• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    Nemocná s teplotou bloumám po supermarketu a snažím se vymyslet co nakoupit. "Mohla bych si udělat ovocnej shake. Viítamíny a tak. Takže... zpátky z ovoci... jablko třeba?"
    Tak sahám po první červené věci a dávám si do košíku papriku. Protože přece červená = ovoce.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TAPINA: četla jsem "improvizované popravy" a přišlo mi, že máš trochu náročné strávníky...
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Zarazila jsem se na poslední chvíli a položila jsem kovovou lžičku seshora na hrnek s mlékem, místo abych ji dala do něj.
    Aby se mi nerozpustila.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Ty jo, já zapomenu dát do guláše papriku. To jsem zvědavá na výsledek improvizované opravy.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    30 Posts That Show How Much Women Want Pockets In Their Clothes

Třicet Posts That Show How… Proč je to dvojjazyčně?
    ISCH
    ISCH --- ---
    Ciham u takovyho toho reklamniho sloupu s ruznejma plakatama/pozvankama na tramvaj, z nudy je zacnu prohlizet. Jeden plakat neni uplne ostre vykreslenej, tak cekam, az se stahnou data a bude to vic jasny/citelny...
    KYRYS
    KYRYS --- ---
    včera večer jsem jel po Barrandovském mostě a koukám, že je na silnici napsané, kam ten pruh bude odbočovat. Už jsem si toho všiml dřív, ale nikdy jsem to moc nezkoumal. Jsou tam tři řádky textu, zachytil jsem jen dva. Plzeň a Nice... Hmmm, proč právě Nice a ne Paříž nebo Mnichov? Po chvíli se ten text opakuje a já rozluštím i ten třetí řádek. Strako...
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    TRISSIE: Pořiď si kartáček s černými štětinami a černou pastu. Pak budeš po ránu třikrát slepenýma očima kontrolovat, jestli jsi tam tu pastu fakt dala.
    KAERI
    KAERI --- ---
    Objednávám dítěti přes internet obědy a svačiny v jídelně a koukám, že nabízejí chleba s požitkovým máslem To je ale sebevědomí, říkala jsem si. Pak jsem si přešlápla a podívala se pořádně.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    TRISSIE: Musel jsem rozkliknout, abych pochopil.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ELWERINE: odebrala jsem t a čárku a vyšlo mi, že se přestal bát liči, a zasekla jsem se na představě fobie z exotického ovoce.
    ELWERINE
    ELWERINE --- ---
    Přestal se bát líčit... Fotka vousatýho chlapa. Co ten chce na sobě líčit? A vůbec, není to nějaký zápasník nebo něco? To se chce líčit na zápasy? Dyť ho zmaluje soupeř, ne...

Aha. Čárka. Bez t.
    Michal Martínek před duelem na akci Oktagon 15 - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/...ek-o-titul-viktor-pesta-andre-reinders-oktagon-mma.A191107_102223_sporty_rmp
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    MAR_TINA: Das ist supa!
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    Mít na konci hovoru spojené jako potvrzovací a končící dvojslovo "Fajn - čau" se moc nehodí, když člověk volá do autoservisu.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Po ránu čtu SMSky s notifikacemi z emailu... "svůdné novinky, soulože..." Ehm, soutěže. Prodejna spodního prádla soulože nenabízí. Zatím.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    já jsem se dneska po ránu v koupelně vyděsila, že mi děsně krvácí dásně, protože štětiny kartáčku jsou úplně rudé. pak jsem se na něj podívala znova, a stejně jako včera, předevčírem i v sobotu, jsem si vzpomněla, že mám nový kartáček s červenými štětinami.

je pravda, že takový ranní šok zabere na probuzení skoro jak půl hrnku kafe, ale přesto doufám, že zítra už si to budu pamatovat?
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Mam v kupelke tieto hodiny a jak na dialku blbo vidim, uz som par krat rozmyslala, ci nejak nevyfarbit tie cisla, ze by to mohlo pomoct. Nedavno rano, som tak stala vo vani, este uplne neprebudena a zas som sa k tomu napadu dostala. Akurat som asi tak 10 min vymyslala X roznych variant, jak to spravit, ked sa v nich hybu tie rucicky, ktore mi pri tom budu predsa zavadziat. Ze by som z nich mohla vytiahnut baterku mi nakoniec doslo, ale trvalo este asi dalsiu pol hodinu.
    KAERI
    KAERI --- ---
    MAR_TINA: Tak jen pozor, čím ho myjete.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    OCTOPUSS: sup je trochu error, přišel ze zoohitu k objednávce kočičího jídla. Je to značka hraček pro psy, ale je tak zábavnej a blbě kouká, že jsme si ho nechali jako plyšáka.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam