• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    koukam po nejaky umely kytce na balkon, protoze ziva by se tam v lete upekla. prohlizim jednu, docela peknou, ale zda se mi mala.. no, to prece nevadi, dyt za chvilku vyroste. oh wait...
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    poslední dobou jsem trochu fixovaná na pozorování a zpěv ptactva. Dneska jsem slyšela takové zvláštní pískavý zpěv, celá natěšená jsem vykoukla ven: a byl to soused s kolečkem
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ALCATOR: no chtěla jsem to taky dodat, ale už mi to přišlo moc :-D
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    MARKYSHA: A meta mozkový error pak je, když mozkovému erroru řekneš mozkový Er(r)os :-)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Koukám z okna vlaku a vidím na poli divného zajíce, takového šišatého, paťatého, divně stojí. Říkám si, co se chuďátku asi stalo. Nic. On to byl bažant.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Další psoun v očkování.
    Psoun? Miluju psouny!
    Hmm, posun v očkování. Kdyby ale byli v očkovacích centrech psouni, byl by celý proces jistě příjemnější:)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Pokud se vzájemně hledáte dva, a oba obcházíte budovu stejným směrem, budete se hledat dlooouho.
    AMANT
    AMANT --- ---
    step1 - na zadost nevinnych detskych oci zakoupit stavu jupi bezovy kvet, ktera je 2x tak draha, co ostatni modely
    step2 - vychrstnout pulku flasky stavy na houbicku, protoze ji vezmete do ruky misto jaru vedle
    step3 - nonprofit:))
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Zkouším nový recept na solnou krustu, kromě bílků a kila soli se tam dává ještě citronová kůra, bylinky a chilli. Vmíchávám ingredience do solné hmoty, odříkávám si, jestli tam mám všechno, chilli, nasekaný rozmarýn... a sakramente, nezapomněla jsem to osolit?

Hm. Mno.
    TERRANCE
    TERRANCE --- ---
    Mám zpátky úspěšně vyreklamovanou pilu. Po úvodních vztekancích "vždyť to vůbec neopravili" jsem zjistil následující:
    Pokud je páčka zapalování v poloze "off", pilu nenastartujete ani při sebevětší snaze.
    Pokud je prázdná nádrž, pila chcípe a pokusy o opětovné nastartování jsou velmi neuspokojivé.
    Závada na uživateli není důvod k reklamaci pily.
    Uživatel už je hodně dlouho po záruce...
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    Přijde mi esemeska od kamarádky. Po intenzivním měsíci překládání a titulkování místo odpovědi zprávu automaticky přeložím, spočítám znaky, odsadím do titulků a pošlu zpátky. Už po druhý.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    RAHUF: taky teda líp chutná, když si ho člověk neudělá z jedný a tý samý kapsle podruhý.
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    SILVEIG: zkoušel jsem kapslový, ale prý je to kafe lepší, když do něj člověk nezapomene dát kapsle.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    SILVEIG: Az mi nekdo prozradi, ktery to je...
    SILVEIG
    SILVEIG --- ---
    ETERNITY:
    RAHUF: čas pořídit si normální, univerzální a blbuvzdorný kávovar
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    Chjo, jsem si vzal do práce každou botu jinou. No co, je to známka punku a dnes jsem za kamerami a ne před nimi.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TRISSIE: ale stejně měl zůstat doma!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    RAHUF: ano, já se teď zasekla při sledování Poirota na tom, že Poirot je nachlazený a Hastings ho na odreagování pozve do divadla! Jako chápej! S rýmou a kašlem mezi lidi, taková nezodpovědnost, dyť by mohl klidně šířit cov... aha.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MARKYSHA: no a tohle je mozkový erros sám o sobě, to mělo být do zjištění :-D
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    NELLAS: shodou okolností vím :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam