• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Na svačinu si dělám omniovky s nakrájenou zeleninou a zálivkou. Vytáhnu z lednice, vší silou a všemi směry zatřesu, sundám víčko, popadnu vidličku.... víc nemusím řešit.
    Dneska vytáhnu sklínku z lednice, sundám víčko....
    Zelenina je všude. Totálně všude. Rajčata na záclonách, salát přilepený zálivkou na zářivce a tak... mám chuť to tu podpálit.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    SEDELAVLOKALE: Můj mozek "A proč šla z koupelny na záchod?"
    Ehm. no, někteří lidé to mají v jednom.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Ja mam fakt dost. Jdu dat prat pradlo. Naleju gel, naleju avivaz, nastavim program, otocim se a splachnu zachod....chvili zmatene cumim, protoze mi doslo, ze neco neni v poradku a skutecne po slusnych 5 sekundach jsem i prisla na to, jaky krok byl "jinak"...
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    ESPERANZA: Jáá zase "Dnes se na mši v kostele roztekl můj mladší syn"
    ESPERANZA
    ESPERANZA --- ---
    MADIETTA: Už mám evidentně dneska dost (oči i hlava). Tvou první větu jsem přečetla jako: Dnes se myši v kostele rozutekli před synem.
    :-D
    LUDO
    LUDO --- ---
    priprava vecere, pristavim si kos na smeti aby som mohol pohodlne vyhodit vajecnu skrupinu, vajce skusene rozpolim a sledujem ako obsah vyteka medzi smeti

doslo mi to tesne predtym, nez som isiel skrupinu primiesat medzi ostatne ingrediencie
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    MADIETTA: ...a ten error je kde?
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Dnes na mši v kostele to rozsekl můj mladší syn. Jako obvykle obcházeli kostel ministranti s košíčky, aby lidé přispěli na údržbu kostela. Když došla malá ministrantka k nám, náš chlapec bezmyšlenkovitě sáhl do košíčku, vytáhl si jednu minci a poděkoval.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    AUDIAC: Aby ti zůstala čerstvá i na zítra.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Nevíte, proč jsem právě dal rychlovarnou konvici plnou vařící vody do lednice? Už fakt potřebuju do práce, být doma mě ubijí...
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    TRISSIE: Správně, ta totiž patří do kovů!
    Jinak když jsme u toho třídění, tak já tuhle suverénně vysypal nakrájenou zeleninu do bioodpadu a slupky si připravil na vaření.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    správné třídění odpadu NENÍ lžička do směsného, kelímek do plastu!
    :-)
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    To asi není nic extra, ne? To se asi už stalo všem, co? Míchám míchám na pánvi noky s houbovou omáčkou, abych si je ohřála, míchám poctivě, ať se to ohřeje rovnoměrně a nepřipálí se to ... a když už si říkám, že by to mohlo být, všimnu si, že jsem vůbec nezapla plotýnku :/
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PAKOBYLKA_: A kde byl ten příběh týpka, co se opil v Budapešti a nechal se omylem Uberem dovézt zpátky do Prahy?
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    PAKOBYLKA_: to byl ID Gasi a zapijel inzenyra.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    PAKOBYLKA_: Klasická tvorba mistrů. Možná dokonce starých Gumídků!

Hláška #30681 - lamer.cz
    http://www.lamer.cz/quote/30681
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    ETERNITY: Jsem kdysi (mozna dokonce tady) cetla pribeh typka, kterej si zdrimnul a misto nekde na jizni Morave se vzbudil v Budapesti. Tak prej vsem poslal pohledy, aby mu to verili a sel si koupit listek na cestu domu. Inu...
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    ETERNITY: Ok, den muze byt i horsi. Prave tu vedle me zacina panikarit dama, ze asi v Hradisti nasedla blbe, chtela jet do Prahy.
    Jsme prave v Ostrave-Svinove.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Tady nebyla otazka "jestli", ale "kdy". Takze ted. Ve vlaku ceskych drah
    jsem si vrazila kelimek kafe primo do rousky.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MARI: to jsem viděl v kauflandu maminku s kočárkem, sněhobílá košile, celá šik, ale pod světlem obchoďku bylo jasně patrný, že naposled měla ratolest čokoládovej puding :) no tak zamrdaný rukávy nenosím ani z práce :-]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam