• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TAPINA: Nesmysl, že starého chlapa možná tak škvarky.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    "Ze starého chlapa uděláte super topinky..."
    Chleba! Ze starého chleba!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MARI: vyfoť a doma ukaž :)
    MARI
    MARI --- ---
    Syn má 2 roky a telefon samozřejmě ještě nemá, ale má rád bagry, náklaďáky atd. a jak teď jedu sama přes město a stojím vedle velkého bagru s náklaďákem, přemýšlím, jestli mu je nemám vyfotit, když tu se mnou není a poslat mu aspoň fotku... eh, no jo, ale nemá ještě telefon, že.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Mame novy sonicky kartacky na zuby. Prvni zkouseni. Vycistim podle navodu a uplne si rikam, tyjo husty, ze z tech zubu jde hned takova hnedoseda brecka napoprve. Mazec. Pak mi doslo, ze k tomu mame i novy ajurvedsky bezovy zubni pasty, zejo....
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Ten moment, kdy velkou skleničku s vyčpělou šťávou zkušeným pohybem vyleješ do koše pod dřezem místo do dřezu nad tím...
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Trochu se nám prolnuly povodně s Kráskou a zvířetem:
    "Lachtan, Gaston, být za něj vdána,
    lachtan Gaston, vařit mu čaj...!"
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ATUARFIK: Než jsem si přečetla tvůj komentář, tak jsem taky přemýšlela, proč Reuters sdílejí začátek nějaké povídky...
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Kterej Milan? Kde se vzbudil? A jak ty lidi rušil? A proč se v tom videu mluví italsky? Trvalo mi to skoro minutu, než jsem si poposedla.

MARI
    MARI --- ---
    Už tři měsíce jezdím pravidelně na kontroly k dr... Když jsem tam jela poprvé i se synem v kočárku (tatínek syna hlídal venku, odběhl si z práce), vystoupila jsem z metra výtahem, protože na straně, kam jsem potřebovala, nejsou eskalátory. Nicméně pak už jsem jezdila sama, protože tatínek byl na HO nebo mohla pohlídat tchýně. Až dneska, po těch třech měsících, jsem si cestou od dr. při pohledu na jeden krásný výlez z metra uvědomila, že na ten výtah nemusím, když nejsem s kočárkem, že? Ano, celé ty tři měsíce jsem jezdila výtahem i bez kočárku, který je mimochodem o kus dál, než daný výlez z metra a kolem kterého jsem pokaždé šla...
    AKI_NO8
    AKI_NO8 --- ---
    No jasně, tak si prostě nasyp to nescafe do vloček.....
    MARI
    MARI --- ---
    Já si říkám, že syn v té ložnici spí a ani se nehne, peřiny ani nešustnou... A já mám celou dobu tu chůvičku vypnutou...
    Naštěstí fakt spí. :X
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    "Za pár dní, 23. dubna 1420 je klášter přepaden turisty."

Hm, normálka, aspoň teda před covidem. Moment, cože? Jo "husity."
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    "V Hluboké vykolejil rybník Rožmberk..." co je to za blbost, ten přece vůbec není v Hluboký!
    .
    .
    .
    (rychlík)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Manžel: "Co to je v té míse?"
    Já: "To je chleba na těsto."
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    V autě si pouštím hudbu, song "Come the Flood", a po chvíli mi došlo, že si zpívám "Come the Blood". Asi nejsem normální.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Ke konci roku bývám hodně unavená a jako reakci můj mozek vysílá různé úzkostné katastrofální vize.
    Tuhle vstanu ráno a jedu si zaplavat do Mladé Boleslavi, tj. na východ. Jedu tím ranním tmo-šerem, je už po sedmé, pořád se to nelepší a najednou mě sevře myšlenka, že dnes slunce nevyjde.
    Racionálně ji zaženu. Dojedu, zaplavu si, vycházím cca v devět z bazénu a podívám se na nebe, jak to dopadlo...
    MONROE
    MONROE --- ---
    Vola mi kamoska.
    Normalne se bavime a pak se me zepta na recept na panna cottu.
    Tak se odmlcim, zacnu se smat a rikam ji "Ja nikdy zadnyho blekotu nedelala, ale az najdes recept tak to zkusim.".
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    Dík, teď jsem si kvůli vám začala sladkým hláskem, vhodným pro Já bych rád k Betlému, broukat:
    "Koupim ti papuče, pyčo, za čtyři padesát, pyčo... aby si nebyla bosa, pyčo, až bude v zimě kosa, pyčo."
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    Prošla jsem okolo visačky:” 2. a 3. října demonstrace - milion chvilek”, si říkám, že bych konečně mohla zajít, kouknu na telefonu do kalendáře, co to bude za den.... a trochu jsem se zhrozila dnešním datumem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam