• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    ARCHIMEDES: Vzhledem k tomu, ze mi vubec nedoslo, co jsem rekla, si spis chlapik myslel, ze ta krava ani nevi, kde to vlastne bouchlo:)
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    ETERNITY: Úplně jsem si představil ten vybuchlý reaktor chrlící na půl Evropy segedínský guláš. Gastrokalypsa!
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Prvni meeting rano, small talk s obchodnim partnerem:

On:... kvalita snimacu radiacni aktivity musi byt pravidelne hlidana a porad se na nich obnovuji certifikaty. Nikdo by nestal o pruser nadnarodniho charakteru jako v minulosti...
    Ja:.... rozumim, ale ted se do toho mota kazdy, kdo ma ruce a nohy. Nechci tam kazdy den nejakou partu lidi, ktera ma pocit, ze zrovna oni to umi nejlip kalibrovat. Segedin byl strasna katastrofa, ale ten posledni serial vyrobil vic odborniku, nez muzeme potrebovat.

Tak trochu jsem u ranniho kafe druhou pulku mozku zamestnavala otazkou, co je dnes v kantyne na obed.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Nabizim pri navsteve exmuzi kafe a kecam kecam a ejhle, malem jsem zalila to kafe primo v piksle. On ma rad poradny kafe, nesladi, bez mlika, vlastne preferuje preso, ale pulku piksly zalitou horkou vodou? ;)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    děti mají podzimní prázdniny, tak si muž vzal dovolenou.
    a mě napadlo, že toho využiju a na to batolecí plavání pro jednou pojedu v klidu sama.

nice try, really nice try!
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Od rána nastavujeme všechny hodiny v domácnosti, takže když došlo na snídani, suverénně jsem se zeptala muže "dáš si nějakej čas?" :D
    MARI
    MARI --- ---
    A ještě jeden pár dní nazpět...
    V koupelně máme okno, které teď už večer při sprchování zavírám, pak zas pootevřu. Navíc večer s sebou nosím chůvičku, z ložnice, kde spí syn, není moc slyšet. Okno jsem na odchodu zavřít zapomněla, tak jsem se vrátila, že ho zavřu a po cestě si říkám, že si ještě natřu obličej krémen... Natřu, odcházím, zavírám za sebou dveře... sakra, to okno! Tak jdu zpátky... a vzpomenu si, že jsem si ještě chtěla zastřihnout ten odlomený nehet. Zastřihnu, odcházím, zavírám za sebou dveře... sakra, to okno! No tak ještě jednou... zavírám okno, odcházím, zavírám za sebou dveře... Jo, chůvičku tam ještě mám (celou tu dobu ležela na přebalováku samozřejmě).
    AMANT
    AMANT --- ---
    TOREIP: esteze to bylo mekou vodou
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    MARI: To jeste jde, ja si takhle nedavno umil hlavu kocicim samponem a misto normalniho tunaka jsem otevrel jeji konzervu.
    MARI
    MARI --- ---
    A docela pravidelně chodím do komody se synovým oblečením hledat svoje spodní prádlo a ponožky. Nechápu proč, já mám vše ve velké skříni...
    MARI
    MARI --- ---
    11měsíčního syna učím čistit zuby jeho vlastním zubním kartáčkem s tučňákem každý večer před spaním. No tak jsem si teď před spaním suverénně nandala zubní pastu na jeho krásný kartáček s tučňákem. Minule jsem si prozměnu nandala jeho jahodovou zubní pastu...
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Dane cry lonely.

Cože?
    Jaký Dánové? Osamělí až je to k pláči?

Jo aha. Dry clean only.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MAR_TINA: Muj drahy neboztik exmanzel v mycce usnul. Byl docela v soku, kdyz dobehla obsluha a zacala mu pacit dvere, protoze se evidentne nechystal vyjet:)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Dělává se mi špatně v dopravě. I v autě. I v autě, které řídím, výjmečně.

Dnes se mi udělalo špatně v autě, s kterým jsme stála v myčce. Kolem mě se rozjeli kartáče a už se mi houpal žaludek.
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    Extrakce vlastních exkrementů... přichází přelomový moment!...wtf, cože?

článek o SEO :D Takžeasi ne exkrementy, ale elementy :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SALVATOR: nejsi sám, já nejdřív myslela že byl slepecký :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NELLAS: Sleepy. Pejsek je sleepy.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SALVATOR: Potřebuju nápovědu...
    MORKANT
    MORKANT --- ---
    SULTHAN: mě taky, to ý hrozně mate :)