• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    JESTEDMAN: Takto Sváťa Karásek kázal, neznaje záludností němčiny, ve švýcarské emigraci o Ježíši jako Božím Ježku místo Božím Orlu. Účastníkům bohoslužby to údajně naplnilo hlavu mnoha myšlenkami, zejména prý "WTF?"
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    vzpomněl jsem si na příhodu mého otce, v devadesátkách jeli do Norska a v kempu večer poseděli s místním správcem. Otec mu sdělil, že anglicky rozumí, ale mluvit mu jde spíš německy, správce říkal, že mu to nevadí, že německy rozumí, ale mluví spíš anglicky... Otec se pak zeptal, jestli tam mají "Igel", správce odvětil, že jo, že mořský, skalní, to otce zarazilo, páč skalního ježka ještě nikdy neviděl.. no pak si to teda osvětlili :D
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Šla jsem po ulici, a najednou jsem si všimla auta. Jé, povídám si, stejné auto jako máme my! A se stejnou SPZ! To je neuvěřitelný…

Tak počkat.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    PISKVOR: za mnou přišel muž, že Vojtěch to složil, a já asi minutu přemýšlela, který z jeho kolegů to je :D
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Vejdu do dveří a žena hlásí "Vojtěch odstoupil." Drbu si hlavu: "jak jako, odkud? kam? Do školky šel normálně, pyžámko měl s sebou...?!" ...aha!
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Koukám na obrázek, když tu si najednou všimnu, že mám na horní liště upozornění na zprávy a automaticky mi vystřelí prst, abych zprávu zobrazil. Během toho zlomku vteřiny, kdy mi prst jede nahoru a dolů, si říkám: Jsi idiot, koukáš na screenshot, to upozornění tam měl člověk, co to vyfotil a nahrál, ta zpráva není tvoje.

Nebyl to screenshot. Byla to moje zpráva.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Dneska jsem se rozčilovala, že nám zas nejde otevřít kufr u auta. stojím tam, cvakám na klíčích odemknout-zamknout jak debil...no bylo to úplně jiný auto, že jo
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    CAVANSIT: no, to by bylo takové veselejší, mít populární ropuchu, teda :) A fakt díky za populární ropuchu, rozsvítila mi skrz naskrz temnej den.
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    CAVANSIT
    CAVANSIT --- ---
    MCD: Ale tahle rozhodně není populární.
    CAVANSIT
    CAVANSIT --- ---
    Čtu název článku: Populární ropucha. Podívám se podruhé, a: Bipolární porucha.
    Potřebuju přestávku.
    STENNY
    STENNY --- ---
    ETERNITY: Taková změna, a ani to nebolelo...
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Prave jsem si do zelnacky pridala misto dvou bobkovych listu dva auliny.
    Cas prestehovat lekarnicku z kuchyne do koupelny.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    Mimovolně zahlédnu reklamu v metru: "Zvyšte svůj level rostliny." Cože? Jo aha, ruštiny. (jipka.cz)
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    CASTROL: aha? jak se holí klávesy? aha!
    IRAVEN
    IRAVEN --- ---
    Dnes jsem si při nasazování sluchátek málem omylem zapíchl 3.5mm konektor do ucha.
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    ALEXIS: Večer se vždycky zdá, že je to tak snadno zapamatovatelné. :D
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    ALDARION: Chytrý telefon + mapy + uložit polohu. Ale to by se z života vytratila zábava. :D
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Včera jsem se snažila roztažením prstů zvětšit fotografii. Fotogralfii z Polaroidu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam