• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    BLULAJTA
    BLULAJTA --- ---
    Mám předzahrádku k brance a plotu, na plotě po celém obvodu živé keře vysoké cca 1.6m...takže když vycházím ze dveří, vidím jen hlavy lidí za plotem...tak vidím ženskou hlavu, cca 2 metry od branky, jak jde po chodníku...tak si říkám, střihnu to ještě před ní... otevřu branku, udělám krok a najednou padám, ženská ječí, já vůbec nevím, co se děje...to vyšlo tak blbě, že jsem jsem jí spadl do kočárku, naštěstí mimo dítě, kterej tlačila před sebou a já ho neviděl, přes ten živej plot... :-D
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Nescafé Bagrista, hm, to bude nějaký drsný kafe...jojo, potřebuju.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Vědci si připomínají den, kdy Jidáš zradil Ježíše... uhm??
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Roznáším po městě důchodcům dezinfekci a mám si na seznamu odškrtávat, kde už jsem byl.
    Tak po první zastávce zalovím v kapse, ale nafasovanou propisku nemůžu najít - vypadla mi dírou v podšívce.
    Tak otevřu batoh, že vezmu svoji, ale zjišťuju, že jsem asi někde batohem křápl tak, že jsem ji přerazil napůl.

Tak na to koukám a říkám si: "Tvl, to jsem celej já. Jednu ztratil, druhou rozbil..."
    PABLITOS
    PABLITOS --- ---
    Až po patnácti minutách sledovaného filmu mi došlo, že kouká na dabovaný snímek i s titulky...
    (nutně potřebuji dovolenou:)
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    2 hodiny mi svieti slnko na monitor, tienim si rukou a mobilom, naklanam sa, posuvam sa. Ked som sa uz vcelku nasrane dvihla, ze bud najdem nejaky docasny zaves, alebo na to prdim, kym slnko nezapadne, tak mi doslo, ze mam na novych oknach uz par mesiacov zaluzie.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    "Musíme masivně tetovat, jinak budou ztráty vysoké, říká ekonom Münich"...prostě jsem už unavená
    Musíme masivně testovat, jinak budou ztráty vysoké, říká ekonom Münich - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/...ci_brzy?fbclid=IwAR1BMLViHE7oTTm2R1nvNXARdq5RmahXJUrIObMwoCCMGpNeBYAxrzHhZe4
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    "Zemědělci traktor zasejí, potom pohnojí, pak zas vyrejí-" moment, něco je špatně!
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    KOMPAS: Držadlo na obranu? No jestli je kovové...
    KOMPAS
    KOMPAS --- ---
    v poledne jsem si šel nabírat polévku z hrnce obracečkou; aby se to vyrovnalo, večer jsem si ke smažení na pánvi pro změnu z šuplíku vyndal naběračku
    na mou obranu mají všechny nástroje ze té sady stejné držadlo
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Umyju si v kuchyni ruce, udělám pár kroků, utřu ruce, á, na něco jsem sáhla, plynule pokračuju do koupelny, umyju si ruce od té čisté utěrky…
    KAYLA
    KAYLA --- ---
    Zlobí mi myš, kurzor se pořád přesouvá na jedno místo dole na liště...
    ... po dvaceti minutách, kdy jsem už ve stavu, kdy odebírám a přidávám drivery v kernelu, koukám, že na wacom tabletu vedle počítače leží tužka s hrotem zhruba v místech, kde se mi pravidelně ocitá ten kurzor.... ano, bylo to tím.
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    QUANTI: Zápisník A2 chci :))) To je na kaligrafii...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Zápisník A2 - A2+A2larm e-shop
    https://eshop.a2larm.cz/ostatni/zapisnik-a2/

Zápisník A2, moment, cože, to je podle tý fotky formát maximálně A5? ...joaha.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Jsem tak zblblá, že přemýšlím, jestli na ruce nebo na povrchy. [ LIQUID_SOUND @ Daruji, přenechám, vyměním, dám za odvoz nebo do 150,- (nabídka i poptávka:-) ]
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Vybalím z platíčka prášek proti kašli, hodím ho do pusy, zapiju. Vyklepu z tuby tabletu šumivého multivitamínu, hodím ji do pusy...
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Včera jsem z otevřeného okna do ulice slyšel dětský výkřik - takové to klasické hlasité batolecí pobreknutí. Upřímě mě překvapilo, když za tím nezačal hrát Gangsta's Paradise.

Coolio - Gangsta's Paradise (feat. L.V.) [Official Music Video]
    http://www.youtube.com/watch?v=fPO76Jlnz6c
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    čísluju síť bodů, mělo to být po jednom v desítkové soustavě

NELLAS
    NELLAS --- ---
    LUCYA: Podmětů nebo podnětů? :)))
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    Po delší době poslouchám Radiožurnál: Pozitivní test na onemocnění koronavirem u jednoho ze seniorů z Domova U Trati v Litoměřicích. Celý senior dům utratí... Panebože, už to začalo, oni je vybijí! To přece není jak chov dobytka, to přece ne! Jo, aha, U Trati. Z nedostatku jiných podmětů skoro vrchol dne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam