• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Shořel mi noťas a náhradní nemá ochranu před přebíjením. Prostě když ho dáte do zásuvky, tak baterku nabije a pak ji krmí dál a dál a dál, což pro ni není úplně zdravé.

Tak jsem ho vždycky odpojil a jel na baterku, dokud mi neoznámil, že je slabá baterka, zapojil nabíječku a nastavil si budíka, abych neprošvihl nabití, a pak zase odpojil a jel na baterku, a tak furt dokola...

Asi po třech dnech toho koloběhu mi došlo, že ta baterka se dá vyndat a noťas připojený na nabíječku funguje i bez ní.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Černošská policistka zachránila nadrženého kolegu... ne... zadrženého před kolegou.
    _MARKLAR
    _MARKLAR --- ---
    Když už jsem si koupil bezokrajový záchod (rimless), mělo mi dojít, že si nemám kupovat čistič wc s takovým tím husím krkem... No co, záchod mám umytý, podlahu taky, stěnu taky a ještě jdu prát:-D
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    Ja dneska premyslela nad benzinovyma (bezinkovyma) susenkama. Ze je to zajimavy, ze uz je i nejakej benzin, co se da jist. Co ty lidi nevymysli.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    1MALALISTICKA: Ja jsem dneska cela o masazni jednotce v sachovem (sprchovem) koute.
    Jo, masaz pri sachu, tomu rikam wellness:)
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    Hledám kam pojedeme na wellness a tak si čtu specifikace apartmánů.
    Vstup na soukromou terasu, king size bed, ..., koupelna s masážní vanou, fén, žumpa.
    Prosím?
    Ten pokoj má vlastní žumpu?
    Jo župan... Aha.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ELIZHANNAH: to jsou vzlínající kávové výpary :)))
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    ELIZHANNAH: postupuje to... Píšu tak něco na počítači a říkám si, že je dobře, že jsem si dala tu (dnes teprve první) kávu, cítím, že mám plno energie - a pak se podívám nalevo a koukám, že z hrnku zřejmě nebylo dosud upito :))
    ISCH
    ISCH --- ---
    Reklama na čočky na IG, možnost získání slevového voucheru. Ohodnotíš - dostaneš slevu.
    "Ohodnoťte diskomfort..."
    Tak si říkám: "Boha, ty reklamy fakt dělaj už dneska hrozný pitomci, ani neví, co co znamená."
    Tudíž pod fotku napíšu něco ve smyslu, že diskomfort přeci znamená nepohodlí a nedává to moc smysl.

Což by bylo fajn, kdyby slogan nebyl: "Odhoďte diskomfort."

No co, už jsem to tam nechala a doplnila, že jsem holt blond a měla bych na oční.
    PABLITOS
    PABLITOS --- ---
    Kanibal, který snědl cyklist(i)ku a o vlásek unikl smrti. Legenda Merckx slaví 75 let.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    snažila jsem se dostat nějaký bordel z displeje telefonu, a protože se text posouval podle toho, jak jsem telefon otírala, snažila jsem se ten text druhou rukou přidržet.
    ne, nefungovalo to!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Již v září proběhne řada autistických koncertů... teda, to je zajímavé zaměření, čím se to vyznačuje?... aha, akustických, tak nic.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Jdu přes areál nemocnice a na jedné budově čtu : Dokončovací péče. Dávalo to smysl. (Domácí péče.)
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    Udelal jsem si kafe do termohrnku, abych to urychlil.Ted sedim v metru, na puse nahubek, v ruce hrnek kavy a citim se jako smutna kreslena postava...
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    SILVEIG: Jen nez se umyje nadobi. Nevejde se do mycky. A mne ten uklid nekdy trva dyl, nez by mel.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Naše akce často končí tak, že se lidi přetahujou, kdo pustí "lepší" song - youtube, spotify, disk, to je jedno. Obvykle se to odehrává těsně před fází naprostého bezvědomí.
    Miluju ty momenty, když zazní první tóny, lidi začnou uznale kývat, podupávat nohou nasazují drsné výrazy, jakože tenhle kus znají a to je teda kvalita.... a pak se všichni snaží zneviditelnit, když zjistí, že paří na reklamu před písničkou:)
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Pustila jsem si hudbu a byla spokojená, jak pěkná je to hudba, když tu mi došlo, že jsem si vůbec nezapnula repráky. Nevadí, hudba v mé hlavě byla možná i hezčí než to, co bych si byla pustila :)
    NVT
    NVT --- ---
    LUCIASHECK: Četl jsem chodící. Chodící taška mi dávala stejný smyl na boty jako na dorty.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Chladicí taška na boty

...

Jo aha, na dorty
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    MARI: Ja takhle musim davat bacha na to, aby muz nekde nepotkal dzban, v nemz je voda s jarem, protoze: “To vsechno vypada jako stava!”
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam