• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    Náhradní diskuze za pověstný a bez varování zrušený klub "Mozkové errory". Pro všechny, kteří si potřebují ulevit a sdílet své či cizí errory v chování/jednání: sůl v kafi, elektrická konev na sporáku, zapomenuté děti v lese, venčení vodítka bez psa apod.
    rozbalit záhlaví
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    TRISSIE: Spojení. Já jsem včera vyprávěla, jak se děti vítaly s tetou ve škoičcce. Děti se trefily :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TAPINA: a errorem je ono spojení, nebo realizace popisovaného jevu?

(protože moje děti občas praktikují to druhé, a pak si buď já hnu zádama při snaze je chytit, nebo ony s překvapením pozorují blížící se podlahu...)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Znáte slovní spojení "skočit někomu kolem náruče"? :o)
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    CAROLIAN: Věř, že dát před chladič větrák, aby se motor chladil, napadlo vývojáře už docela dávno. Opravdu ale v případě přehřívání motoru pomůže dát topení v autě na max, protože se tipm odebírá další teplo od motoru.
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    ANIRYBAANIRAK: a nebylo to o tom, že se zapnutím topení pustil větrák, který alespoň trochu ochlazoval motor?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ANIRYBAANIRAK: Fakt to tehdy byl error :))
    ANIRYBAANIRAK
    ANIRYBAANIRAK --- ---
    NELLAS: Nevím, jak moc to reálně fungovalo, ale u starších aut se zapnutím topení v horkých dnech prý předcházelo uvaření motoru. Odpadní teplo se tím mělo rychleji odvádět, takže problém přehřátí se přenesl z motoru na řidiče :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Hmm, to mi připomíná naše první rodinné auto, Škodu 120 (kolem roku 2000). Začalo léto, jedeme a je tam hrozné vedro. Nenápadně sonduju, proč je tady tohle v červeném poli a zda by to nešlo ztlumit nebo jestli někdo mrzne. Otec se praštil do čela, že tím jezdí celý den a nadává, jak je v té kraksně nesnesitelné vedro.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    dneska mi bylo v autě hrozné vedro. třikrát jsem zkontrolovala nastavení klimatizace, směřování větráčků, a už se viděla na cestě do servisu, že je to rozbitý, protože to furt fouká teplý vzduch...
    no, kolečko bylo vytočený až do kraje, to jo... ale do toho červenýho!
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    SKAFF: 6000 EUR v Mayenu:(
    SKAFF
    SKAFF --- ---
    řikám
    "hele víš, jak nejlíp ztratíš peněženku? Že si jí dáš takhle na střechu na auto, zapomeneš a odjedeš"

*okamžitě na to zapomínám, nasedám, odjíždím*
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    RAHUF: jezdíš kontrolovat ryby v troubě? taky zajímavej detail :)
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Dal jsem ryby do trouby. Zhruba v půlce pečení je jedu kontrolovat: hm, dobrý, pořád tam jsou... ale je nějaký divný, že se za těch patnáct minut ani nerozpustilo máslo, co jsem dal na ně?
    Ukázalo se, že jsem sice zapnul troubu a pustil světlo, ale už jsem nezapnul teplotu a pod samotnou žárovkou se ryby pečou docela dlouho. Tak alespoň tam holky neměly potmě strach.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    nabízela jsem teď mužovi, že bych zítra udělala bábovku s kámem a ruvou - vůbec se netvářil, a to má přitom rum i kávu rád! :-)
    NOMM
    NOMM --- ---
    Dnes ráno mě od ranní kávičky a cigárka vytrhne lakýrník, který mi natírá okna a ptá se jestli může dostat vodu, na namočení hadru aby mohl něco očistit. Jdu do koupelny pro malý kyblík, dám ho nad umyvadlo, říkám si v duchu a bude lepší teplá nebo studená, stojí ve dvečích tak se ho zeptám, ne?
    "Chcete mokrou?"
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Bezmyšlenkovitě se zahledím do textu "... a navíc díky Wi-Fi a vestavěným mikrofonům podporuje hladové asistenty...
    ??? Ehm. Aha. No. Tak samozřejmě ten reproduktor podporuje hlasové asistenty, ne hladové... :))
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Píšu:"....a přineste, prosím, covid ne víc jak týden starý ".... aj...covid test tam mělo být
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    QUANTI: margaritha, ne asi:-)
    MADJAZZ
    MADJAZZ --- ---
    KENJIRO: No třeba bikeparky to využijou. Už vidim exota jak 30x denně tlačí kolo na Špičák ;-)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Od 10. května jsou otevřené sjezdovky a lanovky.

Já myslím, že to sem patří.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    A do třetice jedna nedělní pizza. (Na první jsem zapomněla dát jen oregano, na tuhle už i šunku a mozzarellu.)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam