• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    ELIZHANNAH: postupuje to... Píšu tak něco na počítači a říkám si, že je dobře, že jsem si dala tu (dnes teprve první) kávu, cítím, že mám plno energie - a pak se podívám nalevo a koukám, že z hrnku zřejmě nebylo dosud upito :))
    ISCH
    ISCH --- ---
    Reklama na čočky na IG, možnost získání slevového voucheru. Ohodnotíš - dostaneš slevu.
    "Ohodnoťte diskomfort..."
    Tak si říkám: "Boha, ty reklamy fakt dělaj už dneska hrozný pitomci, ani neví, co co znamená."
    Tudíž pod fotku napíšu něco ve smyslu, že diskomfort přeci znamená nepohodlí a nedává to moc smysl.

Což by bylo fajn, kdyby slogan nebyl: "Odhoďte diskomfort."

No co, už jsem to tam nechala a doplnila, že jsem holt blond a měla bych na oční.
    PABLITOS
    PABLITOS --- ---
    Kanibal, který snědl cyklist(i)ku a o vlásek unikl smrti. Legenda Merckx slaví 75 let.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    snažila jsem se dostat nějaký bordel z displeje telefonu, a protože se text posouval podle toho, jak jsem telefon otírala, snažila jsem se ten text druhou rukou přidržet.
    ne, nefungovalo to!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Již v září proběhne řada autistických koncertů... teda, to je zajímavé zaměření, čím se to vyznačuje?... aha, akustických, tak nic.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Jdu přes areál nemocnice a na jedné budově čtu : Dokončovací péče. Dávalo to smysl. (Domácí péče.)
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    Udelal jsem si kafe do termohrnku, abych to urychlil.Ted sedim v metru, na puse nahubek, v ruce hrnek kavy a citim se jako smutna kreslena postava...
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    SILVEIG: Jen nez se umyje nadobi. Nevejde se do mycky. A mne ten uklid nekdy trva dyl, nez by mel.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Naše akce často končí tak, že se lidi přetahujou, kdo pustí "lepší" song - youtube, spotify, disk, to je jedno. Obvykle se to odehrává těsně před fází naprostého bezvědomí.
    Miluju ty momenty, když zazní první tóny, lidi začnou uznale kývat, podupávat nohou nasazují drsné výrazy, jakože tenhle kus znají a to je teda kvalita.... a pak se všichni snaží zneviditelnit, když zjistí, že paří na reklamu před písničkou:)
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Pustila jsem si hudbu a byla spokojená, jak pěkná je to hudba, když tu mi došlo, že jsem si vůbec nezapnula repráky. Nevadí, hudba v mé hlavě byla možná i hezčí než to, co bych si byla pustila :)
    NVT
    NVT --- ---
    LUCIASHECK: Četl jsem chodící. Chodící taška mi dávala stejný smyl na boty jako na dorty.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Chladicí taška na boty

...

Jo aha, na dorty
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    MARI: Ja takhle musim davat bacha na to, aby muz nekde nepotkal dzban, v nemz je voda s jarem, protoze: “To vsechno vypada jako stava!”
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MARI: Já jsem se naopak rozčilovala, jak ty nový kapsle jdou blbě rozbalit, zabalený v takovým aušusovým tenoučkým obalu. :)
    MARI
    MARI --- ---
    Není můj, ale mého muže...
    V sobotu dostal na starost úklid kuchyně vč. myčky, zatímco já venčila naše dítě na zahradě. Večer jsem myčku s umytým nádobím uklidila a říkala jsem si, že ty kapsle jsou fakt horší než ty, co jsme měli předtím, že je to nádobí nějaké mastné... Dneska po obědě dávám nádobí do myčky já a co to nevidím na dně... něco červeno-modrého a přemýšlím, co za hračku tam mohl syn hodit... Vezmu to docela ruky a není to hračka. Je to kapsle Sonet... v igelitovém obalu. Předešlé kapsle jsme měli Jar, takové ty polštářky bez obalu.
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    Nic extra:
    při čekání na bus koukám po lidech a zaujme mne holčina s mikinou CIGAN. Tak si říkam, že je to s tou korektností asi už v cajku. Hned pod CIGAN si všimu napisu UNIVERSITY, si řikám, že docela kreativní počin...

Pointa je ta, že šňůrky od kapuce schovaly písmena MI a H:
    MICHIGAN UNIVERSITY
    SKAFF
    SKAFF --- ---
    jsem po prichodu domu zil v presvedceni, ze jsem si zapomnel iqos i heets v aute, tak jsem se obul, vzal si klice, vzal ze stolu iqos, v bundě heets, zapnul to, sel dolu z patyho patra a doslo mi to v druhym
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Dneska žádné omniovky.
    Ale máme v práci týden ve fitku zdarma, tak jsem si říkala, že to zkusím. Chystám se na hodinu, v šatně zrovna trenérka, tak jí vykládám, že jsem dlouho nic nedělala, ale že jsem připravena do toho šlápnout...
    ... a z vaku jsem si místo "cvičebního úboru" vytáhla noční košili.
    Noční košili!! Vůbec nechápu, jak jsem si ráno byla schopná místo legín a ručníku sbalit noční košili! S kytičkama!
    Trenérka to přešla uchechtnutím a půjčila mi nějaký erár. Jinak bych byla nejspíš první klient na hodině v nočním prádle.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ETERNITY: to zní jako text nějaké metalové kapely.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Dnes jeden pro němčináře: na dětském sprchovém gelu z DM s obrázkem kosmonauta ve vesmíru jsem zaraženě četla "duftet nach komischen Abendteuern"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam