• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Dal jsem ryby do trouby. Zhruba v půlce pečení je jedu kontrolovat: hm, dobrý, pořád tam jsou... ale je nějaký divný, že se za těch patnáct minut ani nerozpustilo máslo, co jsem dal na ně?
    Ukázalo se, že jsem sice zapnul troubu a pustil světlo, ale už jsem nezapnul teplotu a pod samotnou žárovkou se ryby pečou docela dlouho. Tak alespoň tam holky neměly potmě strach.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    nabízela jsem teď mužovi, že bych zítra udělala bábovku s kámem a ruvou - vůbec se netvářil, a to má přitom rum i kávu rád! :-)
    NOMM
    NOMM --- ---
    Dnes ráno mě od ranní kávičky a cigárka vytrhne lakýrník, který mi natírá okna a ptá se jestli může dostat vodu, na namočení hadru aby mohl něco očistit. Jdu do koupelny pro malý kyblík, dám ho nad umyvadlo, říkám si v duchu a bude lepší teplá nebo studená, stojí ve dvečích tak se ho zeptám, ne?
    "Chcete mokrou?"
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Bezmyšlenkovitě se zahledím do textu "... a navíc díky Wi-Fi a vestavěným mikrofonům podporuje hladové asistenty...
    ??? Ehm. Aha. No. Tak samozřejmě ten reproduktor podporuje hlasové asistenty, ne hladové... :))
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Píšu:"....a přineste, prosím, covid ne víc jak týden starý ".... aj...covid test tam mělo být
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    QUANTI: margaritha, ne asi:-)
    MADJAZZ
    MADJAZZ --- ---
    KENJIRO: No třeba bikeparky to využijou. Už vidim exota jak 30x denně tlačí kolo na Špičák ;-)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Od 10. května jsou otevřené sjezdovky a lanovky.

Já myslím, že to sem patří.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    A do třetice jedna nedělní pizza. (Na první jsem zapomněla dát jen oregano, na tuhle už i šunku a mozzarellu.)

NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: Až teď mi došlo, co za kosy to zvoní. A doteď mi ptáčci se zvonečky vůbec nepřišli divní!
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    "...slyším zvonit kosy, už mi kosí obilí..." Na vteřinu jsem se ztratila v představě černých ptáčků se zvonečky na krku, jak sklízejí pšenici.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    QUANTI: To se mi taky jednou povedlo :o)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Mám pračkosušičku. Jedna várka mi doprala i se sušením, fajn, jdu ještě vyprat mokrý hadry, který zůstaly po úklidu. Hodím je do pračky... ještě plný toho čistýho, usušenýho prádla. Ech. Tak znova :(
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Muž říká "hele co to tady je za divnou vodu v tom džbánu, měl jsem žízeň, tak jsem naráz vypil asi tři deci a je taková divná"...
    Jsem tam zapomněla džbán s vodou s hnojivem na kytky... :))
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    KENJIRO: evidentne tvuj error presel s nadhledem;)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Pacient na covidovém oddělení mne požádal, abych mu pomohl se posunout na posteli nahoru. Takže standardní postup:

"Jasně, tak já vám napřed sklopím postel...ták... a teď vás takhle chytnu, na tři půjdem nahoru a vy mi pomůžete, odrazíte se nohama, jo?"

Ten pán nic neřekl. Jen na mne tak smutně koukal. Dokud jsem si nevzpomněl, že on ty nohy vlastně nemá.
    NAVRY
    NAVRY --- ---
    LOVE_DALI: Mam já to ale krásný, nový nůžky na plech, s převodem. Zkusim s nima cvaknout oblouk do tenkýho pásku. Maj velkou sílu, to půjde rych ... JAUVA.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Bambusové obušky v akci... Ach ano. Ve skrytu duše jsem prostě upřímnost sama.

ALEA
    ALEA --- ---
    Luštila jsem křížovku a nevěděla slovo. Tak jsem zkusila google na mobilu (česnečka je nářečně oukrop? Vždycky jsem myslela, že je to podobný typ ale vlastně jiná polévka... zajímavé, co se člověk nedozví...).
    Pak jsem to chtěla napsat do té křížovky ale nemohla jsem ji najít... v telefonu jsem měla otevřený jen jednu aplikaci... v prohlížeči taky nic... že bych si tu aplikaci omylem zavřela?
    Po několika minutách ťukání, kdy jsem pak zklamaně telefon vrátila do kapsy, mi došlo, že křížovku mám pod telefonem v papírovém Metru...
    To, že moje oblíbená tužka na křížovky je současně stylus taky nepomohlo :-D
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    DEADSLUT: Zvládá to bravurně, několikrát jsem naprdle koukala, kdo jezdí kolem baráku s vrzajicim kolem/kočárkem a byl to kos v živém plotě.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam