• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Dneska jsem znovu předvedla svůj oblíbený trik s přestupem do druhého vagonu té samé tramvajové soupravy.
    VRAN
    VRAN --- ---
    Chcu k večeři připravit sushi pro mne a pro mojí drahou polovičku. Normálně pro sebe dělám z půlky sáčku rýže, takže počítám dvojitou várku. Poprvé máme velký 5kg pytel, odeberu dvojitou dávku, aby nám vystačilo. Rýži, properu, vysypu do obvyklého hrnce a divím se, že se voda nevejde. Tak přesypu do většího hrnce, také se nevejde. Pak mi to docvakne. Normální dávka je 250g rýže a 625ml vody, ne 500g... Takže mám na sporáku kilo rýže a doufám, že to sníme. :)
    DUHOS
    DUHOS --- ---
    Právě jsem zatlačil na otevřené víčko od Jaru v domnění, že vypínám tekoucí vodu. :)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    TAPINA: No Ážmilid, přece!
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Poslouchám jedním uchem zprávy v rádiu: "Až na Chebsku bude investovat do výstavby... " ... co to je za informaci? Vždyť neřekli kdo... Ahááá, Aš na Chebsku!
    ARRXEN
    ARRXEN --- ---
    Když zapínám BDO online hru, tak už tak nějak očekávám, že v přihlašovacím klientu bude již kurzor připraven na pozici hesla, abych ho tam mohl v rychlosti vpálit a hrát. A tak pravidelně se stává, že kurzor zůstane tam, kde byl předtím, a dost často je to facebook. Takže moje heslo zná už asi 8 mých přátel, které mám aktivní na messengeru....chjo.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Právě jsem málem dostala od syna specialitu: Kávu bez kávy se solí a podmáslím. Moje kafe a mlékem a cukrem už obvykle udělat umí (že si nevšiml, že v kávovaru došla zrnka, to se stane), ale občas ke trochu zamyšlen :o)
    KAYLA
    KAYLA --- ---
    Koukám od kuchyňky a přemýšlím: kdo mi sakra dal na pracovní stůl dildo?

Přijdu blíž: Aha, to je moje paprika ke svačině. Facepalm.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Pracuju v kavárně na laptopu a vedle mám položený telefon. Uchopím telefon a začnu s ním jezdit po stole. Kupodivu jako myš nefunguje.
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    MAR_TINA:
    TAPINA: nám se tuhle doma povedla "kýta z kuřete".
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    právě jsem viděla na webech nějakého cyklo krámu certifikát ze "zaplétání do kol". to mě trochu překvapilo v dnešní době.... to mám z těch středověkých memu
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MAR_TINA: Přitom stehno a křídlo, že jo.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Eh

KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    Koukám na to a říkám si, že jí budí pěkně divně a že kdyby mě někdo takhle budil, tak ho asi praštim.
    Asi po minutě mi došlo, že tam pravděpodobně nikdo nespí...
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Ráno. Levá ruka na pumpičku mýdlenky, pravá na páku s vodou. Pohyb. Mýdlo pleskne pod mýdlenku. Špatně. Tak znovu.
    Levá ruka na pumpičku mýdlenky, pravá nastavena do mističky pod kohoutek s vodou. Pohyb. Zase špatně.
    Pravá ruka na pumpičku mýdlenky, levá pod kohoutek s vodou (a vůbec mi jako nevadí, že mám skřížené ruce).
    Kurva, co už, stejně to umyvadlo už chtělo umejt.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Vláda sahá na penis klientů. Peníze, na peníze jim/nám sahá! (To mám z toho, že hledám memy s kachničkami a autocorrecty, pak myslím na blbosti.)
    ADD
    ADD --- ---
    FAIRIELLA: Lepsi plysaci v sekacich nez sekaci v plysacich. Zvlast, kdyz vam dite nosi plysaky v noci do postele.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    NELLAS: TEN SE NEZAKECÁ.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PISKVOR: Jako Smrtě? Ten by byl hustý!
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    PISKVOR: Moje dcera :D Plyšová tarantule jí nestačí...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam