• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CASTROLMozkové errory renewed
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Já: "a ten poslední Mohykán byl teda z jakýho kmene?"
    Žena: *facepalm*
    AZTEC_MIA
    AZTEC_MIA --- ---
    Já si dneska měla zout boty a místo toho jsem si rozepnula kalhoty. Samozřejmě mezi lidma. Eh, stane se, no.
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    Error kolegův.
    Ráno kouká na teploměr na okně, otočí se na mě a říká: tyjo, to už jsou 2 hodiny?
    Ne, bylo 14 stupňů :D
    TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    Dnes klasika, rozečtená knížka v metru funguje jako propustka do depa.
    TERRANCE
    TERRANCE --- ---
    Trpím lehkou krátkozrakostí, která je ve špatných světelných podmínkách horší. Odjížděl jsem na poměrně akční dovolenou, takže jsem brýle nechal doma.

Přestupuji ve dvě ráno v Olomouci na autobus. Mám za sebou asi tři hodiny spánku. V dálce vidím přijíždět nějaké vozidlo. Chvíli mžourám do dálky a pak sáhnu do náprsní kapsy a nasadím si sluneční brýle. A dobré dvě vteřiny naprosto nechápu, co se to právě stalo...
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    Nějakou dobu jsem nepoužil bílý podkladový sprej (akryl) a pojal jsem podezření, že jsem jej neprofoukl. Vezmu jehlu, čumím do trysky, šťourám, škrábu, čistím, furt čumím do trysky, zmáčknu, abych vyzkoušel...

... výjimečně jsem si, byť krátkozraký, brýle nesundal. UFF!
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    "Vše pro stylové řiti"?! Aha, "šití," tyhle kudrlinkový fonty...
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    PISKVOR: Ten byl jen trochu v šoku, ne v mrazáku.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    QUANTI: Ale železniční vlečka porazila *křečka*!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    QUANTI: Třeba to byl infarkt...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    NELLAS: hele, já bych se morčeti ani v principu nebránila, ale z humánní porážky a ne chcíplý na bůhvíco :D
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Morče ale nechutná zle (prý)... navíc ho původně v Jižní Americe chovali na maso... si mohli pochutnat :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Byli jsme na obědě v indické restauraci a už platíme. Ind nám podává čtečku karet a muž tam hned mačká PIN...
    Říkám ještě bys tam asi měl načíst tu kartu :D.. I ten Ind se smál :)) pak říkal, že už taky zkoušel jednou zaplatit kartou s vízem... Ale nešlo to :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    GANDHI: tak furt lepší, než jak tu někdo na nyxu psal, že rozmrazil na pečení... chcíplý morče, co čekalo, až na jaře roztaje zem na pohřeb :-)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    TRISSIE: pripomina historku kolegy, kteryho takhle v noci chytla mlsna a tak vytah z mrazaku mrazenou pizzu a aby si to udelal echt dobry, tak si na ni nahazel jeste extra sejra, sunku a dalsi dobroty. Az pri konzumaci zjistil, ze to nebyla mrazena pizza, ale svestkovej kolac:)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KAERI: aspoň to bylo slaný...
    já kdysi pojala nápad, že krabičky od zmrzliny jsou správně hranaté, stohovatelné a tak akorát velké na mražení ragú.

jak jinak to mohlo dopadnout, než že jsem ke špagetám rozmrazila čokoládovou zmrzlinu?
    KAERI
    KAERI --- ---
    To takhle jednou o prázdninách nebyl čas vařit, tak že teda vylovím něco z mrazáku. Lovím, lovím a hle hle, jakási hmota, co vypadá jako omáčka. V paměti mám nějaký záznam, že jsem kdysi snad jakousi podivnou experimentální omáčku zamrazila, tak ji spokojeně vylovím, láva nazdar, máme oběd. Udělám rýži a míchám na rendlíku ledový blok, co je omáčka. Divně to smrdí, tak to ochutnám. Jako.... chutná to divně, ale jedlé to je, slané to je, co už. Chuť trochu nezvyk, ale půjde to. Nouzovka, no. Tak to hodím na talíře. Děti si pomlaskávají a manžel se mi směje. Poznal svou fazolovou pomazánku...
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Včera vaříme
    Starej: "Ták a teď tam dáme co? Cukr. Dej tam dvě lžíce."
    Já: Vytáhnu z příborníku dvě lžíce a zapíchnu je do cukru.
    TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    Trochu mě děsí, jak už mý errory moji blízcí znají. "Hledáš prosciutto? A nemohl si ho odložit do příborníku?"
    .. Bylo v příborníku.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    SULTHAN: Míchaný teda ne, ale volský oko bys na lžíci octa v pohodě udělal. Kdysi to dokonce chvíli bylo v módě, páč jako zdravější. Těžko říct :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam