• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    IVNA
    IVNA --- ---
    ALENNAI: Ja jsem se zase divila proc bude Kiss v Zoo Praha. Vzdyt to bude randal.
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    zírám na plakát koncertu KISS, co má být v létě a říkám si: kurde, kde to je: ZOZO Praha?

TAPINA
    TAPINA --- ---
    Šla jsem večer do auta vyzvednout vánoční dárek, který neměly vidět děti. Mačkám centrál a auto nic. Jak to? Aha, sakra, to jsou klíče od druhého. Tak hezky zpátky domů pro druhé klíče, ale ty na věšáku nejsou! Protože je mám celou dobu v kapse.
    ARRXEN
    ARRXEN --- ---
    TERA79: čtu si tak tenhle příspěvěk, poprvé, podruhé, a nepříjemně dlouho přemýšlím o kterém městě by se tu tak mohlo mluvit :D
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Nové příspěvky napříč kluby. A já přemýšlím, jestli to kakao fakt dokáže ten pach přebít a jestli potom půjde snadno vyprat.

NELLAS
    NELLAS --- ---
    SULTHAN: Já už se párkrát jen tak tak zastavila před tím, než jsem pěkně nahlas pozdravila "nashledanou" plný vagon metra. U automatických pokladen to můžeš svést na to, že jsi to volal na obsluhu.
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    Dneska jsem zase řekl "Nashledanou" automatické pokladně.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Oholila jsem si jen jedno podpaží. A všimla si toho za dva dny. Jetlag.
    AETHER
    AETHER --- ---
    Stojím na zastávce a čtu si v telefonu Nyx. Přijíždí tramvaj, jednička, jo, ta není moje, ponořím se zpátky do vtípků v Ústavu. Čtu. Ztrácím pojem o čase. Najednou cink, uvědomuju si, že odjíždí tramvaj, zmatkuju, jestli jsem začtená neprošvihla tu mojí... aha, pořád je to ta jednička, muselo uběhnout jen pár sekund...
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Ráno jsem čekala na tramvaj a přijela ta s nápisem služební jízda. Nepříjemně dlouho jsem přemýšlela, jestli služební jízda zahne na Floře dolů na Olšanku nebo se s ní mohu přiblížit na Muzeum.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Tu a tam, když nakupuju knihy, kouknu, jestli se neobjevila nějaké nová, od autora, který mě kdysi nadchnul - Magnuse Millse. Už pár let bývám zklamaná. U nás vyšly jen dvě. Takový autor a nic víc nenapsal?

Tak nyní jsem si vzpomněla, že vlastně čtu anglicky a můžu se podívat na Amazon. Eh.
    A koupit si jich k Vánocům třeba balík.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Pf, to bych zvládnul, i kdybych si u toho vůbec s nikým nepovídal (to je důkaz, že někteří z nás někdy nemohou dělat ani jednu věc najednou)
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Oloupal mi cesnek do cesnecky a pak mi ho taky vylisoval. Do kose. (Pry to je dukaz, ze muzi nemohou delat dve veci najednou - povidal si se mnou.)
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Dneska večer jsem viděla sedět na schodech sousedku. Byla tma, tak jsem viděla jen její vlasy. Říkala jsem si, že asi jde na cigáro a už už jsem měla na jazyku pozdrav Dobrý večer. Nebyly to její vlasy, nebyla to sousedka, byl to jejich pes. Určitě by nepozdravil zpátky, neřád.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    Čmelařské muzeum,
    úplně slyšim, jak to bzučí

čmely a včeláci ať prominou,
    chmelařské! ;
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Není to aktuální, ale vzpomněl jsem si, jak jsem si dal přílíš studenou tlačenku ohřát do mikrovlnky.
    já: "Na malej výkon to bude v pohodě."
    mikrovlnka: "olololololol"
    CUTOR
    CUTOR --- ---
    Tak trvalo nekolik sepnuti tycoveho mixeru nez jsem si uvedomil ze obvykle hraskovy krem nemixuji tim dratenym slehacem. Mam hrasek po celem sporaku. Porad jsem si rikal ze mam nejakej malej hrnec nebo co ze to tak caka.

HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    The media could not be louder, either because the server or network failed or because the format is not supported.
    .
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Nakrojím pomelo na několika místech, takže ho rozložím na kuchyňské prkénko, ale pořád v jednom kuse. Říkám si, hm, takhle se přece krájí nějaké maso, že se na několika místech rozkrojí a pak si v něm člověk jakoby listuje - ve které pořadu o vaření jsem to jen viděl? Aha, to nás učili na anatomii při pitvě srdce.
    SUMIE_DH
    SUMIE_DH --- ---
    Meh!

> delame anesteziologicky pokus s plostenkami, jde se koukat jestli po tom nemaji nejake jizvy a tak
    > ctyri petrisky s zviratkem ktere proslo pokusem
    > dosage latky je napsana na hornim vicku petrisky
    > hloupy kun vytahne zvirata z inkubatoru
    > otevre kazdou petrisku a prohledne stav zvere
    > polozi petrisku vedle petrisky, otevrene
    > chce to zapsat do lab booku
    > kouka na rozkladny mix vrsku a spodku petrisek
    > .....zasek
    > ok, od dneska piseme dosage i na spodek petrisek!
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    To order:

Nazi Polish remover wipes
    Nail Polish remover wipes

Nikdy mi driv nedoslo, jak moc jsou si vlastne ty texty podobne, clovek se lehko prehledne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam