače, aby na nich mohli lidi pracovat a učit se, ale nedovolit jim do do toho počítače cokoliv stáhnout," láteřím, zatímco ukřivděně vytahuju notebook s tím, že dokument holt otevřu z flashky. Zatímco čekám, než naběhne, zkusím soubor ještě jednou zkusmo stáhnout.

Ukázalo se, že jsem celou dobu místo na "OK" klikal na "Zrušit".
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam