• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    KAYLA
    KAYLA --- ---
    V noci jsem vyděšeně chodila po koupelně s dezinfekcí a likvidovala zámotky nějakého hmyzu, co se tam na spoustě míst, hlavně kolem vany, usídlil. Když jsem je prozkoumala zblízka, tak mi přišlo divné, že to spíš vypadá jako něco z kytek... no, moje drahá polovička si pořídila mořskou sůl do koupele s levandulí ...
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Jeden takový pro právnické nerdy, aneb jak jsme málem měli zaručeně nejpřísnější zákon o zbraních na světě.

Když jsme dělali nový zákon o zbraních, v jedné verzi stálo:

§ 52

Držitel zbrojního osvědčení je povinen předložit nový posudek zdravotní způsobilosti nejdéle dva měsíce před uplynutím doby platnosti původního posudku.

Pak si toho někdo všiml a usoudil (zcela správně), že je nesmysl mít na tuhle povinnost zvláštní paragraf, když o kus dál je paragraf "Povinnosti držitele zbrojního osvědčení", kde jsou všechny pohromadě. Tak v dokumentu vzal slova "předložit nový posudek zdravotní způsobilosti nejdéle dva měsíce před uplynutím doby platnosti původního posudku", přetáhl je do příslušného paragrafu a udělal z nich novou odrážku... a zapomněl smazat ten zbytek.

V následné verzi tedy stálo:

§ 52

Držitel zbrojního osvědčení je povinen.

Načež jsem neodolal a do připomínek napsal:

Tak! Přísnost musí bejt!
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    Něco na mě leze, snad to není covid, to bych musela nahlásit J. a jeho slečna by mu určitě dala čočku, že se mnou takhle v noci... telefonuje
    ....
    ...
    *facepalm*
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    Pudr na nohy a sůl bývají v podobných posejpátcích. Asi budu mít k obědu lehce fungicidní čočku
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    Dneska jsem u volební komise propadnul zoufalství, protože jsem zaboha nemohl najít člověka, který měl moje jméno. Kartičky s abecedou psány normálně zleva doprava, např. "Ho - Ka", ale kartičky postaveny v pořadí zprava doleva. Nakonec jsem řekl svoje jméno nahlas.
    Překvapilo mě, když mě začali v papírech hledat 3 lidé zároveň.
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    Připojuju tak ve škole notebook k projektoru. Ve zdi konektor s cedulkou VGA IN. No, četl jsem tam něco jiného.
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    Kanárské a Baleárské ostrovy budou odstraněny z mapy.
    .
    ?!?!!?
    .
    ... rizikových zemí.

(A error na druhou, napoprvé jsem to dal do špatného klubu.)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KENJIRO: víš co, nejde-li čaj sypat do moře, jde moře sypat do kávy! :-)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    TRISSIE: U čaje je to tradiční recept, ale o bostonské kávě slyším poprvé.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    víte, proč by měl člověk po sobě hned všechno uklízet?

aby se mu nestávaly takový věci, jako že na lince má vedle sebe modrou krabici mlíka a modrou krabici soli do myčky. a pak si jde uvařit kafe s mlíkem.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    RAHUF: Nedlouho po oposmlouvě...od tý doby už je jen zombie.
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Vzpomněl jsem si na svůj dávný mozkový error - když mi bylo asi pět, pletl jsem si v televizi Havla s Klausem. O Havlovi všichni dospělí mluvili jako o hrozně moudrém a vzdělaném človku, což mi tak nějak daleko víc sedělo k podobě Klause, který vypadal tak nějak solidněji a hlavně starší.
    A tak si dneska říkám - no, a jak ti dopadlo, Klaus Havla paradoxně přežil, o kolik let? Kdy že vlastně umřel Klaus...?
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Dneska jedu na kole do prace a cyklocomputer od Wahoo mi oznamil "low power stages power". Tak premyslim, kdy jsem to naposledy nabijela, to prece muselo by nedavno a baterka vydrzi tyden. Proc mi to jeste k tomu nabizi nejakou vec od konkurencni firmy Stages, to si mam koupit od nich jako nejaky powerpack? Oh wait, ja mam na kole powermeter od Stages :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Píšu závěrečnou zprávu a jde mi to dobře a svižně.
    Normálně si nahlas řeknu, že jsem v tom tak dobrá, že by mě za to měli platit.
    Ups, vždyť já za to nějakýmu nebožákovi účtuju docela solidní částku :D.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    "Čínské aerolinky ztratily po cestě Miloše Vystrčila" - cože, jak ho napadlo vůbec s nima letět?! "...po cestě Miloše Vystrčila na Tchaj-wan zájem o českou leteckou školu."
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Double error: Vidím na FB inzerátu "stolek a dva Židé". Ale ne, stolek a dvě židle přece. Ale moment, ono tam opravdu bylo něco divně... scrolluju zpátky... a on to byl automatický překlad ze slovenštiny a fakt tam ti Židi byli.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    "Bizarní kostky na guláš"? Aha, "bizoní".
    FAT
    FAT --- ---
    TERA79: Promiň, zlato...
    :-DDDDD
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Kdo si dneska zablokoval kartu, protože sveřepě zadával PIN do telefonu místo karetního? ;)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    JESTEDMAN: Takto Sváťa Karásek kázal, neznaje záludností němčiny, ve švýcarské emigraci o Ježíši jako Božím Ježku místo Božím Orlu. Účastníkům bohoslužby to údajně naplnilo hlavu mnoha myšlenkami, zejména prý "WTF?"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam