• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Pustila jsem si hudbu a byla spokojená, jak pěkná je to hudba, když tu mi došlo, že jsem si vůbec nezapnula repráky. Nevadí, hudba v mé hlavě byla možná i hezčí než to, co bych si byla pustila :)
    NVT
    NVT --- ---
    LUCIASHECK: Četl jsem chodící. Chodící taška mi dávala stejný smyl na boty jako na dorty.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Chladicí taška na boty

...

Jo aha, na dorty
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    MARI: Ja takhle musim davat bacha na to, aby muz nekde nepotkal dzban, v nemz je voda s jarem, protoze: “To vsechno vypada jako stava!”
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MARI: Já jsem se naopak rozčilovala, jak ty nový kapsle jdou blbě rozbalit, zabalený v takovým aušusovým tenoučkým obalu. :)
    MARI
    MARI --- ---
    Není můj, ale mého muže...
    V sobotu dostal na starost úklid kuchyně vč. myčky, zatímco já venčila naše dítě na zahradě. Večer jsem myčku s umytým nádobím uklidila a říkala jsem si, že ty kapsle jsou fakt horší než ty, co jsme měli předtím, že je to nádobí nějaké mastné... Dneska po obědě dávám nádobí do myčky já a co to nevidím na dně... něco červeno-modrého a přemýšlím, co za hračku tam mohl syn hodit... Vezmu to docela ruky a není to hračka. Je to kapsle Sonet... v igelitovém obalu. Předešlé kapsle jsme měli Jar, takové ty polštářky bez obalu.
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    Nic extra:
    při čekání na bus koukám po lidech a zaujme mne holčina s mikinou CIGAN. Tak si říkam, že je to s tou korektností asi už v cajku. Hned pod CIGAN si všimu napisu UNIVERSITY, si řikám, že docela kreativní počin...

Pointa je ta, že šňůrky od kapuce schovaly písmena MI a H:
    MICHIGAN UNIVERSITY
    SKAFF
    SKAFF --- ---
    jsem po prichodu domu zil v presvedceni, ze jsem si zapomnel iqos i heets v aute, tak jsem se obul, vzal si klice, vzal ze stolu iqos, v bundě heets, zapnul to, sel dolu z patyho patra a doslo mi to v druhym
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Dneska žádné omniovky.
    Ale máme v práci týden ve fitku zdarma, tak jsem si říkala, že to zkusím. Chystám se na hodinu, v šatně zrovna trenérka, tak jí vykládám, že jsem dlouho nic nedělala, ale že jsem připravena do toho šlápnout...
    ... a z vaku jsem si místo "cvičebního úboru" vytáhla noční košili.
    Noční košili!! Vůbec nechápu, jak jsem si ráno byla schopná místo legín a ručníku sbalit noční košili! S kytičkama!
    Trenérka to přešla uchechtnutím a půjčila mi nějaký erár. Jinak bych byla nejspíš první klient na hodině v nočním prádle.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ETERNITY: to zní jako text nějaké metalové kapely.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Dnes jeden pro němčináře: na dětském sprchovém gelu z DM s obrázkem kosmonauta ve vesmíru jsem zaraženě četla "duftet nach komischen Abendteuern"
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    TRISSIE: taky jsem přemýšlela, jestli jsem takové ryby v plechu už někde viděla :-D
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    Mne výsledek googlení docela zklamal. Omniovky jsem si představovala o dost barvitěji.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Čas zamyslet se nad svým (nejen psaným) projevem:)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Vím, co jsou omniovky, a stejně jsem přemýšlela, jak si je někdo dělá k svačině :o)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    ISCH: Omnia vincit armor ;)

Já právě dumal, co to je, že tam jako je v salátu úplně všechno :D
    ISCH
    ISCH --- ---
    TRISSIE: Mně pomohl až google...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ETERNITY: až na třetí přečtení mi došlo, co že to vlastně děláš. při prvních dvou jsem se zasekla nad tím, co je to ta omniovka, jestli je to nějaký druh ryby, pečiva, nebo mléčného výrobku?
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Na svačinu si dělám omniovky s nakrájenou zeleninou a zálivkou. Vytáhnu z lednice, vší silou a všemi směry zatřesu, sundám víčko, popadnu vidličku.... víc nemusím řešit.
    Dneska vytáhnu sklínku z lednice, sundám víčko....
    Zelenina je všude. Totálně všude. Rajčata na záclonách, salát přilepený zálivkou na zářivce a tak... mám chuť to tu podpálit.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    SEDELAVLOKALE: Můj mozek "A proč šla z koupelny na záchod?"
    Ehm. no, někteří lidé to mají v jednom.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam