• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Čtu si na regále v obchodě názvy nějakých léčivých kapek... "Na spánek... na kaši... Na spánek na kaši? Cože?!"
    No samozřejmě tam bylo na jedněch napsáno "Na spánek" a na jiných zase "Na kašel".
    Na spánek na kaši samozřejmě nemusíte kupovat speciální kapky, stačí jakýkoli alkohol v nemírném množství.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Bolí mě hlava, tak si chci rozpustit vlasy, ale nemůžu nahmatat gumičku. Nevím to s jistotou, ale možná to trochu souvisí s tím, že jsem na ně v sobotu vzala strojek a teď tam mám tak 3 mm.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    "Hele, v Roudnici mají Hulkovu ulici?"
    "Cože? Počkej, jako podle komiksu? ... Ty vole, to je Hááálkova!"
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Dnes to byla slušná série. Top byl asi tenhle.
    Intro: Když si dáváte do kabelky vodu, raději 2x zkontrolujte, že láhev těsní.
    Jeden ze způsobů, jak přijít na to, že láhev netěsní, je ten, že se vás cizí dáma v metru zeptá, zda je vám dobře. 2 sekundy po té, co sami zjistíte, že láhev v kabelce, kterou máte na klíně, netěsní. Dámu ujistíte, že se nejedná o "to".
    Štrádujete si to centrem města s jasným důkazem, že neudržíte, snahy o neviditelnost jsou zbytečné. Nikdo se jinam nepodívá.
    To, že potkáte ex, kterého jste několik let neviděla, to už je jen třešnička.
    SILVEIG
    SILVEIG --- ---
    ZPATKYNAZEM: historky, které vysvětlují nákup alkoholu u zákazníků jsou jasným indikátorem toho, že zákazník je alkoholik. Běžný člověk to prý nedělá.
    Říká 10 z 10 pokladních.
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    V nacpaném buse MHD jsem se nějakou dobu držela kolene sedící paní místo područky. Divný mi to nepřišlo. Jí jo.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    GONCCHA: Dlouho jsem přemýšlel, jak se loví z okna kočka a jak to souvisí se zrcadlem. Potřebuju pauzu!
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    dnes jsem tak trochu zalila umelou orchidej :D
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    ESPERANZA: Nejhorsi je, ze to casto bejva dost na ocich.

Ja dneska dala pect prazdnej, krupici vysypanej pekac. Nastesti jsem si to uvedomila vcas a uz normalne pecu tu buchtu.
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    ESPERANZA: od pátku hledám hřebeny a kartáče na psa. Poslední, co si v souvislosti s nimi pamatuju, byla myšlenka před několika měsíci pří úklidu komory "No přece to nebudu skladovat u jídla..."
    Včera jsem vyzvedávala novou várku v Zásilkovně.

Jo a PS: nevím, jakou máš pojišťovnu, ale když jsem v rámci svého velmi vypečeného mozkového erroru nechala na střeše auta peněženku, kde jsem měla kartičky tří členů naší čtyřčlenné rodiny, tak to šlo jen zadat přes web pojištovny, nové dorazily poštou (OZP). A to bylo v roce 2009, teď už by to snad měl být standard.
    ESPERANZA
    ESPERANZA --- ---
    Za mě je error to, když si konkrétní věc, kterou zřídka používáte, uklidíte v dobré víře na jiné konkrétní místo a ještě se slovy: "tady to určitě vždycky najdu". Blbý je, je-li daná věc malá. Já si před půl rokem konečně nahrála do apky v mobilu kódy všech slevových kartiček a plastové kartičky uložila do pouzdra (černého, grrr), abych je měla všechny pohromadě. A to pouzdro jsem někam tak šikovně uklidila s výše uvedenými slovy, že ho nemůžu najít. Blbý je, že v něm byla i kartička od pojišťovny. Tu narozdíl od občanky, lítačky a bankovní karty v peněžence nenosím. Kartičku pojištěnce potřebuju (dneska mě na kontrole u očního vzali naštěstí bez ní, v září mě ale čeká zubař). Už jsem prošla vše, kde by pouzdro mohlo být – jako by se do země propadlo. Vsadím se, že jakmile zajdu na pojištovnu vyřídit si vystavení nové kartičky, poudro se jako zázrakem objeví... Nevím, jestli z toho plyne moudro neuklízet nebo malé věci dávat do větší krabice a až tu uklidit? :-) Potřebovala bych nějakou nápovědu, znamení, už mě napadá takovej bizár jako jít se podívat do mrazáku. :-D
    GONCCHA
    GONCCHA --- ---
    Dnes rano jsem si vyndavala z oka cocku. A nemohla ji vubec vylovit. Pak mi doslo, ze tam zadnou nemam a sla jsem k zrcadlu, abych si je nandala.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    SULTHAN: nejezdil jsi předtím v mercedesu? ty totiž maj (nebo aspon kolem 2005-2010 mely) "ručku" na noze - čtvrtej pedál vedle spojky. já takhle standardně kopal do spojky pokaždý, když jsem parkoval s jiným autem. a samozřejmě jsem byl u spolujezdců za abnormálního blbce :)
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    Dneska jsem zjistil, že při zatahování ruční brzdy šlapu na spojku.
    RAGUN
    RAGUN --- ---
    jsem dneska volal delnikum, ze mak nabehnout, jsem si neuvedomil, ze je nedele......
    IVUSHA
    IVUSHA --- ---
    V pátek cestou na vlak směr Domažlice kontroluju lístek a zjistila jsem, že jsem ho koupila na vlak nejen o dvě hodiny dřív, ale ještě k tomu na sobotu. Koupila jsem si tedy jen místenku, že se domluvím s průvodčím. Když přišel, chtěla jsem vytáhnout doklady a tam jen kartičky Hornbach, DM a tak. Občanka, řidičák a karta pojištěnce zůstali v šuplíku. Koupila jsem u průvodčího novej lístek, pak na něj mrknu a byl jen do Plzně.
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    ATUARFIK: Eagle vs Shark!
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Předvčírem v práci. Sedím venku před naší triážní budkou, ruce složené v klíně, když mi najednou na prstě přistane muška. Zvednu prst k ústům a fouknu, abych ji dostal dolů. Nic, muška se stále drží. Zhluboka se nadechnu a fouknu podruhé - pořád nic. Fouknu potřetí, tak silně, že se pak musím chvíli vydýchat, ale s hmyzem to ani nehne.
    Až pak mi došlo, že přes respirátor, roušku a hlavně plexisklový štít, co mám na obličeji, to asi půjde špatně.
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    ATUARFIK: WOWko v maďarštině? A dobijte se, takže PvP? Proč? ... Aha!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam