• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Rohlík.cz má na účtenkách dost těsný font, ale i tak si myslím, že číst tam "Mynářova mouka" a přemýšlet, co je to zas za aféru po té zabijačce, je docela error.
    DUHOS
    DUHOS --- ---
    Politici mají také své mozkové errory.. :) Tenhle je z vyrikavani si urážek s poslancem Ruzickou (Babiš)

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    TERRANCE: A to buď ještě rád, že nejsi Polák. :)
    TAPINA
    TAPINA --- ---

"Líbat se pod třešní jděte až odpoledne, dopoledne..." mozek automaticky doplnil "je vyhrazeno pro osoby starší 65 let" ale ne, psali, že dopoledne má pršet :o)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Netvor advokacie... hm hm, kohopak to obajoval? Aha, nestor.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    tak jsem se pokusila zalít si kafe vodou z konvičky na květiny místo z rychlovarky (zarazilo mě, že je tak studená, a chtěla ji vrátit do základny, kde ale bylo obsazeno)

jsou dny, kdy i moje kafe potřebuje kafe!
    AKI_NO8
    AKI_NO8 --- ---
    TAPINA: Pro mě už bude podobně zabitá skladba My Sharona - "....m-m-m-maj Corona... "
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Nemůžu dostat z hlavy popěvek "Covide, covide, kdo po tobě ide"
    TERRANCE
    TERRANCE --- ---
    V dubnu platím DPH z březnového příjmu. A ten je za práci, kterou jsem odvedl v únoru.

Nevím proč, ale tohle je pro mě nepřekonatelný mindfuck a skoro každý měsíc řeším, proč mi nesedí částky a odpracovaný čas
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Soutěž o kontaminované knihy. Ehm, nominované.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    "Křeček odmítá přítomnost ovce u porodu" ... cože?!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    "Střílejte lidi doma, dovolil úřad. Zakázáno, tvrdí nyní Vojtěch a Prymula"

Stříhejte lidi doma, dovolil úřad. Zakázáno, tvrdí nyní Vojtěch a Prymula - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/...hp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=null
    GOLDENDELICIOUS
    GOLDENDELICIOUS --- ---
    Dnes dopoledne nám nemá hodinu fungovat elektřina, takže nemůžu pracovat. Říkala jsem si, že bych aspoň vysála byt.
    _MARKLAR
    _MARKLAR --- ---
    ARCHIMEDES: A nejen zuby. I zrak na tom bude velmi dobře. I hmat... kdo ví, na co ta holka při tom vlastně myslela :-D
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    Ptám se muže, kde máme čistou houbičku, protože tam, kde jsem ji očekávala nebyla. Muž přijde a vyndavá ji z toho místa, kam koukám a neviděla jsem ji a ptá se, na co ji potřebuji. Tak říkám, že se chystám k mytí sporáku a že bych tu starou degradovala. Muž mi dává novou houbičku, bere tu starou, dramatickým hlasem pronáší "Tímto tě degraguji" a chce nebohou hobičku hodit na sporák. Jenže ji odhodí poněkud dramatičtěji a houbička zmizí v asi 3 cm mezeře mezi sporákem a stěnou.
    Vskutku pořádná degradace
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    Šla jsem na procházku, krásný slunný den. Funím si to do kopečka a nadávám, že se mi přes roušku mlží brýle. Za chvíli mi dojde, že je nemám na nose. Tak vedu dlouhý vnitřní monolog na téma, že už jsem úplně zblblá, že všechno to stěžování lidí na mlžení brýlí s rouškou je určitě jen vsugerovaný, iluninátský spiknutí a tak...
    Tak o dvacet minut později mi dojde, že nějak dobře vidím a brýle jsem celou tu dobu skutečně měla na sobě. Tak žádný spiknutí (nebo jen o to víc rafinovaný?)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    A hned poté jsem se dozvěděla, že Jiřině Jiráskové zemřela fenka Amálka.
    Už navždy budu hledat jen Dahlie, ale nikdy černou!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    hledám se obrázek květiny, kterou jsem zasadila (nepamatuju si, co jsem objednávala) a pekelně se leknu, když na mě vykoukne Bohdalka.
    Květina je jiřina, odrůda Vochomůrka.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Přijížděli jsem do Prahy od Mladé Boleslavi a na té jedné velké zelené tabuli byly směry na Brno a pod tím Hr. Králové. Opravdu ve mně na chvilku hrklo, že jsem přepla na autopilota a zamyšleně dojela do Brno, Královo pole.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    _MARKLAR: kamarad ma teorii, ze kdyby meli dve mycky, potrebuji uplne minimum kuchynsky skrinek :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam