• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    PABLITOS
    PABLITOS --- ---
    Dnes jsem platil v Albertu u pokladny bez obsluhy a nasypal jsem šest padesátikorun do otvoru pro bankovky, automat začal vydávat zvláštní zvuky... když jsem se konečně podíval k čemu je otvor určený, zmáčkl jsem tlačítko pomoc a přišla mladá slečna, která si s tím nevěděla rady, tak zavolala šéfovou, která pomocí pinzety vytáhla všechny mince. Nevím jestli mě vyvedla z míry slečna co stála vedle a nebo za to mohla kocovina, každopádně jsem spěchal domů se zmrzlinou a takhle jsem se zdržel...
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    Minutové čekání, až mi bankomat vrátí kartu, a pak prozření, že jsem ji vlastně použil bezkontaktně.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Edvard Grieg - Peer Gynt - Suite No. 1, Op. 46 - I. Morning WOOD? Oh, mood.
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    ETERNITY: „Pleška nikdy nechodí sama.“
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "Řidič ujížděl policistům. V autě pak našli uříznutou hlavu čtrnáctiletého." Cože? Aha, https://www.novinky.cz/...ujizdel-policistum-v-aute-pak-nasli-uriznutou-hlavu-ctrnacteraka-40298452.
    VRAN
    VRAN --- ---
    Divadlo Post Coitum? Aha, Divadlo Post Scriptum...
    MARI
    MARI --- ---
    DENYNKAA: Já kdysi u tiskárny očekávala vydání kávy. Bez úspěchu...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Vychutnejte si letošní Vánoce jinak. Vyzkoušejte tyto originální recepty! - Doporučujeme Deník
    https://doporucujeme.denik.cz/...osni-vanoce-jinak-vyzkousejte-tyto-originalni-recepty-20190919.html

"Konzervativní přístup při pečení cukroví rozhodně nevyplácí." Hmm, tak se podíváme, co mi doporučí za inovace. "Lahodné švestkové kuličky s lososem" ...není to přece jenom až moc originální? Aha, s kokosem.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Strážnice se vrátila o století v čase.
    Napoprvé jsem to s doprovodem patřičného folklorního obrázku pochopila správně, ale pak jsem na ten stejný titulek narazila ještě několikrát a pokaždé už jsem v tom viděla jen notně zmatenou ženu v uniformě.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    V centru jsme měli fotolab, kde mi vždycky udělali pěkně fotky z flešky. Byla jsem na ně zvyklá, vedl to takový sympatický chlapík, hlavu oholenou na koleno, čas od času si dával před barákem cigárko... měla jsem pro něj slabost.
    Krámek ale v posledních týdnech zmizel.
    Tak jsem si našla nejbližší fotolab, zašla tam a ptala se, jestli dělají fotky z flešky, že jsem měla oblíbený podnik tam a tam, ale zrušili ho...
    A zpoza závěsu vyšel "můj" chlapík, úsměv se mu blyštěl skoro víc než hlava, a že to jsou oni, že mě rádi vidí, že se jen přestěhovali.
    Moje reakce ovšem v tom všem překvapení a nadšení dopadla dost mizerně: Jé, tak to je báječné, já už jsem se bála... s vámi jsem byla vždycky tak spokojená... dneska jsem se byla jenom ptát, ale příště přijdu i s pleškou!
    VERONIKAEMA
    VERONIKAEMA --- ---
    Dneska jsem se pokoušela otevřít vchodové dveře paneláku na dálku klíčema od auta a ještě jsem se divila, proč dveře neblikají. Prostě těhotenský mozek. Ještě, že mi to v pondělí už končí. To plynule totiž přejdu na vykojený mozek.
    ZETOR_13
    ZETOR_13 --- ---
    titulek v novinach: Saudska Arabie premysli o sile sve erekce.... umm reakce, asi uz jsem na ty nocni moc stary.
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    Dneska jsem na ostruvku MHD stála s mladým párem s batohama. Celou dobu se bavili česky. Když přijel bus a otevřel dveře, kluk z páru vlez k řidiči a v angličtině se ho ptal, zda jede na letiště. Ten mu pokynul, že to jezdí na airport, ale v protisměru. Kluk slušně poděkovat Thank you, vylezl ven a říka holce: jede to odnaproti...

Pořád nevím, čí to je error...
    DENYNKAA
    DENYNKAA --- ---
    Poslat si dokument do tiskárny v chodbě a pak stát v kuchyňce u kavovaru a divit se, ze netisne, to je blby. Ale vrátit se ke stolu, dat tisknout znovu a ano, jít znovu do kuchyňky, to je už asi porucha.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    PEDRONITOS: já nedávno jen těsně nevylila sklenici vody do koše. Nepříjemné.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Celý týden je takový těžší. Dnes to ale vyvrcholilo tím, že jsem si šla udělat kafe, přijdu s hrnkem do kuchyňky, postavím hrnek na místo tomu určené v kávovaru, opřu se o kuchyňskou linku a čumím. Co jsem to vlastně v té kuchyňce chtěla? ... jo aha, udělat si kafe!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Jdu vyhodit tříděný odpad. Poberu to do jedné ruky a hledám klíče. Nacházím jen rezervní. Panika... nenechala jsem je večer v zámku? Ale tam nejsou. Obrátím celý byt naruby, zatímco v pravé ruce držím rezervní klíče, v levé odpad na vyhození, knížku, pod kterou jsem hledala a... klíče, které celou dobu hledám. Oddechnu si, je to v pořádku. Vracím rezervní klíče na místo a jdu vyhodit ten odpad. V půlce schodů si uvědomím, že ještě pořád držím tu knihu. Naštěstí jsem nevylezla ze dveří bez klíčů a knížku jsem donesla zpátky. Ale dalo mi to zabrat.
    PEDRONITOS
    PEDRONITOS --- ---
    přemýšlet o práci ráno u čištění zubů = vyplivnout pastu do odpadkového koše vedle umývadla
    přemýšlet o práci na balkoně při kouření cigarety = típnout cigaretu do kafe místo popelníku

u obojího jsem naštěstí zadržel půlvteřinu před dokonáním skutku. poučení je ale jasné = přemýšlet o práci jen při práci
    ADD
    ADD --- ---
    MAR_TINA: Dej vedet, kam nakonec dorazis. :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ADD: domnívám se, že jsme si objednala Lázně Mšené na listopad. Uvidíme.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam