• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ETERNITY: to zní jako text nějaké metalové kapely.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ETERNITY: až na třetí přečtení mi došlo, co že to vlastně děláš. při prvních dvou jsem se zasekla nad tím, co je to ta omniovka, jestli je to nějaký druh ryby, pečiva, nebo mléčného výrobku?
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Na svačinu si dělám omniovky s nakrájenou zeleninou a zálivkou. Vytáhnu z lednice, vší silou a všemi směry zatřesu, sundám víčko, popadnu vidličku.... víc nemusím řešit.
    Dneska vytáhnu sklínku z lednice, sundám víčko....
    Zelenina je všude. Totálně všude. Rajčata na záclonách, salát přilepený zálivkou na zářivce a tak... mám chuť to tu podpálit.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    SEDELAVLOKALE: Můj mozek "A proč šla z koupelny na záchod?"
    Ehm. no, někteří lidé to mají v jednom.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Ja mam fakt dost. Jdu dat prat pradlo. Naleju gel, naleju avivaz, nastavim program, otocim se a splachnu zachod....chvili zmatene cumim, protoze mi doslo, ze neco neni v poradku a skutecne po slusnych 5 sekundach jsem i prisla na to, jaky krok byl "jinak"...
    ILIEN
    ILIEN --- ---
    ESPERANZA: Jáá zase "Dnes se na mši v kostele roztekl můj mladší syn"
    ESPERANZA
    ESPERANZA --- ---
    MADIETTA: Už mám evidentně dneska dost (oči i hlava). Tvou první větu jsem přečetla jako: Dnes se myši v kostele rozutekli před synem.
    :-D
    LUDO
    LUDO --- ---
    priprava vecere, pristavim si kos na smeti aby som mohol pohodlne vyhodit vajecnu skrupinu, vajce skusene rozpolim a sledujem ako obsah vyteka medzi smeti

doslo mi to tesne predtym, nez som isiel skrupinu primiesat medzi ostatne ingrediencie
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    MADIETTA: ...a ten error je kde?
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Dnes na mši v kostele to rozsekl můj mladší syn. Jako obvykle obcházeli kostel ministranti s košíčky, aby lidé přispěli na údržbu kostela. Když došla malá ministrantka k nám, náš chlapec bezmyšlenkovitě sáhl do košíčku, vytáhl si jednu minci a poděkoval.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    AUDIAC: Aby ti zůstala čerstvá i na zítra.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Nevíte, proč jsem právě dal rychlovarnou konvici plnou vařící vody do lednice? Už fakt potřebuju do práce, být doma mě ubijí...
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    TRISSIE: Správně, ta totiž patří do kovů!
    Jinak když jsme u toho třídění, tak já tuhle suverénně vysypal nakrájenou zeleninu do bioodpadu a slupky si připravil na vaření.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    správné třídění odpadu NENÍ lžička do směsného, kelímek do plastu!
    :-)
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    To asi není nic extra, ne? To se asi už stalo všem, co? Míchám míchám na pánvi noky s houbovou omáčkou, abych si je ohřála, míchám poctivě, ať se to ohřeje rovnoměrně a nepřipálí se to ... a když už si říkám, že by to mohlo být, všimnu si, že jsem vůbec nezapla plotýnku :/
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PAKOBYLKA_: A kde byl ten příběh týpka, co se opil v Budapešti a nechal se omylem Uberem dovézt zpátky do Prahy?
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    PAKOBYLKA_: to byl ID Gasi a zapijel inzenyra.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    PAKOBYLKA_: Klasická tvorba mistrů. Možná dokonce starých Gumídků!

Hláška #30681 - lamer.cz
    http://www.lamer.cz/quote/30681
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    ETERNITY: Jsem kdysi (mozna dokonce tady) cetla pribeh typka, kterej si zdrimnul a misto nekde na jizni Morave se vzbudil v Budapesti. Tak prej vsem poslal pohledy, aby mu to verili a sel si koupit listek na cestu domu. Inu...
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    ETERNITY: Ok, den muze byt i horsi. Prave tu vedle me zacina panikarit dama, ze asi v Hradisti nasedla blbe, chtela jet do Prahy.
    Jsme prave v Ostrave-Svinove.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Tady nebyla otazka "jestli", ale "kdy". Takze ted. Ve vlaku ceskych drah
    jsem si vrazila kelimek kafe primo do rousky.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MARI: to jsem viděl v kauflandu maminku s kočárkem, sněhobílá košile, celá šik, ale pod světlem obchoďku bylo jasně patrný, že naposled měla ratolest čokoládovej puding :) no tak zamrdaný rukávy nenosím ani z práce :-]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam