• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    SUMIE_DH
    SUMIE_DH --- ---
    Sedim na pohovce u monitoru s otevrenym tiff [slozeny zviratko z fotek z mikroskopu]. Delam sync expozice konkretni vrstvy v bode kde to SW slozil blbe takze to musim rucne nahrazovat. Premyslim jak to udelat co nejlip. Kouknu stranou, v zornym poli polstar zrovna v podobnych tonech a rikam si 'hele tenhle bude potreba syncnout taky...oh wait'.
    ISCH
    ISCH --- ---
    Abych osvětlila situaci:
    dělám vedoucí pro pár lidí, mám tu pestrou směs - Ukrajince, Filipínce, Bosňáka...
    A HR skrze mě řeší úplně vše.
    A zároveň mi chodí takové ty maily tupu @all ve firmě.

Inu před nějakou dobou mně a spoustě dalších lidí přišel mail o ročním zúčtování PHM. Prolítlo mi hlavou, že nikdo nemáme služebáka, tak jsem to zase vesele smazala a odstranila z kalendáře.

Jaké bylo překvapení, když se mě dnes ptala kolegyně, jestli jsem Filipíncům řekla, že se podepisují daně... Inu PHM A PHL je prostě trochu blízko.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ETERNITY: a jseš si opravdu jistá že jsi obeznámena s nejvyšším levelem strategického plánování? :-D
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ETERNITY: To vypadá jak freudovské uřeknutí našeho managementu.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ETERNITY: no, pokud ti lidé byli zapojení do plánovacího procesu, tak věřím, že to situaci výrazně zjednodušilo! :-)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Neni muj, ale kolega se prave krasne prerekl na hromadnem meetingu
    "We have executed ten of twelve people which makes our situation much more easier..."
    Rekla bych, ze chtel rict "plans":)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Asi tak třicet vteřin mezi "týjo, jak takhle tvarovaná bota pasuje na nohu?" a "jo aha".

ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Rozeslala jsem vsem pf 2121
    Abych se uplne neznemoznila, vydavam to za zamer.
    SILVEIG
    SILVEIG --- ---
    MAR_TINA: dneska jsem pokusů napsat rok 2021 taky udělala plno. To je určitě chyba v roce, ne v majiteli klávesnice... :-D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Ledaže by luven byl ten nekonečně se táhnoucí měsíc mezi Třemi králi a koncem karantény kdesi na přelomu jara a léta.
    Vzbuďte mě, až přijde květenec.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    V mozku se mi odpojila část na zápis data.
    Už jsem dneska napsala rok 202020, opravila na 202021, rok 2034 (nevím proč), 44. listopadu 2020, a 7. luvna 2021.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    po dvou hodinách pečení při 180C jsem z hrnce v troubě sundala poklici a položila ji na kraj dřezu, aby vychladla.
    o dvě minuty později jsem ji vzala do ruky, abych ji odsunula a nepocákala horké sklo.
    mé zařvání přilákalo do kuchyně manžela, který, když už tam byl, si natočil vodu (a pocákal přitom sklo).
    byv upozorněn, ať dává pozor, že sklo je horké a při kontaktu se studenou vodou by mohlo prasknout, vzal poklici, aby z ní tu vodu utřel.

poklice 2 - naše domácnost 0
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TAPINA: Nesmysl, že starého chlapa možná tak škvarky.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    "Ze starého chlapa uděláte super topinky..."
    Chleba! Ze starého chleba!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MARI: vyfoť a doma ukaž :)
    MARI
    MARI --- ---
    Syn má 2 roky a telefon samozřejmě ještě nemá, ale má rád bagry, náklaďáky atd. a jak teď jedu sama přes město a stojím vedle velkého bagru s náklaďákem, přemýšlím, jestli mu je nemám vyfotit, když tu se mnou není a poslat mu aspoň fotku... eh, no jo, ale nemá ještě telefon, že.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Mame novy sonicky kartacky na zuby. Prvni zkouseni. Vycistim podle navodu a uplne si rikam, tyjo husty, ze z tech zubu jde hned takova hnedoseda brecka napoprve. Mazec. Pak mi doslo, ze k tomu mame i novy ajurvedsky bezovy zubni pasty, zejo....
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Ten moment, kdy velkou skleničku s vyčpělou šťávou zkušeným pohybem vyleješ do koše pod dřezem místo do dřezu nad tím...
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Trochu se nám prolnuly povodně s Kráskou a zvířetem:
    "Lachtan, Gaston, být za něj vdána,
    lachtan Gaston, vařit mu čaj...!"
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ATUARFIK: Než jsem si přečetla tvůj komentář, tak jsem taky přemýšlela, proč Reuters sdílejí začátek nějaké povídky...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam