• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    DEADSLUT: Zvládá to bravurně, několikrát jsem naprdle koukala, kdo jezdí kolem baráku s vrzajicim kolem/kočárkem a byl to kos v živém plotě.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    naproti z baraku na me vehementne mava nejaka pani. cumim na ni, a rikam si - znam ji? neznam ji? se psama potkavam spoustu lidi a vetsinu z nich poznam podle psu, tak si nejsem jista.. ale vona furt mava.. tak asi?... jo aha. vona meje vokno :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Koupila jsem si v drogerii balíček mycích ubrousků a sušené višně. V práci jdu na záchod, beru z batohu balíček, poté chci použít... sušené višně.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    ETERNITY: Dneska jsem si nasadila jine bryle a svuj vcerejsi error nepovazuji za tak zavazny. Vidim monitor normalne, jen tmavsi. Ty druhe maji nejaky specialni cypaty filtr, coz me nenapadlo.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Jako ne že by mi po půl roce homeoffice chyběl kontakt, ale ráno jsem se probudil, pozdravil a pohladil kočku, která seděla na okně, a pak cestou do koupelny udělal to samý s roombou, která zrovna vysávala v chodbě. Došlo mi to až ve chvíli, když jsem se podivoval tomu, že ode mě ujíždí, místo aby se nechala pohladit
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ETERNITY: proces je v pohodě, ale psouni by ho jistě vylepšili! :)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Dala jsem si tu praci a dosla do kanclu, nechala si udelat test a domluvila si schuzku na ICT, abych zjistila, ze ten pocitac, co mi od rana nefunguje a "furt jen divne zrni" je zcela v poradku. Nepotrebuje reklamaci. Potrebovala jsem sundat z nosu slunecni bryle.
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    CASTROL: na druhou stranu, ptáci jsou zvukově svině, já se onehdá rozhlížela, odkud jde to zcela nezaměnitelné kdákání, které brzo přešlo v mňoukání, a až při poměrně nepodařenym pokusu o sanitku jsem si všimla, že to všechno má na svědomí kos v koruně stromu ... Takže nepochybuju, že souseda s kolečkem by taky zvládnul:))
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Arenberger: U kadeřníka bude stačit trest ze školy či zaměstnání
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    koukam po nejaky umely kytce na balkon, protoze ziva by se tam v lete upekla. prohlizim jednu, docela peknou, ale zda se mi mala.. no, to prece nevadi, dyt za chvilku vyroste. oh wait...
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    poslední dobou jsem trochu fixovaná na pozorování a zpěv ptactva. Dneska jsem slyšela takové zvláštní pískavý zpěv, celá natěšená jsem vykoukla ven: a byl to soused s kolečkem
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ALCATOR: no chtěla jsem to taky dodat, ale už mi to přišlo moc :-D
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    MARKYSHA: A meta mozkový error pak je, když mozkovému erroru řekneš mozkový Er(r)os :-)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Koukám z okna vlaku a vidím na poli divného zajíce, takového šišatého, paťatého, divně stojí. Říkám si, co se chuďátku asi stalo. Nic. On to byl bažant.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Další psoun v očkování.
    Psoun? Miluju psouny!
    Hmm, posun v očkování. Kdyby ale byli v očkovacích centrech psouni, byl by celý proces jistě příjemnější:)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Pokud se vzájemně hledáte dva, a oba obcházíte budovu stejným směrem, budete se hledat dlooouho.
    AMANT
    AMANT --- ---
    step1 - na zadost nevinnych detskych oci zakoupit stavu jupi bezovy kvet, ktera je 2x tak draha, co ostatni modely
    step2 - vychrstnout pulku flasky stavy na houbicku, protoze ji vezmete do ruky misto jaru vedle
    step3 - nonprofit:))
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Zkouším nový recept na solnou krustu, kromě bílků a kila soli se tam dává ještě citronová kůra, bylinky a chilli. Vmíchávám ingredience do solné hmoty, odříkávám si, jestli tam mám všechno, chilli, nasekaný rozmarýn... a sakramente, nezapomněla jsem to osolit?

Hm. Mno.
    TERRANCE
    TERRANCE --- ---
    Mám zpátky úspěšně vyreklamovanou pilu. Po úvodních vztekancích "vždyť to vůbec neopravili" jsem zjistil následující:
    Pokud je páčka zapalování v poloze "off", pilu nenastartujete ani při sebevětší snaze.
    Pokud je prázdná nádrž, pila chcípe a pokusy o opětovné nastartování jsou velmi neuspokojivé.
    Závada na uživateli není důvod k reklamaci pily.
    Uživatel už je hodně dlouho po záruce...
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    Přijde mi esemeska od kamarádky. Po intenzivním měsíci překládání a titulkování místo odpovědi zprávu automaticky přeložím, spočítám znaky, odsadím do titulků a pošlu zpátky. Už po druhý.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam