• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    KENJIRO: evidentne tvuj error presel s nadhledem;)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Pacient na covidovém oddělení mne požádal, abych mu pomohl se posunout na posteli nahoru. Takže standardní postup:

"Jasně, tak já vám napřed sklopím postel...ták... a teď vás takhle chytnu, na tři půjdem nahoru a vy mi pomůžete, odrazíte se nohama, jo?"

Ten pán nic neřekl. Jen na mne tak smutně koukal. Dokud jsem si nevzpomněl, že on ty nohy vlastně nemá.
    NAVRY
    NAVRY --- ---
    LOVE_DALI: Mam já to ale krásný, nový nůžky na plech, s převodem. Zkusim s nima cvaknout oblouk do tenkýho pásku. Maj velkou sílu, to půjde rych ... JAUVA.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Bambusové obušky v akci... Ach ano. Ve skrytu duše jsem prostě upřímnost sama.

ALEA
    ALEA --- ---
    Luštila jsem křížovku a nevěděla slovo. Tak jsem zkusila google na mobilu (česnečka je nářečně oukrop? Vždycky jsem myslela, že je to podobný typ ale vlastně jiná polévka... zajímavé, co se člověk nedozví...).
    Pak jsem to chtěla napsat do té křížovky ale nemohla jsem ji najít... v telefonu jsem měla otevřený jen jednu aplikaci... v prohlížeči taky nic... že bych si tu aplikaci omylem zavřela?
    Po několika minutách ťukání, kdy jsem pak zklamaně telefon vrátila do kapsy, mi došlo, že křížovku mám pod telefonem v papírovém Metru...
    To, že moje oblíbená tužka na křížovky je současně stylus taky nepomohlo :-D
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    DEADSLUT: Zvládá to bravurně, několikrát jsem naprdle koukala, kdo jezdí kolem baráku s vrzajicim kolem/kočárkem a byl to kos v živém plotě.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    naproti z baraku na me vehementne mava nejaka pani. cumim na ni, a rikam si - znam ji? neznam ji? se psama potkavam spoustu lidi a vetsinu z nich poznam podle psu, tak si nejsem jista.. ale vona furt mava.. tak asi?... jo aha. vona meje vokno :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Koupila jsem si v drogerii balíček mycích ubrousků a sušené višně. V práci jdu na záchod, beru z batohu balíček, poté chci použít... sušené višně.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    ETERNITY: Dneska jsem si nasadila jine bryle a svuj vcerejsi error nepovazuji za tak zavazny. Vidim monitor normalne, jen tmavsi. Ty druhe maji nejaky specialni cypaty filtr, coz me nenapadlo.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    Jako ne že by mi po půl roce homeoffice chyběl kontakt, ale ráno jsem se probudil, pozdravil a pohladil kočku, která seděla na okně, a pak cestou do koupelny udělal to samý s roombou, která zrovna vysávala v chodbě. Došlo mi to až ve chvíli, když jsem se podivoval tomu, že ode mě ujíždí, místo aby se nechala pohladit
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ETERNITY: proces je v pohodě, ale psouni by ho jistě vylepšili! :)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Dala jsem si tu praci a dosla do kanclu, nechala si udelat test a domluvila si schuzku na ICT, abych zjistila, ze ten pocitac, co mi od rana nefunguje a "furt jen divne zrni" je zcela v poradku. Nepotrebuje reklamaci. Potrebovala jsem sundat z nosu slunecni bryle.
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    CASTROL: na druhou stranu, ptáci jsou zvukově svině, já se onehdá rozhlížela, odkud jde to zcela nezaměnitelné kdákání, které brzo přešlo v mňoukání, a až při poměrně nepodařenym pokusu o sanitku jsem si všimla, že to všechno má na svědomí kos v koruně stromu ... Takže nepochybuju, že souseda s kolečkem by taky zvládnul:))
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Arenberger: U kadeřníka bude stačit trest ze školy či zaměstnání
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    koukam po nejaky umely kytce na balkon, protoze ziva by se tam v lete upekla. prohlizim jednu, docela peknou, ale zda se mi mala.. no, to prece nevadi, dyt za chvilku vyroste. oh wait...
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    poslední dobou jsem trochu fixovaná na pozorování a zpěv ptactva. Dneska jsem slyšela takové zvláštní pískavý zpěv, celá natěšená jsem vykoukla ven: a byl to soused s kolečkem
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ALCATOR: no chtěla jsem to taky dodat, ale už mi to přišlo moc :-D
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    MARKYSHA: A meta mozkový error pak je, když mozkovému erroru řekneš mozkový Er(r)os :-)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Koukám z okna vlaku a vidím na poli divného zajíce, takového šišatého, paťatého, divně stojí. Říkám si, co se chuďátku asi stalo. Nic. On to byl bažant.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Další psoun v očkování.
    Psoun? Miluju psouny!
    Hmm, posun v očkování. Kdyby ale byli v očkovacích centrech psouni, byl by celý proces jistě příjemnější:)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Pokud se vzájemně hledáte dva, a oba obcházíte budovu stejným směrem, budete se hledat dlooouho.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam