• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    https://www.novinky.cz/...nek/znovuotevreni-skol-v-norsku-epidemii-koronaviru-nerozdmychalo-40323652 jsem četla "nerozdýchalo" a otevřela v očekávání senzace, omg :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NVT: Ha, já to taky četla jako dvanáctkrát použitý. Děkuju za vysvětlení :D
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    NVT: tak to mam dvojitej error :-D
    NVT
    NVT --- ---
    ILIEN: A vidíš, já bych čekal, že to není dvanáctkrát použitý šanon, ale spíš dvanáct (nebo víc) použitých šanonů.
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    [ SALE @ Daruji, přenechám, vyměním, dám za odvoz nebo do 150,- (nabídka i poptávka:-) ]
    "12x (možno i víc ) použitý, ale ok šampon za odvoz, spodní Žižkov".. prodávat použitý šampon, divný, ale ok, asi lepší než to vyhodit... ale 12x použitý? To už bude skoro prázdný, ne? To už je fakt divný...
    No, šanon není šampon. Šanon asi opakovaným používáním nebude ubývat tolik jako šampon...
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Lidská mysl je úžasná věc. Například si přečte větu a okamžitě si dokáže představit, jak se v chodníku otvírá poklop ve tvaru dveří a z něj vylézá motivační řezník. [ SYMEON @ Textove ftipy - taky ste na modemu a vecne se opakujici obrazky vam kazi pozitek? /pouze cj, pripadne slovencina/ ]
    ISCH
    ISCH --- ---
    Hledám práci.
    Rozklikla jsem si "vymáhání pohledávek" a čtu: "zjišťování situace a důvodů, proč je človek v prdeli."

A říkám si wow, ty to berou zvostra. No, tak ne, v prodlení, holka, v prodlení...
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    KAYLA: Možná taky dobře...
    Urban Dictionary: hand over
    https://www.urbandictionary.com/define.php?term=hand%20over
    KAYLA
    KAYLA --- ---
    Včera jsem se ptala kolegů, jestli mají něco na "handover". Teprve když mi tam začaly přistávat pivní emojis, tak koukám, že jsem napsala "hangover".
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Rohlík.cz má na účtenkách dost těsný font, ale i tak si myslím, že číst tam "Mynářova mouka" a přemýšlet, co je to zas za aféru po té zabijačce, je docela error.
    DUHOS
    DUHOS --- ---
    Politici mají také své mozkové errory.. :) Tenhle je z vyrikavani si urážek s poslancem Ruzickou (Babiš)

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    TERRANCE: A to buď ještě rád, že nejsi Polák. :)
    TAPINA
    TAPINA --- ---

"Líbat se pod třešní jděte až odpoledne, dopoledne..." mozek automaticky doplnil "je vyhrazeno pro osoby starší 65 let" ale ne, psali, že dopoledne má pršet :o)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Netvor advokacie... hm hm, kohopak to obajoval? Aha, nestor.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    tak jsem se pokusila zalít si kafe vodou z konvičky na květiny místo z rychlovarky (zarazilo mě, že je tak studená, a chtěla ji vrátit do základny, kde ale bylo obsazeno)

jsou dny, kdy i moje kafe potřebuje kafe!
    AKI_NO8
    AKI_NO8 --- ---
    TAPINA: Pro mě už bude podobně zabitá skladba My Sharona - "....m-m-m-maj Corona... "
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Nemůžu dostat z hlavy popěvek "Covide, covide, kdo po tobě ide"
    TERRANCE
    TERRANCE --- ---
    V dubnu platím DPH z březnového příjmu. A ten je za práci, kterou jsem odvedl v únoru.

Nevím proč, ale tohle je pro mě nepřekonatelný mindfuck a skoro každý měsíc řeším, proč mi nesedí částky a odpracovaný čas
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Soutěž o kontaminované knihy. Ehm, nominované.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    "Křeček odmítá přítomnost ovce u porodu" ... cože?!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam