• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Když si zaleju kafe, bylo by záhodno ho v tom hrníčku mít taky nasypané... někdy po ránu holt i moje kafe potřebuje kafe.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Viděl jsem v bulharsku reklamu na potravinový doplněk... Pro zdravý brzlík, myslel jsem si... Byla to štítná žláza...
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    RAHUF: Pro tyhle případy mám vždy po ruce cizrnu v konzervě :-)
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    Připravuju se, že budu dělat hummus. Připravím si mixér, vymačkám šťávu z citrónu, prolisuju česnek, vyndám tahini a olivový olej a chystám se slít cizrnu. Říkám si, že je pořád nějaká tvrdá, že přes noc v té vodě moc nezměkla... uvařit. Zapomněl jsem ji uvařit.
    Holt hummus bude k večeři a k bráchovi na návštěvu vezmu raději víno :)
    MACABRE
    MACABRE --- ---
    CAROLIAN: panejo!
    RAHUF
    RAHUF --- ---
    "Vyrobime.TO" znamená, že "to vyrobí", ne že vyrobí trestní oznámení...
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Stojím před bankomatem, kde jsem pípla bezkontaktně platební kartu a čekám a čekám, až mi ta karta z bankomatu vyjede.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Prolítávám slevy na Albatrosu.

Jak zvířata jedí | Albatrosmedia.cz
    https://www.albatrosmedia.cz/tituly/47117530/jak-zvirata-jedi/

Cože, zvířata Jedi? Nějaký SW pro děti? ...joaha.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Od rána čtu název eshopu OzobDort. Ozdob!
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    MACABRE: Ford 150
    SILVEIG
    SILVEIG --- ---
    AUDIAC: to asi všichni. Dcera se pak mohla smíchy potrhat, když jsem stěrače zapnula i u nás, chvíli po návratu zas k pravostranným pořádkům.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Právě jsem zjistil, že mléko a třtinový cukr je sice fajn, ale aby to kafe mělo tu správnou chuť, je tam potřeba přidat taky kafe.
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    MACABRE: treba nektere Lexusy... sportovni auta...
    AMANT
    AMANT --- ---
    MACABRE: trabant
    MACABRE
    MACABRE --- ---
    CAROLIAN: ze jsem tak smely, ale ktere auto ma v teto dobe jeste radici paku pod volantem?
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    Stvořil jsem zajímavý překlep v krátkém textu o fyzice. Prý "nafuckovací lehátka". No, co už. Freud by v tom hledal sex.
    BLULAJTA
    BLULAJTA --- ---
    Kolega zavírá kufr od auta - kombíku a já se chci nevím proč na poslední chvíli podívat po respirátoru, kterej tam přece musí někde být...3 cm tržná rána na hlavě a následně 4 stehy na chirurgii... :D :D
    TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    Snažil jsem se smazat tečku ve wordu, ale nešlo to. Vyjevila se jako smítko na displeji.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Vcera jsem si vybrala vlakovy spoj, rezervovala, zaplatila online, dneska vyorana prijdu na nadrazi, automaticky zamirim k okynku "dobry den, Ova hlavni nadrazi..." Teprve az se me pani zeptala, jestli kartou nebo hotove, probrala jsem se a pozadala jsem o storno.
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    CAROLIAN: To mi připomíná moji první zkušenost s pravostranným řízením, kdy jsem chtěl vjet do křižovatky, ale místo blinkru a zařazení jedničky jsem začal mávat stěračema a stahovat okýnko.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam